- Konu Sahibi panic_attack
- #8.021
Bebişin senle beraber olacak inşallahSabah 8:30 da canım. Erkenden alacağız bebeği geleceğiz evimize :)
![Folded hands :pray: 🙏](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f64f.png)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bebişin senle beraber olacak inşallahSabah 8:30 da canım. Erkenden alacağız bebeği geleceğiz evimize :)
Herkese günaydın, benim yine bi derdim var, şöyle ki mayıs ayında tüp bebek tedavisine başladık, önceden geçirdiğim miyom ameliyatı dolayısıyla iyileşme sürecimi tamamlamak adına embriyolar donduruldu, bu ay ki reglimle transfer hazırlıklarına başlıcaktık 19 unda olmam gerkiyodu ama olmadımmacaba doğal hamilelik mi oluştu umuduyla test yaptım birkaç gün gayet negatif.. 21 cuma gecesi wcde birkaç damla olunca tamam dedim sabaha sökülür, pazartesi tüp bebek merkezi, istanbul yolları bana gözükür.. ama yok, regli bitimi gibi olan kahve lekelenme devam ediyo wcde, o kadar.. bu arada regli belirtilerimden karın ağrım da geçti, göğüslerde hiç değişim olmadı bu ay enteresan şekilde.. anlamadım gitti..bugün hastaneye gideyim diyorum, kendi tüp benek doktorumu aradım o da her ihtimale karşı kanda gebelik, ayrıca kistik durum ihtimaline karşı e2 yaptır bana yolla dedi.. ilk kez başıma geliyo, tam da bu ay transfer ayım derken, üff canım sıkıldı.. bu durumda regl olmazsam tedavi ertelenir mi ki? Ya da ilaçla mı getirtelim derler?
sıkıntılı bir durum tabi ki ama stres hava değişimi bile regl düzensizliği yapabiliyor.geçen sene bir kaç ay çok çekmiştim bu durumdan lekelenmeler başlıyor 3 5 gün,ama adet sökülmüyor.bir hafta sonra fln regl başlıyor.doktora gidiyorum muayene testler derken hiç bir neden yok.stres,kullanılan ilaç,hava değişimi yüzünden bile olabilir.maalesef insan vücudu her zaman saat gibi işlemiyor.doktora git canım içini rahat ettir ama bu 3 5 günlük gecikmeleri çok ciddiye almıyorlar genelde görünen bir şey yoksaHerkese günaydın, benim yine bi derdim var, şöyle ki mayıs ayında tüp bebek tedavisine başladık, önceden geçirdiğim miyom ameliyatı dolayısıyla iyileşme sürecimi tamamlamak adına embriyolar donduruldu, bu ay ki reglimle transfer hazırlıklarına başlıcaktık 19 unda olmam gerkiyodu ama olmadımmacaba doğal hamilelik mi oluştu umuduyla test yaptım birkaç gün gayet negatif.. 21 cuma gecesi wcde birkaç damla olunca tamam dedim sabaha sökülür, pazartesi tüp bebek merkezi, istanbul yolları bana gözükür.. ama yok, regli bitimi gibi olan kahve lekelenme devam ediyo wcde, o kadar.. bu arada regli belirtilerimden karın ağrım da geçti, göğüslerde hiç değişim olmadı bu ay enteresan şekilde.. anlamadım gitti..bugün hastaneye gideyim diyorum, kendi tüp benek doktorumu aradım o da her ihtimale karşı kanda gebelik, ayrıca kistik durum ihtimaline karşı e2 yaptır bana yolla dedi.. ilk kez başıma geliyo, tam da bu ay transfer ayım derken, üff canım sıkıldı.. bu durumda regl olmazsam tedavi ertelenir mi ki? Ya da ilaçla mı getirtelim derler?
