- 30 Ekim 2013
- 20.229
- 56.885
-
- Konu Sahibi basbelasiyim
- #1.381
doğru söylüyo benimde dikkatimi çekti topik açan hamileyimdiyo var bi keramet:44:
gercektende umut verdın bana :) cok teşekkür ederım.
hadı ya ben hıc dıkkat etmedım :44: ınsallah hepımızın bebısı gelır ama ben sanmıyorum cunku kasık agrım falan yok sadece goguslerım agrıyor oda bır hafıflıyor bır agrıyor umut bıtmez geldınde kısa sürede mayıs haziran keyfi bilir artık
Ben çok korkuyorummm yaaaa bu ayda hastalanırsam dıye kızlarr...hamilelıgı tatmak ıstıyorum artıkın yaa...her ay her ay bı umut . umutsuzluga kapılmak ıstemıyorum ama elımde degıl..yaa şimdiye kadar hıc bır regl donemımde sıvılcem cıkmazdı.gecen ay yuzum sıvılce oldu hemde acaıp derecede kırmızı kırmızı.şimdi yıne basladı bu sıvılceler...:18:napıcam ben nasıl strese gırmıcem yardım edınnnn
aynen canım biz ne yaparsak yapalım bebişler istedikleri zaman geleceklero yüzden hakkımızda hayırlısı senin bat kaçtı?
10 mayıs bırtanem az kaldı :)
aynı zamandayız canım. belirtilerin var mı
aynı zamandayız canım. belirtilerin var mı
nasıl belirtiler oluyoki??? ve o belirtiler ne zaman başlıyo???
bence bebegım hıc dusunmede bılmede cunku bu belırtılerın hepsını yaşayıp regl olan kısı sayısı okadar fazlakı bosver varsa zaten bırseklde bellı olacak
10 mayıs bırtanem az kaldı :)
yani beliritler oluyosa bende hiçbir belirti yok
E az kalmış hadi hayırlısı:18:
oyle az kaldı bakalım nolucak yoksa hazıran topıgınemı gececeğiz:)
hayırlısı canım ya ama benim bu ay olmazsa eylüle kadar mola çalışmalradeniz sezonu açılıyo
ayyyy ne guzel ya benım kociş denızden korkuyorbeıde sokmuyor suya oyle ızlıyoruz asık gibi