Gebeliğe Hazırlık Mayıs'a odaklanmış bir gebeliğe hazırlık hikayesi :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar Armin Armin 'in hepinize selamı var, öpüyor hepiciğinizi. Tr uyumlu hattı ve neti yok. O yüzden aracılık ediyorum. :)
Çok mutlu ve çok heyecanlı. Müstecep beyle görüşmesi harika geçmiş. Çok iyi anlaşmışlar. Doktorun sempatikliğine pozitifliğine bayılmış. Müstecep bey muayene etmiş, kan tahlili yapılmış, genetik test istemiş. Eşinin sonuçlarına bakmış, bi probleminiz yok sizin rahat olun demiş. Armin sevinçten uçmuş. Beni de çekiştirmişler tabii bol bol :)) Her şey yolundaymış yani. ilk adetle 4 gün sonra falan tedaviye başlıyorlarmış. Ayakları yere basmıyor şu an :))

Kızlar Armin Armin 'in hepinize selamı var, öpüyor hepiciğinizi. Tr uyumlu hattı ve neti yok. O yüzden aracılık ediyorum. :)
Çok mutlu ve çok heyecanlı. Müstecep beyle görüşmesi harika geçmiş. Çok iyi anlaşmışlar. Doktorun sempatikliğine pozitifliğine bayılmış. Müstecep bey muayene etmiş, kan tahlili yapılmış, genetik test istemiş. Eşinin sonuçlarına bakmış, bi probleminiz yok sizin rahat olun demiş. Armin sevinçten uçmuş. Beni de çekiştirmişler tabii bol bol :)) Her şey yolundaymış yani. ilk adetle 4 gün sonra falan tedaviye başlıyorlarmış. Ayakları yere basmıyor şu an :))
Süpperr çok sevindimm.. ❤ kapıp gidecek bebişi inşallahh.. e siz nası görüştünüz kuzu🤔

bulmana sevin çok zor bulunuyormuş duydumm.. şifa olsun canım olucakta inşallah.. bu tarçın çörek otu bal karışımı da iyi diyorlar ne düşünüyorsun..
Nerdeyse 1 yıldır araştırıyordum canım bekliyordum sonunda buldum, nisan Ağustos arasında sadece toplanabiliyormuş o yüzden doğalını bulması zor oluyor

Morali yerine gelmiştir, çok sevindim inşallah evine bebesiyle dönecek 🙏🙏

doktorumun asistanı aradı dedi ki 2. regl dönemini bekleyim şu kistini tekrar kontrol edelim ondan sonra rutin kontrollerini yapalım.. panic_attack panic_attack @Beste78 can09e can09e ne dersiniz kızlar tamam mı devam mı doktora ?
O zaman önümüzdeki ay da bi git ama açık açık konuş, tavrına ve tıbbi yaklaşımına bi bakarsın hoşuna gitmezse o gün hemen başka bir doktor ile görüşürsün, o zamana kadar alternatif 1-2 doktor araştır onlarda cebinde dursun tabi bu benim fikrim doktora güvenin sıfırlandıysa hemen başka doktor arayışına gir canım.

Ayyy sevindim hadi hayırlısı enerji çok önemli bu işlerde 😀

İnşaallah. Bende ankarada gelirken bal polen arı sütü karıştırdım. Hatta valizle koymuştum bayağı dökülmüş çok üzüldüm.propolis İstanbuldan biryerde varmış dönünce onuda alcam inşallah. Yanlız vit takviyesi almam lazım aldığım vitaminler çok büyük kaldı şuanlık. Güççük bişey bulsam vitamin tarzı iyi olcek😊
Canım arı sütü çok çabuk bozulan bir şey soğuk zincirsiz taşınmaması gerekiyor, evde de mutlaka dolapta saklanması gerekiyor,valizde taşıdıysan onun bozulmuş olma riski çok yüksek

O zaman önümüzdeki ay da bi git ama açık açık konuş, tavrına ve tıbbi yaklaşımına bi bakarsın hoşuna gitmezse o gün hemen başka bir doktor ile görüşürsün, o zamana kadar alternatif 1-2 doktor araştır onlarda cebinde dursun tabi bu benim fikrim doktora güvenin sıfırlandıysa hemen başka doktor arayışına gir canım.
Evet bencede hiçbirşey sormayacagim ama bakılması gereken herşeye bakılsın bi eksik kalmasın diyecegim sonra gec kalip pişman olmak istemiyorum falan bakim kendisi nelere bakalım diyecek. Eğer bu testler yeterli derse yedek planlara odaklanayim.

Sanki ben hasta olcam yaa dun geceden beri icimde bi huzurszluk sıkkınlık var. Bide tam emin deilm ama sanki degisik bi bel agrim var 😑 ne norml gibi ne de adet sancisi gibi. Bide gogsumun geneli biraz agrio Sayin sevgili gebeler. Sizde de bole mi oldu yaa . Adet gunum de 25nde

Canım arı sütü çok çabuk bozulan bir şey soğuk zincirsiz taşınmaması gerekiyor, evde de mutlaka dolapta saklanması gerekiyor,valizde taşıdıysan onun bozulmuş olma riski çok yüksek
Sade kullanılırsa bozuluyormuş. Enjektör de alıyodum ben dolapta saklıyodum ama balın içine karıştırıldığında daha etkili dedi bize. İçine polende attırdım karışım oldu. Hakiki bala karışınca bişey olmuyormuş

Back