Mayıs ayında beraber hamılelık yaşayalım diyenler buyursun :)

kızlar dün gece yedim kırmızı kartı. bu ayda olmadı yani :KK43::KK43: kısmet bi dahakine diyelim.
Allah listedeki diğerlerinin yüzünü güldürür umarım. kimse umutsuzluğu kapılmasın. dualarım sizinle :)

yeni batım 28 mayıs. listede değiştirebilir misiniz beni?

hmm ama hamilelik belirtileryle adet belirtileri çok benziyo hiç belli olmaz ki.
bu arada inş hazran topigne kalmayız ama olurda hazrana kalırsak müsadenizle hazran topiğini bn açmak istiyorum çünküüü hamilelik üzerne topic açan arkadaslarımız hamile kalıo bunun ugur getrdgne inanmaya basladım :-)

tamam canım aç sen topiği banada haber ver. ben dun aksam adet oldum. yeni topikte kesin varım anlayacağın:KK43:

kızlar adet oldum dun :KK43: hep hssedıyodum bu ay adet olcam dıye.. parlodelın etkısıyle tam 28.gunde adet oldum.demek kı umutlar bı sonrakı aya dewrettı yıne :)

canım resmen aynı anda adet olmuşuz. benimde dun aksam 28. günümdü ve maalesef hazin son. ama ne yapaıl kısmet boyleymıs. en azından adetımız duzene gırmeye basladı biraz ben ona seviniyrum.

kızlar dün gece yedim kırmızı kartı. bu ayda olmadı yani :KK43::KK43: kısmet bi dahakine diyelim.
Allah listedeki diğerlerinin yüzünü güldürür umarım. kimse umutsuzluğu kapılmasın. dualarım sizinle :)

yeni batım 28 mayıs. listede değiştirebilir misiniz beni?

mayıs ayı hepimize uğur getirecek bir tanem ama gül ve olumlu düşün belkide olumsuz düşündüğümüz için olmuyordur? bundan sonrası herşey çok güzel olacak böyle düşün ve lütfen üzülme canım cımm:KK20::KK20::KK31:

mayıs ayı hepimize uğur getirecek bir tanem ama gül ve olumlu düşün belkide olumsuz düşündüğümüz için olmuyordur? bundan sonrası herşey çok güzel olacak böyle düşün ve lütfen üzülme canım cımm:KK20::KK20::KK31:

bu ay zaten cok umutlu degıldım. zaten yumurtlama donemınde griptim ve yatak dosek yattım. ne kadar istemesemde ilaç aldım mecburen. bnelkide hayırlısı boyleydı dıyorum bnede. o yuzdende belkı cok uzulmedım. cunku hamıle olsaydım acaba ılaclar zarar verdımı dıye 9 ay kendımı yerdım. bıde benım adet donemım bı kac aydır 34 gun cıvarı bu ay 28 de oldum e tabı yumurtlama gununude kacırmısız. neyse kıme artık napalım. cok tesekkur ederım canım destegın ıcın.umudum artık 28 mayıs. umuarım gercektende hepımıze ugur getırır mayıs :)

topık acan hamıle oluyor demıssın bende hamıle değilim ama inşallah Allahım söyletmiştir:) hamile kalırsam senin topiğinde yatıp kalkıcam sözz:KK54:

bu ay zaten cok umutlu degıldım. zaten yumurtlama donemınde griptim ve yatak dosek yattım. ne kadar istemesemde ilaç aldım mecburen. bnelkide hayırlısı boyleydı dıyorum bnede. o yuzdende belkı cok uzulmedım. cunku hamıle olsaydım acaba ılaclar zarar verdımı dıye 9 ay kendımı yerdım. bıde benım adet donemım bı kac aydır 34 gun cıvarı bu ay 28 de oldum e tabı yumurtlama gununude kacırmısız. neyse kıme artık napalım. cok tesekkur ederım canım destegın ıcın.umudum artık 28 mayıs. umuarım gercektende hepımıze ugur getırır mayıs :)

getırecek Bahar ayları umudun mevsımıdır. kısın yok olan unutulmaya yuz tutmus butun canlılar baharda uyanır ve dunyaya renk ısık enerjı verır .. Rabbim onlara uayn der ve uyanırlar.. Umarımkı rabbim bize merhamet eder ol der ve evlatcıklarımız gelir:KK49:

getırecek Bahar ayları umudun mevsımıdır. kısın yok olan unutulmaya yuz tutmus butun canlılar baharda uyanır ve dunyaya renk ısık enerjı verır .. Rabbim onlara uayn der ve uyanırlar.. Umarımkı rabbim bize merhamet eder ol der ve evlatcıklarımız gelir:KK49:

gercektende umut verdın bana :) cok teşekkür ederım.

Ben çok korkuyorummm yaaaa bu ayda hastalanırsam dıye kızlarr...hamilelıgı tatmak ıstıyorum artıkın yaa...her ay her ay bı umut . umutsuzluga kapılmak ıstemıyorum ama elımde degıl..yaa şimdiye kadar hıc bır regl donemımde sıvılcem cıkmazdı.gecen ay yuzum sıvılce oldu hemde acaıp derecede kırmızı kırmızı.şimdi yıne basladı bu sıvılceler...:18::KK17::KK76: napıcam ben nasıl strese gırmıcem yardım edınnnn

Kûn Fe Yekûn.

' Ol der ve olur! '...Sözün bittiği yerdir ve kalemler durur.
Azametinin tescilidir, satırlar kırılır, dökülür...

Kun...Sözün başladığı yerdir! Kalbimden geçenlerin kağıda vurduğu, kalemimin lafzın haykırışa başladığı yerdir.
' Ol der ve olur! ' ya her şey...Kelamıma 'ol' dediği yerdir...

Bütün yasakların yasak olduğu, lafzının kelimelere büründüğü, her şeyin O'nun olduğu yerdir Kun! 'Olma'nın sorumluluğunu taşımaya başladığım an...Var oluşumun sebeb-i ziyaretini tefekkür ettiğim zamandır...Ve uçsuz
bucaksız düşüncelerimi dizginleyemeye çalıştığım, gözümün yaşını kelamımla sildiğim, semanın güzelliğinde O'nu fark
edip de korkumu dindirdiğim yerdir Kun

' Ol der ve olur! ' ya, gem vurulamayan hissiyatın yaratılışı da vuku bulur! Kun...O'nun 'ol' busesi...Hazin namelerini
arza indirdiği vakit yaşlarımla yanaklarımdan öptüğü busesi...Benim yerimdir...Evvelim, ahirim, ezelim, ebedimdir...

Kun!... :emir_bebek::KK49::emir_bebek::21:amin.

ben tek mıyım buyda acabaaaa ....kimsecikler yokkk....gitmişşşş.....neredesinizzzzzz ? heeeeeyyyyyyyyyy...:KK43::KK50:

X