- 10 Ocak 2019
- 1.589
- 7.296
- 108
- Konu Sahibi panic_attack
- #8.001
kızlar sağlık sorunlarından dolayı ve bu sebepten şehir dışında olduğumdan dolayı giremedim lütfen kusura bakmayınıııız![]()
gecmıs olsun ınsallah cok omenlı bısey degıldır
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar sağlık sorunlarından dolayı ve bu sebepten şehir dışında olduğumdan dolayı giremedim lütfen kusura bakmayınıııız![]()
aminnnnnn insallah cok cokkkk hosbuldum❤cok tesekkur ederim sana hepinize. sizler de benim dualarindasiniz
suan gozlerim dolu dolu yaziyorum. okadar cok duygulandim ki. biliyomusun hala inanamıyorum o kapidan girdim mi ben şimdi! o bekledigim gün geldi he
gecti he hersey umutsuzluk acabalar. yeni bir umut kapisindan girdim, mus mustlu ciktim,insallahta mutlu bir son kapida bekliyordur beni. butun yorgunlugum o kapinin disinda kaldi.dogru kisi in karsisinda oldugumu hissettim. doktor gibi doktor gormeyeli cok olmus
umutsuzluk ve yorgunluklarim negatif ne varsa çıktığım da orda yoklardi
ve aynen yazdigin gibi kendimi oyle hayal ettim❤
hepsi pekiyi olan karne almis cocuklar gibi uca uca ciktim. demek ki nasibim de burasi vardi.aksiliklerin beni dibe vurdugu @panic_attack❤
merkezden aldigi pozitif enerjisini bana gecirmesi tanismam burda aranızda olmam, sizlerin her birinizin düştüğüm de beni umutlaarla sarmalamaniz, desteginiz vesilesi oldu, dustum yola.insallah daha fazla yorulmadan kavusurum. kavusamasam da umudum orda benimle devam edicek inaniyorum. ordan bebegimi ya alip gidecegim ya gidicegim,kac sefer de basaririm bilmiyorum ama, inanıyorum insallahhhh
![]()
Cok yaşaaaa, iyi yaşaaaaa yavruyla birlikteHiiiaaappşiiuuuu!
Burnum yoldan çıkmaya başlayınca doktorumu aradım. Dedim bana bişi oldu korkuyom. Burnum akıyo, yatınca tıkanıyo bi de paso hapşırıyorum, başka da bi şikayetim yok. Bi şey olur mu dedim.
Klima çarpması olsa halsizlik ve ateş de olur, hamile nezlesi olmuşsundur, hormonlar burun dokusunu uyarıyor dedi. 2. Ayda ve son aylarda oluyomuş genellikle.
Yüksek ateş ve yoğun balgam olmadığı sürece bu tarz hastalıklardan korkmayın bi şey olmaz bebeğe dedi.
"Her şey çok güzel olacak" dedi.![]()
Salı sabahı senin kaderinin degişti gün olsun inşallah![]()
![]()
Umarım öyle olur kızlar.. bakalım, yaşayıp göreceğiz. Bekliyorum sakin sessiz, günlerin geçmesini :)O soğuktan sonra sıcak anne rahmini cok begenecek insAllah canim, bu sefer son olsun ve Vatanına yavrucugunla gel insAllah![]()
ayy çok az kaldı sabah mı randevu kaçta?
Hiiiaaappşiiuuuu!
Burnum yoldan çıkmaya başlayınca doktorumu aradım. Dedim bana bişi oldu korkuyom. Burnum akıyo, yatınca tıkanıyo bi de paso hapşırıyorum, başka da bi şikayetim yok. Bi şey olur mu dedim.
Klima çarpması olsa halsizlik ve ateş de olur, hamile nezlesi olmuşsundur, hormonlar burun dokusunu uyarıyor dedi. 2. Ayda ve son aylarda oluyomuş genellikle.
Yüksek ateş ve yoğun balgam olmadığı sürece bu tarz hastalıklardan korkmayın bi şey olmaz bebeğe dedi.
"Her şey çok güzel olacak" dedi.![]()
onemlı bısey degıl kuzum tesekkurler mıgren krızım tutmustu yıne hastaneye gıtmıstım.
