- 8 Mayıs 2019
- 44
- 43
- 3
- 33
- Konu Sahibi Leylaguzel
merhaba herkese var mı bu ay transfer olan ? bende geçtiğimiz günlerde transfer oldum ve merakla sonucu bekliyorum gelin neler hissediyoruz hep birlikte konuşalım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hakkınızda hayırlısı olur inşallah . benimde transferim 17 mayıs da inşallahmerhaba herkese var mı bu ay transfer olan ? bende geçtiğimiz günlerde transfer oldum ve merakla sonucu bekliyorum gelin neler hissediyoruz hep birlikte konuşalım
psikolojik olarak çok zor ve bir o kadar heyecanlı bir süreç Allah hepimizin hakkında hayırlısı neyse onu versin. isteyen herkesi Anne Baba etsin inşallah H hazal-4228
şuanda garip bir ruh halindeyim.. ne olumlu ne olumsuz.. ne heyecanlı ne umutsuz bilemiyorummm ???psikolojik olarak çok zor ve bir o kadar heyecanlı bir süreç Allah hepimizin hakkında hayırlısı neyse onu versin. isteyen herkesi Anne Baba etsin inşallah H hazal-4228
transferden önce bende öyleydim ama transferden sonra heyecanlı bekleyiş başlıyor :)şuanda garip bir ruh halindeyim.. ne olumlu ne olumsuz.. ne heyecanlı ne umutsuz bilemiyorummm ???
kaçıncı gününüz ??transferden önce bende öyleydim ama transferden sonra heyecanlı bekleyiş başlıyor :)
var mı bir sıkıntı ağrı sancı falan ???transferden önce bende öyleydim ama transferden sonra heyecanlı bekleyiş başlıyor :)
dondurulmuş mu yoksa taze transfer mi ?? benim ki dondurulmuş.. ilk denememtransferden önce bende öyleydim ama transferden sonra heyecanlı bekleyiş başlıyor :)
ilk transferim, adet ağrıları gibi ara ara sancı oluyor transfer gününü de sayarsak 5. günüm acaba benim mi kuruntum diyorum bilmiyorum ama normalde böyle hissettiğim zaman hep adet oluyorum daha önceki iki aşılamamda da gününden önce regl olmuştum bilmiyorum........dondurulmuş mu yoksa taze transfer mi ?? benim ki dondurulmuş.. ilk denemem
birde sanki transferden önce de böyle ağrılar hisseder gibi olup üzülmüştüm acaba ilaçların mı yan etkisi onu da bilmiyorumvar mı bir sıkıntı ağrı sancı falan ???
ilaçların etkisi olabilir.. benimde birkaç kez kasıklarım ağrıdı... arada mide bulanıyor gibi...birde sanki transferden önce de böyle ağrılar hisseder gibi olup üzülmüştüm acaba ilaçların mı yan etkisi onu da bilmiyorum
sizin kaçıncı denemeniz acabailaçların etkisi olabilir.. benimde birkaç kez kasıklarım ağrıdı... arada mide bulanıyor gibi...
İLK DENEMEM..sizin kaçıncı denemeniz acaba
inşallah tutar hayırlısıyla....sizin kaçıncı denemeniz acaba
inşallah tutar. Allah yardımcımız olsun.inşallah tutar hayırlısıyla....
amin inşallah..inşallah tutar. Allah yardımcımız olsun.
transferden sonra nelere dikkat ettiniz ???inşallah tutar. Allah yardımcımız olsun.
ağır kaldırmamaya, ani hareket yapmamaya, ara ara kalkıp yürümeye, sağlıklı şeyler yemeye dikkat ettim bugün itibariyle de yürüyüşe başlamayı düşünüyorumtransferden sonra nelere dikkat ettiniz ???