Mayıs ayında hamişş olmak isteyenler

Insallah canim ya onun umudunu yasiyorum suan insallah yukselir bebegim vardir insallah

HTC ChaCha A810e cihazımdan gönderildi
inşallah tatlım az kalmış hem az daya dayan umarım hamişsindir degerin sınırda yükselir diye düşünüyorum

Napim ders calisiom is yerinde sinav var sen napion bakimmmmm

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Hicbisi yeni uyandimm kahvalti hazirlamaya calisiyorum kolay gelsin cnim ne dersi bu ?

Ben oglen uykuma yatcam sen ancak mi uyandin kuzummmmm

Ewett anca uyanabildimm dahada uyurdumda ust kattaki cocuklar cok bagristi ona uyandim :)

inşallah tatlım az kalmış hem az daya dayan umarım hamişsindir degerin sınırda yükselir diye düşünüyorum

Insallah yukselir yukselmezse dillim direk temmuz topigi acicam:)

Son düzenleme:
Ben geldimmmmm :) uyandm kahvaltımı yaptmmm uzanıyorumm sizi çok özledmmm

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Slm kızlar hepinize günaydın topiğinize bayıldım hepiniz çok tatlısın güzel anne adayları hepinizi tebrik ederim Allah sağlıkla kucağınıza almagı nasip etsin bizlerede o mutluluğu nasip etsin :) beni aranıza alın bugün adet günümdü olmadım hala sabah idrar testi yaptım çoookkk silik çıktı gibi ama emin olamıyorum hayal mi gördüm acaba diyorum :)

canım ekle fotonu bakalım eger silik çıktıysa gebe olma ihtimalin çok yüksek hayırlı olsunnn

canım ekle fotonu bakalım eger silik çıktıysa gebe olma ihtimalin çok yüksek hayırlı olsunnn

Canm bi tAne çektim ama belli olmuyo ya zaten evde değilim ki çıktım dışarı :) bugün bi kaç tane daha alıcam test bikaç sabah yapıcam bakalım eşimde rüyasında ilk defa beni hamile görmüş ondan saklıyomuşum sonradan söylüyomuşum hamile olduğumu bende söylememiştim test yaptığımı :) Allah ım inş olmuştur bu sefer pco var bende geçen ay bu ay hep kür yaptım ama bakalım hayırlısı

Kızlar size bişiy sorucam benim yarın regl günüm on gün onceden falan kasiklarimda ağrı başladı dünde aşırı bi baş dönmesi yasadim elim ayağım boşaldı gibi çok tuhafti bütün gece böyle gecti daha önce hic böyle bişiy yaşamadım hamilelikle alakası olabilir mi ben mi ona yormak istiyorum :)) başına böyle bişiy gelen var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…