• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mayıs ayında tüp bebek yaptıranlar buraya

psikolojik olarak çok zor ve bir o kadar heyecanlı bir süreç Allah hepimizin hakkında hayırlısı neyse onu versin. isteyen herkesi Anne Baba etsin inşallah H hazal-4228

psikolojik olarak çok zor ve bir o kadar heyecanlı bir süreç Allah hepimizin hakkında hayırlısı neyse onu versin. isteyen herkesi Anne Baba etsin inşallah H hazal-4228
şuanda garip bir ruh halindeyim.. ne olumlu ne olumsuz.. ne heyecanlı ne umutsuz bilemiyorummm ???

dondurulmuş mu yoksa taze transfer mi ?? benim ki dondurulmuş.. ilk denemem
ilk transferim, adet ağrıları gibi ara ara sancı oluyor transfer gününü de sayarsak 5. günüm acaba benim mi kuruntum diyorum :( bilmiyorum ama normalde böyle hissettiğim zaman hep adet oluyorum daha önceki iki aşılamamda da gününden önce regl olmuştum bilmiyorum........

Merhaba benim de dün yumurtalarım toplandı 9 tane toplanmış 5 tanesi olgunmuş ve 4 tanesi döllenmiş her şey yolunda giderse cumartesi transfer olacak biraz tedirginim :110:

Back