Çoook tşk ederim canım![]()
Ah keşke doğalından hamile oluversem ama sanmıyorumcanım benım tam adet gunumde bır kola sısesının kapagını dolduracak kadar kahverengı kanama geldı ve adetım sonra kesıldı, o ay hamıleymısım meger. yanı kırmızı kan olmadıgı surece yerlesme kanaması da olabılır, belkı de dogal yolla hamıle kalmıs olabılırsın, kı ınsallah saglıklıysa oyledır. tup bebek surecıyle ılgılı fıkrım yok![]()
Ah keşke doğalından hamile oluversem ama sanmıyorumdün idrar testinde yine negatifti. Hayırlısı
![]()
Hiç böyle gecikmezdi, erken olur da geç kalmazdısıkıntılı bir durum tabi ki ama stres hava değişimi bile regl düzensizliği yapabiliyor.geçen sene bir kaç ay çok çekmiştim bu durumdan lekelenmeler başlıyor 3 5 gün,ama adet sökülmüyor.bir hafta sonra fln regl başlıyor.doktora gidiyorum muayene testler derken hiç bir neden yok.stres,kullanılan ilaç,hava değişimi yüzünden bile olabilir.maalesef insan vücudu her zaman saat gibi işlemiyor.doktora git canım içini rahat ettir ama bu 3 5 günlük gecikmeleri çok ciddiye almıyorlar genelde görünen bir şey yoksa
canım saglıklı olsun ınsallah, en dogru zamanı allah yazıyor bız heyecanla beklıyoruz, ınsallah saglıcakla olsun hem sen hem yavrun.
Baya hamileyizGeçmiş olsun kuzum ilerlemez inşallah yatarken iki yastık koy başının altına tıkanıklıkta nefes alamıyo gibi oluyor ya rahat edersin evet herşey çok güzel olacak bende rüyamda kese muayenemi oldum iki taneydi
Başım geçti çok şükür direndim ilaç içmedim bugün Bi bulantı oldu filmlerdeki gibi öğürerek banyoya koştum ama bişi yok leblebi yedim biraz bastırdı bi arada uyuyakalmışım bayağı hamileyiz he bugün transferin 23.günü![]()
Yerinde keyf yapıyor tabiküneSana da geçmiş olsun o zaman.
Bende tık yok kız sanki hamile değil gibiyim. Ne ağrım var ne sızım hepsi geçti. Lekelenme zaten hiç olmadı. Bulantı yok, mide yanması yok. Heç bişicik yok. Buharlaştı mı benim çocuk noldu anlamadım. :) Yarın akşam kontrole gidecez. Yerindedir inşallah. :))
Rüyan hayır olsun canım.Ayy kizlaar ben de casrlari attim makineye birazcik uyim dedim. Az once kocamn teliyle uyandm ruyanin guzl yerinde
Ruyamda uzerimde gelnlikk vardi disardydim bi evin duvarinn yannda . Once bi adamin erkk cocugunu sevdm adam tabi biraz tedrgindi yabanciyim diyeben de dikkt ettim tabi. Nyse onlr gitti ben de iki tane yavru ordegi besliodum. Ama sarmisak veriodum ne hikmetse artk. Bide ilk benm elmden yemisler. Sonra bi bakiorm insanlr bana dogru gelmye basliolr bel kusagim falan baglanick gidicem artk
bi bakiorm yerde bikac ceyizlik gecelik bide bebek patikleri tam ordan sonra kocam aradi uyandm . Kafayi bozmusum yaw
![]()
Canım 3.gündü benimde bakıldığında kist oluncada yüksek çıkarmış beste dediydicanım o kadınlık hormonuymus benım 256 cıkmıstı cok yuksek dıye korktum ama regl donemının neresınde bakıldıgı ıle ılgılı degısıyor, bende 256 cıktıgı zaman doktor hamıle oldugumdan suphelenmıstı bu deger cok ıyı hamılelerde goruyoruz demıstı adetın 21. gununde bakılmıstı.
Amiin aminRüyan hayır olsun canım.![]()
Kim kaçar senin elindenSağol, geçti bile kuzum. Akşam yemekte muhteşem 3'lü sarımsak, soğan ve acı bibere bi yüklendim, beraberinde bir paket mendili de burnumu silerken bitirdikten sonra şu an son 5 saattir eskisi gibi sapasağlamım.
24 saat sürdü ve "manyak galiba bu" diyerek gitti.Ne hapşırık kaldı ne burun akıntısı. Eşim hala bakıp bakıp "vay anasını sayın seyirciler sen mutfaktaki gıdalarla adam da öldürebilirsin demek ki" diyo. Ahahshsh.
