- 16 Ocak 2013
- 664
- 131
- 323
- Konu Sahibi Kozlenmis patates
-
Ya ben çok halsizim ne uyuyabiliyorum nede kalkabiliyorum bide çok yorulunca kasıklarım ağrıyobu halsizliğe ne yapcam
Sağlıkla huzurla gelsin bebegin inşallah canım.selam Kızlarrr
Bende geldim yanınıza. İnşallah bi sorun olmazsa Haziranda bende Kucağıma alıcam bebeğimii
Canım hoşgeldin bence usumenin gebelikle alakası var ben de Üşüyordum gebeligimde. Sağlıkla huzurla büyüt bebeğini.Arkadaşlar normalde çok üşümem ama bu ara çok üşüyorum havada okadar soğuk değil acaba gebelikle ilgisi varmı benim gibi olan varmı
inşallah belirtidir şimdiye kadar var mı gelişme canım ...Gece 3 sefer kustum şiddetli bel kasık ağrım var sabahı sabah ettim bu bir belirtimidir kızımda hiç böyle şeyler olmamıştı.
Bu gün 3.gündür kahve rengi lekelenme başladı bu gün baya az bitmek üzere adet günü bu gün ayrıca kasık ağrısı kusma idrar yolu enfeksiyonu geçirmişim ondan mış acillik olunca anladık :)inşallah belirtidir şimdiye kadar var mı gelişme canım ...
geçmiş olsun canım. ..test yaptın mi lekelenme var dedin yaBu gün 3.gündür kahve rengi lekelenme başladı bu gün baya az bitmek üzere adet günü bu gün ayrıca kasık ağrısı kusma idrar yolu enfeksiyonu geçirmişim ondan mış acillik olunca anladık :)
Yok yapmadım biraz geçsin diye bekliyorum adet olurum gibime geliyor negatif görmekten çekiniyorum galiba :)geçmiş olsun canım. ..test yaptın mi lekelenme var dedin ya
valla keşlke sabırla bekleyebilsek ama nerde ...hakkımızda hayırlısı olsun canım.Yok yapmadım biraz geçsin diye bekliyorum adet olurum gibime geliyor negatif görmekten çekiniyorum galiba :)
Lekelenme 3 gün sürdü akıntı beyaza döndü şuanda hiç birşey yok 1 gün de gecikmem var sence hamilemiyimdir :)valla keşlke sabırla bekleyebilsek ama nerde ...hakkımızda hayırlısı olsun canım.
Sen ne durumdasın BAT ne zaman ?valla keşlke sabırla bekleyebilsek ama nerde ...hakkımızda hayırlısı olsun canım.
biraz gecikti mesajim ama bugun regl oldum yeni bat 13 14 Kasım olur tahmini ..canım.Sen ne durumdasın BAT ne zaman ?
Benim vücudum da kafayı yedi doğumdan sonra emzirmediğim halde adetlerim düzene giremedi 1 eylülde oldum en son sonra 28 eylülde kahve rengi lekelenme başladı 3 gün sürdü bitti şimdi yine lekelenme başladı Dr gittim smear aldı pek bişe demedi devlet sonuçta ama òzeldende pek bi sonuç alamamıştım.biraz gecikti mesajim ama bugun regl oldum yeni bat 13 14 Kasım olur tahmini ..canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?