Mayıs ayında beraber hamılelık yaşayalım diyenler buyursun :)

doğru söylüyo benimde dikkatimi çekti topik açan hamileyim:KK49: diyo var bi keramet:44:

hadı ya ben hıc dıkkat etmedım :44: ınsallah hepımızın bebısı gelır ama ben sanmıyorum cunku kasık agrım falan yok sadece goguslerım agrıyor oda bır hafıflıyor bır agrıyor umut bıtmez geldınde kısa sürede mayıs haziran keyfi bilir artık:KK1:

hadı ya ben hıc dıkkat etmedım :44: ınsallah hepımızın bebısı gelır ama ben sanmıyorum cunku kasık agrım falan yok sadece goguslerım agrıyor oda bır hafıflıyor bır agrıyor umut bıtmez geldınde kısa sürede mayıs haziran keyfi bilir artık:KK1:

aynen canım biz ne yaparsak yapalım bebişler istedikleri zaman gelecekler:emir_bebek: o yüzden hakkımızda hayırlısı senin bat kaçtı?

Ben çok korkuyorummm yaaaa bu ayda hastalanırsam dıye kızlarr...hamilelıgı tatmak ıstıyorum artıkın yaa...her ay her ay bı umut . umutsuzluga kapılmak ıstemıyorum ama elımde degıl..yaa şimdiye kadar hıc bır regl donemımde sıvılcem cıkmazdı.gecen ay yuzum sıvılce oldu hemde acaıp derecede kırmızı kırmızı.şimdi yıne basladı bu sıvılceler...:18::KK17::KK76: napıcam ben nasıl strese gırmıcem yardım edınnnn

dua ve tevekkulle bak sunu sakın unutma bebeğin doğacağı saat ile ölümn saati asla değişmez.. KAderimizde ne varsa o olacak sen elinden geleni yaptın gerisini Allaha bırak dua et bol bol varsada yoksada stres yapmak sadece senı yıpratır:KK20:

aynı zamandayız canım. belirtilerin var mı

bılmıyorumkı psıkolojıkte olabılır dıye ustunde durmamaya calısıyorum benım goguslerım cok agrıyordu sabah uyandım gecmıs gıbı bunun dısında baska bıseyım yok pek dusunmekte ıstemıyorum acıkcası

mrb kızlar. şu anda psikoloji olarak çok kötüyüm az önce adet oldum bu ayda olmadı:KK43:( 3. denememizdi. yrn doktora gitcem bakalım doktor ne diycek. bu arada benim bat 27 mayıs benide eklerseniz sevinirim:KK14:

Kızlar günaydın 7 Mayıs adet gunüm ama bugun dayanamadım test yaptım :KK43: negatif hic silik fln hic birşey yok :KK43: umutlar tükendi bende 1bucuk sene oldu bütün hormonlarımız normal Dr a yumurta takibi de oldum klomen catlatma ignesi :KK43: Sıkıldım kızlar cok sıkıldım :KK43:

X