Durum biraz benim yaşadığım durumla benzerlik gösteriyor yumyum catlamamis kistlesmis olabilir. Tedaviertelenir mi hiç bilmemHerkese günaydın, benim yine bi derdim var, şöyle ki mayıs ayında tüp bebek tedavisine başladık, önceden geçirdiğim miyom ameliyatı dolayısıyla iyileşme sürecimi tamamlamak adına embriyolar donduruldu, bu ay ki reglimle transfer hazırlıklarına başlıcaktık 19 unda olmam gerkiyodu ama olmadımmacaba doğal hamilelik mi oluştu umuduyla test yaptım birkaç gün gayet negatif.. 21 cuma gecesi wcde birkaç damla olunca tamam dedim sabaha sökülür, pazartesi tüp bebek merkezi, istanbul yolları bana gözükür.. ama yok, regli bitimi gibi olan kahve lekelenme devam ediyo wcde, o kadar.. bu arada regli belirtilerimden karın ağrım da geçti, göğüslerde hiç değişim olmadı bu ay enteresan şekilde.. anlamadım gitti..bugün hastaneye gideyim diyorum, kendi tüp benek doktorumu aradım o da her ihtimale karşı kanda gebelik, ayrıca kistik durum ihtimaline karşı e2 yaptır bana yolla dedi.. ilk kez başıma geliyo, tam da bu ay transfer ayım derken, üff canım sıkıldı.. bu durumda regl olmazsam tedavi ertelenir mi ki? Ya da ilaçla mı getirtelim derler?
Doktorumun dediğini aynen iletiyorum idrar testlerine guvenemeyiz ki kist ultrasonda görülmüştü ve gecikmem ondandır demişti bunu söylerken genede kan testi aldı. MutlaKa kan testi de ver.Ah keşke doğalından hamile oluversem ama sanmıyorumdün idrar testinde yine negatifti. Hayırlısı
![]()
Daha once hiç gecikme olmayıpta başa gelince çok zor bilirim ne çektim 1 hafta git rahatla canım. Haber ver sonucu merak ettim bi supriz yapar bideHiç böyle gecikmezdi, erken olur da geç kalmazdıacaba diyorum yumurta toplama işleminden dolayı mı bu ay böyle oldu, birtek aklıma o geliyo..yumurta toplama sonrası ilk adet yine gayet gününde oldu, olsa o zaman olurdu ama. Neyse bi gidiyim ne dicek doktor bakalım
hadi hayırlısı al bebeyi gel artık vatanına hasret gidermeye..Sabah 8:30 da canım. Erkenden alacağız bebeği geleceğiz evimize :)
ben de ovu kullanıyorum canım, adet takıp programının yumurtlama donemı gostermeye basladıgı tarıhten bır ıkı gun oncesınden test yapmaya baslıyorum, bır de o donemle ılıskı denemeye baslıyorum, kırmızı cıft cızgıyı gorunce de ertesı ıkı gunde de degerlendırmeye calısıyorum. ovu takıple ılk basladıgım ay hamıle kalmıstım, faydalı bısey ama gecen ay denedım olmadı, bı de cok sıkı ılıskı olmadı belkı ondan belkı de kurtaj sonrası bı sorun olusmus da olabılır bende. ınsallah ılk denedıgın ay hamıle kalırsın canım
Çok tşk ederim canım inşallahben de ovu kullanıyorum canım, adet takıp programının yumurtlama donemı gostermeye basladıgı tarıhten bır ıkı gun oncesınden test yapmaya baslıyorum, bır de o donemle ılıskı denemeye baslıyorum, kırmızı cıft cızgıyı gorunce de ertesı ıkı gunde de degerlendırmeye calısıyorum. ovu takıple ılk basladıgım ay hamıle kalmıstım, faydalı bısey ama gecen ay denedım olmadı, bı de cok sıkı ılıskı olmadı belkı ondan belkı de kurtaj sonrası bı sorun olusmus da olabılır bende. ınsallah ılk denedıgın ay hamıle kalırsın canım