Kızlar bu ay ilk defa korunmadım( çikolata kistm var 5 cm)hayatımda hiç iki damla bile burnu kanamayan ben ilk defa bu ay 9 10 damla burnum kanadı göğüslerim ağrıdı damarlandı ve karıncalanma başladı ağrı zaten vardı bazı yiyeceklerden tiksindim özellikle patates kızrtması tiksintim en önemli belirtimdi ilk hamileliğimde kızartmadan tiksinmiştim
sabahın köründe açlıktan uyuyamadım karnımı doyurdum
tam 100 adet ovu testi alıp yumurtlama takibime başlayıp ona göre beraber oldum:)hissediyordum hamileydim olur olmadık şeylere ağlayıp güldüm kasıklarımdaki ağrıların haddi hesabı yok özellikle sağ kasık sol olsa kist yüzünden diycem
bacak ağrılarım üşümem
idrarımı kontrol ediyorum tabikide hep taneler içinde yüzüyor
25 de bat günü
19 da kan testi verdim sonucum pzt kaldı.bu arada olmazsam diye hamile netten 100 strip gebelik testi 2 hızlı gebelik testi ve 50 ovu testi siparişi verdim
ama ben 21 gece ilk belirtilerle adet olacağımı anladım buz gibi oldum
kesin hamileydim bana göre
pzt oldu kan sonucumu almaya giderken hala olmamıştım regl sonuç 0.100 üzülmedim ama bir ümit hala var üstüne görüyor olabilirim yani dimi
oysa rabbim mal gibi olmayım diye geceden haber verdi
eve geldim kapı çaldı kargo dan gelenleri aldım yanlışlıkla 152 gebelik testim oldu 50 ovu yerine yanlışlıkla 50 kaset gebelik almışım
regl olurken iki gün üst üst geebelik testine devam ettim ne de olsa üstüne görme olabilir diye bir ümit işte
152 gebelik testim var .sabır etmeyi öğrenmemiz lazım en kısa zamanda bende zor tabi tez canlıyım .umarım tüm isteyen herkes en kısa zamanda bebeğini kucağına alır o mis kokuyu içine çeker evlat kokusu
sizleri takipteyim siz hamile olunca çok mutlu oluyorum
oplam 152 kaset gebelik testiyle bende anne olmak için varım
sevgiler çok uzun oldu kusura bakmayın
KIZLAR bakın şubatta yazdığım kafamdan ürettiğim belirtiler