- 15 Temmuz 2015
- 945
- 3.644
- 113
- Konu Sahibi panic_attack
- #7.981
Arminim hoş geldin ve hoş buldun bak.aminnnnnn insallah cok cokkkk hosbuldum❤cok tesekkur ederim sana hepinize. sizler de benim dualarindasiniz
suan gozlerim dolu dolu yaziyorum. okadar cok duygulandim ki. biliyomusun hala inanamıyorum o kapidan girdim mi ben şimdi! o bekledigim gün geldi he
gecti he hersey umutsuzluk acabalar. yeni bir umut kapisindan girdim, mus mustlu ciktim,insallahta mutlu bir son kapida bekliyordur beni. butun yorgunlugum o kapinin disinda kaldi.dogru kisi in karsisinda oldugumu hissettim. doktor gibi doktor gormeyeli cok olmus
umutsuzluk ve yorgunluklarim negatif ne varsa çıktığım da orda yoklardi
ve aynen yazdigin gibi kendimi oyle hayal ettim❤
hepsi pekiyi olan karne almis cocuklar gibi uca uca ciktim. demek ki nasibim de burasi vardi.aksiliklerin beni dibe vurdugu @panic_attack❤
merkezden aldigi pozitif enerjisini bana gecirmesi tanismam burda aranızda olmam, sizlerin her birinizin düştüğüm de beni umutlaarla sarmalamaniz, desteginiz vesilesi oldu, dustum yola.insallah daha fazla yorulmadan kavusurum. kavusamasam da umudum orda benimle devam edicek inaniyorum. ordan bebegimi ya alip gidecegim ya gidicegim,kac sefer de basaririm bilmiyorum ama, inanıyorum insallahhhh
![]()
![Nazar Boncuğu :nazar: :nazar:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk02.png)
![Kahve :kahve: :kahve:](/images/smiley/kahve.gif)
![dennisgo](/data/avatars/s/834/834779.jpg?1502439684)
![Dua :dua: :dua:](/images/smiley/dua.gif)