- 8 Mayıs 2019
- 44
- 43
- 3
- 33
- Konu Sahibi Leylaguzel
-
hiç tedirgin olmayın, inanın yumurta toplamadan daha basit bir işlem, rahat olun transfer öncesi transfere birlikte gireceğiniz arkadaşlar varsa konuşmaya çalışın kafa dağıtın iyi oluyorMerhaba benim de dün yumurtalarım toplandı 9 tane toplanmış 5 tanesi olgunmuş ve 4 tanesi döllenmiş her şey yolunda giderse cumartesi transfer olacak biraz tedirginim
hadi hayırlısı olsun. Rabbim hayırlı evlatlar versin inşallahMerhaba benim de dün yumurtalarım toplandı 9 tane toplanmış 5 tanesi olgunmuş ve 4 tanesi döllenmiş her şey yolunda giderse cumartesi transfer olacak biraz tedirginim
bende 5 gün rapor almayı düşünüyorum.. yeter demi... devamlı yatmayı istemiyorum amaağır kaldırmamaya, ani hareket yapmamaya, ara ara kalkıp yürümeye, sağlıklı şeyler yemeye dikkat ettim bugün itibariyle de yürüyüşe başlamayı düşünüyorum
yok devamlı yatma zaten transferden sonra 5 gün rapor yeter bencebende 5 gün rapor almayı düşünüyorum.. yeter demi... devamlı yatmayı istemiyorum ama
bende 5 gün rapor almayı düşünüyorum.. yeter demi... devamlı yatmayı istemiyorum ama
çok sıkışık olmanı istiyorlar zaten ben çatlycaktım neredeyse :) doktorun başladığı an kendi kendini sakinleştirebileceğini söylersen hani biraz daha nefesini kontrol edersen rahat oluyor en azından spekulum taktıkları esnayı diyorum yani gerçi benim canım bu defa biraz acıdı ama ne bileyim kelin ilacı olsa kendi başına misaliBir de şöyle ilginç bir korkum var, tedirgin olup istemsiz hareket edersem ya da çok sıkışık olursam transferi olumsuz etkiler miyim?
İnşallah yanımda sadece eşim olacak zaten bu sıralar bol bol ona sarıyorum:)hiç tedirgin olmayın, inanın yumurta toplamadan daha basit bir işlem, rahat olun transfer öncesi transfere birlikte gireceğiniz arkadaşlar varsa konuşmaya çalışın kafa dağıtın iyi oluyor
Çok teşekkür ederim inşallah hepimizin gönlüne göre olurhadi hayırlısı olsun. Rabbim hayırlı evlatlar versin inşallah
aynı gun transfer olacağız inşallahBana doktorum 1 gün dinlen yeter dedi, benim de 17 mayis transferim. Biraz cekiniyorum acikcasi o durumdayken etrafımızda bi sürü insan. Opuda anestezi olmasi iyiydi o açıdan
aynı çekinceme bende de var.. gözlerimi kapatmayı düşünüyorum..Bana doktorum 1 gün dinlen yeter dedi, benim de 17 mayis transferim. Biraz cekiniyorum acikcasi o durumdayken etrafımızda bi sürü insan. Opuda anestezi olmasi iyiydi o açıdan
zaten hareket edemezsin.. ayakların bağlı olacak .. inşallah bizim için kolay geçerBir de şöyle ilginç bir korkum var, tedirgin olup istemsiz hareket edersem ya da çok sıkışık olursam transferi olumsuz etkiler miyim?
Evet inşallah ikimiz de pozitifi görür bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza alirizaynı gun transfer olacağız inşallah
inşallahEvet inşallah ikimiz de pozitifi görür bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza aliriz
merhaba şuan bende aynı durumdayım hele dün yapılan iğne canımı çok acıttı aksak aksak yürüyorum :) yağlı bir iğne olduğu için normal diyorlar etkileri içinmrb arkadaşlar progestan iğne oluyorum 3 gündür şimdiden iğne vurulan yerler ağrımaya başladı ?? oturamaz oldum.. bunun için yapabileceğim birşey var mı ???
mrb arkadaşlar progestan iğne oluyorum 3 gündür şimdiden iğne vurulan yerler ağrımaya başladı ?? oturamaz oldum.. bunun için yapabileceğim birşey var mı ???
EVET DAHA 3. GÜN SAĞ TARAFIM ÇOK KÖTÜ.. :-(maalesef bende aynıovmak iyi geliyo biraz ama çok ağrıyo
belirti aramayın diyorlar.. hakkınızda hayırlısı olsunMerhaba 13 Mayıs transferimdi bende hiç bir ağrı belirti Yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?