Mayıs ayında beraber hamılelık yaşayalım diyenler buyursun :)

inşallah canım.Belirti olarak göğüslerim acıyor beyazımsı akıntım geliyor ama çok da değil azda değil bi de gece ve sabah mide bulantısı yaşıyorum 2 gündür bunlar belirtimi bilmiyorum ama en önemlisi 4. gün bugün ve benim hiç gecikmezdi adetim kafam karıştı yani anlayacağın canım :KK43:

Benimde dün olmam lazımdı onu es geçtim birgün geç olabilir diye düşünüyorum ama bugünde yok sadece beyaz akıntım geliyo adet olcakmışım gibi karnımda ağrıyor.Evde gebelik testi yaptın mı canım?

sana bakınıyorum bı de :) napıon ne edıyon dıye :)

Özledim yaaw vallaa napalım kuzum benm aynı $ImageUploadedByKadınlar Kulübü1402319748.372385.jpg
Böle şeylerle uğraşıyorum kuzum bgün çalısalım diyorum en koyu bu dur herhalde ama doktorum hergün dedi bilenedim yaa

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Benimde dün olmam lazımdı onu es geçtim birgün geç olabilir diye düşünüyorum ama bugünde yok sadece beyaz akıntım geliyo adet olcakmışım gibi karnımda ağrıyor.Evde gebelik testi yaptın mı canım?

dün yaptım negatifti canım hatta şimdi araştırıyordum da ilk belirti olarak göbekten aşağıya doğru inen çizginin oluşmasıymış açıp bakayım dedim varrr şoktayım şuan sende bak istersen bi çünkü adetten bi kaçgün önce bile çıkabiliyomuş

dün yaptım negatifti canım hatta şimdi araştırıyordum da ilk belirti olarak göbekten aşağıya doğru inen çizginin oluşmasıymış açıp bakayım dedim varrr şoktayım şuan sende bak istersen bi çünkü adetten bi kaçgün önce bile çıkabiliyomuş

baktım canım yok :) Gerçi ben pek ayırt edemem öyle şeyleri vücudumu dinleyip gözlemleyemiyorum.Ben de belki akşam yaparım.

sana bakınıyorum bı de :) napıon ne edıyon dıye :)

Olsuun bnmde ıkı hafta var tam ama takılıyom buralarda bak özlesiyoz kuzuuum yaaa sen ovu test yapsana bu ay sendee

hımm benım bıldıgım o bır aydan sonra cıkıyor

Evet bitanem takma lıtfen okadar rahat ki bide bı kız sana yardım ediyo zaten elimi tutturdum ben hiç haz etmem o koltuktan cnkü tittriyorum muayne edelım dedıklerınde ama adam cok ıyı rahatlat kendını kuzum

evet forumlardada okuyorum selim bey için herkes cok rahat ve kotu hıssetırmıyor dıyorlar. inş bende oyle olurum. senın bı dahakı adet tarıhın ne zaman canım?

evet forumlardada okuyorum selim bey için herkes cok rahat ve kotu hıssetırmıyor dıyorlar. inş bende oyle olurum. senın bı dahakı adet tarıhın ne zaman canım?

23 hazıran kuzum

hımm benım bıldıgım o bır aydan sonra cıkıyor

Kişiden kişiye değişiyomuş canım hatta kimisinde adete bir kaç gün kala bile beliriyomuş kimisinde birkaç ay sonra çıkıyormuş kimisindede hiç çıkmayabiliyomuş yine de Allah biliyor ben bunu farkettim ama bu bi belirtimi emin olamıyorum asıl sonuç yarın kan sonucumda kesinleşir diye düşünüyorum hepimizin hakkında hayırlısı canım inşallah güzel haberlerimizi ardarda paylaşırız..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Özledim yaaw vallaa napalım kuzum benm aynı Eki Görüntüle 1151252
Böle şeylerle uğraşıyorum kuzum bgün çalısalım diyorum en koyu bu dur herhalde ama doktorum hergün dedi bilenedim yaa

doktorun hergun calısın mı dedı anlamadım ? bu cızgı de koyu sayılır. anam ıste ben bu yuzden bu owu testlerınden kullanmıyorum. bu da ınsanı strese sokuyo bu koyuluk yeter mı yetmez mı dıye. kı sonucta 2 cızgı aynı koyulukta olunca yumurtluyosun demektır. ama su gordugum 2 cızgı de gayet ıyı. sen yıne de rıtmık calısmalarına dewam et yawrum. benım lekem aksam kesılır heralde. bende yarın ya da dayanamazsam bu aksamdan baslıyorum :)

doktorun hergun calısın mı dedı anlamadım ? bu cızgı de koyu sayılır. anam ıste ben bu yuzden bu owu testlerınden kullanmıyorum. bu da ınsanı strese sokuyo bu koyuluk yeter mı yetmez mı dıye. kı sonucta 2 cızgı aynı koyulukta olunca yumurtluyosun demektır. ama su gordugum 2 cızgı de gayet ıyı. sen yıne de rıtmık calısmalarına dewam et yawrum. benım lekem aksam kesılır heralde. bende yarın ya da dayanamazsam bu aksamdan baslıyorum :)

Çook erken başlama yawrum ya dayan azcık ben sıkılıyom sahsen hemen başlayınca bgünden itibaren beş gün hergün çalış dedi doktor yani aslında sık ilişki olsun gun asırı diil dedi ama yumurta akı akıntımın oldugu gün yumurtlamadıysam bnce yumurtluyorum bgün ondan bu hafta full calışayım diyorum bilemedim yani kuzum yaa ama yınede dediğin gibi çok guvenemıyorum testlere falan en azından doktor yumurtan var sagda dedi

X