Mayıs ayında beraber hamılelık yaşayalım diyenler buyursun :)

Ben de bebek istiyorum . Kızlar ben gün aşırı ilişkiden şe günlük ilişki düşünüyorum. Günlük ilişki ile gebelik olmaz mı?ne yapacağını bilmiyorum.

Ben de bebek istiyorum . Kızlar ben gün aşırı ilişkiden şe günlük ilişki düşünüyorum. Günlük ilişki ile gebelik olmaz mı?ne yapacağını bilmiyorum.

Ben de dusunmuyor degilim yani. Yumurtlama birgunde bi test yapsam bile o yapmadigim arada olabilebilir

Gesendet von meinem iPhone mit Kadınlar Kulübü

evet canım adet sonrası hergün . Bu şekilde gebelik olmaz mı? Düşük ihtimal mi

Ben bu ay yumurtlama donemine kadar 3 gunde bir devam ettim 15 16 17 18 düşünüyorum sonrada arada devam basindan itibaren hergun yaparsan bebegi bilmem ama kociş kacar :KK1: bu ara yogun calisma donemindeyim misafirde var ama yapacak bişey yok bebiş kolay olmuyor emek emek emek:KK17:

Ben bu ay yumurtlama donemine kadar 3 gunde bir devam ettim 15 16 17 18 düşünüyorum sonrada arada devam basindan itibaren hergun yaparsan bebegi bilmem ama kociş kacar :KK1: bu ara yogun calisma donemindeyim misafirde var ama yapacak bişey yok bebiş kolay olmuyor emek emek emek:KK17:

Bi de dusunme olmaz derler amaa onu napcaaz

Ona bir cozum bulamadim gun sayarken dusunmemek mumkun mu. Rabbim ol dedi mi olacak insallah bu isin firmulu yok bunu ogrendim tevekkul dua sabir hepimizin yardimcisi olsun rabbim

Evet guzel Rabbim tum isteyenlere hayirli evlatlar nasip eylesin

Canım neden kaçsın ki? Erkeklerin canına minnet. Ben istedikten sonrA.ama işte çalışıyorum . Sonrasında duş falan yoruyor beni. İnş olur.

Canım neden kaçsın ki? Erkeklerin canına minnet. Ben istedikten sonrA.ama işte çalışıyorum . Sonrasında duş falan yoruyor beni. İnş olur.

Sen dene istersen rabbim gonlune gore versin ama bir sure sonra yorgunluk oluyor tam yum gunleri geldiginde sekteye uğruyor bakalim benim taktik tutacak mi :KK9: hayirlisi yahu artik cok düşünmüyorum zaten azıcık sıkıldım

Kizlarrr uc gun once benden seffaf renk uzayan akinti gelmisti ama vucut isim hala artmadi ve bugun goguslerimin uclari cok acimaya basladi dokumamiyorum goguslerime sag kasigimda da batma oluyo arada acaba bugun mu yumurtlicam yav off kafam karisti artik

Kizlarrr uc gun once benden seffaf renk uzayan akinti gelmisti ama vucut isim hala artmadi ve bugun goguslerimin uclari cok acimaya basladi dokumamiyorum goguslerime sag kasigimda da batma oluyo arada acaba bugun mu yumurtlicam yav off kafam karisti artik
Bence değerlendirin bu günü de..

Bu ay denedik ama verimli günleri kaçırdık.mayıs inş.olur.beni de sıraya alın:) bat 22 mayıs

Valla bu ay olmasaydı ovulasyon testlerinden alacaktım bende.. Hiç akıntı filan yakalayamadım çünkü bu güne kadar. Benim beceriksizligim heralde

Bnde her zaman yakalayamiyorum bazen denk geliyo böyle uzulme iki gunde bi falan iliskiye girince bi sorun kalmiyo aslinda kendimize kuruntu yapiyoruz

X