Mayıs ayında beraber hamılelık yaşayalım diyenler buyursun :)

Pardon eski diycektim

kızımla hayat bir başka güzel...💖💞💕💓💗

Gunaydinn tatlim:) :) Evet ben eski sen ama bir kac kisi daha bulmamis lazim ptesifen ben islerden dolayi cok yogunum onumuzdeki hafta sonu da yurtdisinda olacagim islr ilgili yani sabah erkenden geceye kadar fuarda olacagiz zamanim olmayacak :KK43: :KK43: Bir kac arkadas daha okumak istese 3-4gune bitiririz

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Gunaydinn tatlim:) :) Evet ben eski sen ama bir kac kisi daha bulmamis lazim ptesifen ben islerden dolayi cok yogunum onumuzdeki hafta sonu da yurtdisinda olacagim islr ilgili yani sabah erkenden geceye kadar fuarda olacagiz zamanim olmayacak :KK43: :KK43: Bir kac arkadas daha okumak istese 3-4gune bitiririz

Ben de okuyabilirim. Herkes birbirinin niyetine mi okuyacak nasil olacak? Bide ozel bi okuma sekli var mi? Anlatirsaniz okurum arkadaslar

samsung

Ben de okuyabilirim. Herkes birbirinin niyetine mi okuyacak nasil olacak? Bide ozel bi okuma sekli var mi? Anlatirsaniz okurum arkadaslar

samsung

Mergaba canim netten baka bilirsin canim iste basta abdest tovbe etmek ve.s.yani soyle niyetlendigimizde kendi adimizi iste okuyan arkadaslar adlarini soyleyerek RABBim hayirli saglikli bebek ver diye niyeylene biliriz :) :)

Mergaba canim netten baka bilirsin canim iste basta abdest tovbe etmek ve.s.yani soyle niyetlendigimizde kendi adimizi iste okuyan arkadaslar adlarini soyleyerek RABBim hayirli saglikli bebek ver diye niyeylene biliriz :) :)

Cnm bi kere mi yapcaz hepimiz adina yoksa herkese tek tek mi

evet canım kısmetse kalp atısını duyucam :) medikabil oktay beyıde duydum ama ınan randevu cok zor orda. bırde hastane cok kalabalık. ben randevulu gıttım yarım saat bekledım. o yuzden rentıp suan daha ıyı gıbı gelıyo bakalım.

İyidir ıyidir kuzum bnde dun tahlıle gittim bidaha baya iyi ve uygunda bahar hast diye ni hastane satın almıs orayı.ya bide kızlar benm bgün onikinci günüm ama dün ve bgün yumurta akı oysa (ilk defa oldu yada dikkat ettim) gayet uzuyodu ve şeffaftı ama ovu testımde hala silik keşke yükleyebilsem ama bilemiyorum sizce yumurtluyomuyuuuum

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

canım ınsallah dedıgın gıbı olur. ben adetımın bu kadar kotu gececegını bılmıyodum yoksa hastanede kendıme yer ayırtırdım :) adetın bıtmesını beklıyorum.. ınsallah adetım cok fazla degısmez.. kımyasal gebelık sonrası gebe kalmak kolaylasıyo dıyolar ama hayırlısı dıyorum yıne..

Kuzucuguuum nasılsııın ben sınavlardan dolayı falan giremedim bayaa nasıl oldun regl olmussun sanırıım bak ne guzel yeni bebişlere gazırlanıyor vucuduuun

Canlaf laqbouick ovulasyonun yanin da preesed.benzeri bir jel gebeligi kolaylastiran jel ve 50.adet test 76 yada 79 tl ben alacagim cok hesapli haberiniz olsun

Hayor bebegim bir kere,sadece sayilari kesinlikle net yapmamiz lazim o da var bir tane ne eksik ne fazla :/ :/

Toplanalim da bi ayarlariz onu cnm bugun haftasonu ya cogunun esleri evde pek giren olmaz buraya pazartesi belli olur ogun baslariz inşallah

Toplanalim da bi ayarlariz onu cnm bugun haftasonu ya cogunun esleri evde pek giren olmaz buraya pazartesi belli olur ogun baslariz inşallah

Tamam bebegim.

Arkadaslar bebek icin selati tefriciye diye topik actik bize katilmak bizimle okumak istiyen arkadaslar bu linkden topigimize ulasa bilirsiniz

http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=726117

Kuzucuguuum nasılsııın ben sınavlardan dolayı falan giremedim bayaa nasıl oldun regl olmussun sanırıım bak ne guzel yeni bebişlere gazırlanıyor vucuduuun

canım ılk 2 gun gun boy sancı cektım mahfoldum : bugun 4. gun rahatım artık :) adet dongumu tahmın edemıyorum kız bu ay boyle bı sorunum war. bende asagı yukarı ata tuta 5 temmuzu belırledım :KK70:

İyidir ıyidir kuzum bnde dun tahlıle gittim bidaha baya iyi ve uygunda bahar hast diye ni hastane satın almıs orayı.ya bide kızlar benm bgün onikinci günüm ama dün ve bgün yumurta akı oysa (ilk defa oldu yada dikkat ettim) gayet uzuyodu ve şeffaftı ama ovu testımde hala silik keşke yükleyebilsem ama bilemiyorum sizce yumurtluyomuyuuuum

Canim yumurtluyorsun...bendede gunler once oldu test hep negatifti drum.catlamadan oncede oluyor dedi

kızlarr bnm bu ay kii umutlarım yine bitttiii regl oldumm...:KK14::KK14::KK14:
hiç umudum kalamdı artıkk...
bi sonra ki bat 5 temmuz..

canım ılk 2 gun gun boy sancı cektım mahfoldum : bugun 4. gun rahatım artık :) adet dongumu tahmın edemıyorum kız bu ay boyle bı sorunum war. bende asagı yukarı ata tuta 5 temmuzu belırledım :KK70:

Kıyamam olsun bak bu ay iyi çalış kuzuum

Canim yumurtluyorsun...bendede gunler once oldu test hep negatifti drum.catlamadan oncede oluyor dedi

Nası çatlamadan önce canım yani binkaç güne çatlıcak mı oluyomus ovuntestı gorsen çok silik on dkkadan sonra bakmayın diyo asıl ondan sonra koyulaşıyo bilemedimm

canım sen yınede calıs bos gecme gunlerı :) ovulasyon pozitif cıkarsa yıne calısırsın. durmak yok :)

X