- 10 Ocak 2014
- 1.492
- 244
- 34
-
- Konu Sahibi basbelasiyim
- #1.361
günaydın prensesler hadi uyanın artık sabah oldu..valla sımdı yanınızda olsam su döker uyandırırdım sizi uyanınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn :13::13:
hmm ama hamilelik belirtileryle adet belirtileri çok benziyo hiç belli olmaz ki.
bu arada inş hazran topigne kalmayız ama olurda hazrana kalırsak müsadenizle hazran topiğini bn açmak istiyorum çünküüü hamilelik üzerne topic açan arkadaslarımız hamile kalıo bunun ugur getrdgne inanmaya basladım
yaz dönemi için iyi olabilir de yinede su döküp uyanmış halimi görmek istemezsin
Kizlar sonunda atesim yukselise gecti ve bu ayki yumurtlama seruvenimi tamamlamis oldum :-D
kızlar adet oldum dunhep hssedıyodum bu ay adet olcam dıye.. parlodelın etkısıyle tam 28.gunde adet oldum.demek kı umutlar bı sonrakı aya dewrettı yıne :)
kızlar dün gece yedim kırmızı kartı. bu ayda olmadı yanikısmet bi dahakine diyelim.
Allah listedeki diğerlerinin yüzünü güldürür umarım. kimse umutsuzluğu kapılmasın. dualarım sizinle :)
yeni batım 28 mayıs. listede değiştirebilir misiniz beni?
bikerecik deneseydim yahuben eşime bir kere yaptım yenı evlenm,iştik sonra korkumdan kactım saklandım aksiyon buuu
su dökülerek kalkarsam iyi bi aksiyon olur emin olabilirsin
mayıs ayı hepimize uğur getirecek bir tanem ama gül ve olumlu düşün belkide olumsuz düşündüğümüz için olmuyordur? bundan sonrası herşey çok güzel olacak böyle düşün ve lütfen üzülme canım cımm
bu ay zaten cok umutlu degıldım. zaten yumurtlama donemınde griptim ve yatak dosek yattım. ne kadar istemesemde ilaç aldım mecburen. bnelkide hayırlısı boyleydı dıyorum bnede. o yuzdende belkı cok uzulmedım. cunku hamıle olsaydım acaba ılaclar zarar verdımı dıye 9 ay kendımı yerdım. bıde benım adet donemım bı kac aydır 34 gun cıvarı bu ay 28 de oldum e tabı yumurtlama gununude kacırmısız. neyse kıme artık napalım. cok tesekkur ederım canım destegın ıcın.umudum artık 28 mayıs. umuarım gercektende hepımıze ugur getırır mayıs :)
eşimde öyleydi tamamm ya su dokmem şakaydı
topık acan hamıle oluyor demıssın bende hamıle değilim ama inşallah Allahım söyletmiştir:) hamile kalırsam senin topiğinde yatıp kalkıcam sözz
getırecek Bahar ayları umudun mevsımıdır. kısın yok olan unutulmaya yuz tutmus butun canlılar baharda uyanır ve dunyaya renk ısık enerjı verır .. Rabbim onlara uayn der ve uyanırlar.. Umarımkı rabbim bize merhamet eder ol der ve evlatcıklarımız gelir