Denis sıra sende! 10 gün sonra seni tebrik ediyor olalım. Her şey yolunda gitsin bu bebe sizinle yaşamaya karar versin ve hayatınızın en güzel parçası olsunSabah 8:30 da canım. Erkenden alacağız bebeği geleceğiz evimize :)
Geçmiş olsun canım umarım bir an önce atlatırsın..
Süpperrr geçmiş olsun dicektim ki geçmişş bileee aman adam sakınsın sendenSağol, geçti bile kuzum. Akşam yemekte muhteşem 3'lü sarımsak, soğan ve acı bibere bi yüklendim, beraberinde bir paket mendili de burnumu silerken bitirdikten sonra şu an son 5 saattir eskisi gibi sapasağlamım.
24 saat sürdü ve "manyak galiba bu" diyerek gitti.Ne hapşırık kaldı ne burun akıntısı. Eşim hala bakıp bakıp "vay anasını sayın seyirciler sen mutfaktaki gıdalarla adam da öldürebilirsin demek ki" diyo. Ahahshsh.
Teşekkürler canım umarım bizimle olmayı seçer ve mutlu mesut yuvarlanırız :)Denis sıra sende! 10 gün sonra seni tebrik ediyor olalım. Her şey yolunda gitsin bu bebe sizinle yaşamaya karar versin ve hayatınızın en güzel parçası olsun
Sağol, geçti bile kuzum. Akşam yemekte muhteşem 3'lü sarımsak, soğan ve acı bibere bi yüklendim, beraberinde bir paket mendili de burnumu silerken bitirdikten sonra şu an son 5 saattir eskisi gibi sapasağlamım.![]()
24 saat sürdü ve "manyak galiba bu" diyerek gitti.Ne hapşırık kaldı ne burun akıntısı. Eşim hala bakıp bakıp "vay anasını sayın seyirciler sen mutfaktaki gıdalarla adam da öldürebilirsin demek ki" diyo. Ahahshsh.
İçinde bir çizelge göreceksin canım. Adet düzenine göre ne zaman başlayabileceğine dair.. istersen ona uyabilirsin, istersen adet bitince başlarsın. Bence günde bir test ile başla. İlk başlarda ikinci çizgi silik olacak çünkü. Çizgi koyulaşmaya başlayınca, yumurtlama yaklaşıyor demek olduğu için, sabah akşam iki kere yaparsın.. önce ikinci çizgi koyulaşacak pik yapacak. Bu 24-36 saatte yumurtlayacaksın demek.. teste ve denemeye devam ediyor olacaksın o zamAn. Ne zaman ikinci çizgi tekrar silikleşecek o da yumurtladın demek olacak.Şimcik arkedeşler ben şu ovu takip testleri sipariş etcem. Lakin nasıl kullanılır bilmiyom bana yardımcı olsanız çok memnun olcam (nezaman nasıl kullanacam hangi durumda şahlanma oluyor lütfen bilgilerinize tecrübenize ihtiyacım var)
Geçmiş olsun canım ağır geçiriyorsun galiba. Şimdi iyi misin
Sağol, geçti bile kuzum. Akşam yemekte muhteşem 3'lü sarımsak, soğan ve acı bibere bi yüklendim, beraberinde bir paket mendili de burnumu silerken bitirdikten sonra şu an son 5 saattir eskisi gibi sapasağlamım.
Teşekkürler canım umarım bizimle olmayı seçer ve mutlu mesut yuvarlanırız :)
Çoook tşk ederim canımİçinde bir çizelge göreceksin canım. Adet düzenine göre ne zaman başlayabileceğine dair.. istersen ona uyabilirsin, istersen adet bitince başlarsın. Bence günde bir test ile başla. İlk başlarda ikinci çizgi silik olacak çünkü. Çizgi koyulaşmaya başlayınca, yumurtlama yaklaşıyor demek olduğu için, sabah akşam iki kere yaparsın.. önce ikinci çizgi koyulaşacak pik yapacak. Bu 24-36 saatte yumurtlayacaksın demek.. teste ve denemeye devam ediyor olacaksın o zamAn. Ne zaman ikinci çizgi tekrar silikleşecek o da yumurtladın demek olacak.