Mayıs ayında beraber hamılelık yaşayalım diyenler buyursun :)

yawrum bende cesaret edemıyorum :/ pazara gıttım geldm.donuste test alayım dedım ama eczanenın kenarında gecemedım ne tırsakmısım yaa :)

Ayyy kuzum beniim valla oyle yaa bndr kaç gun oldu aldım seni bekliyom ıyı oluyo bana daa 😜oazar sabah mu yaosak hazır kandılll👼👼👼

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ayyy kuzum beniim valla oyle yaa bndr kaç gun oldu aldım seni bekliyom ıyı oluyo bana daa 😜oazar sabah mu yaosak hazır kandılll👼👼👼

pazar benım ufaklık yegenın mewludu war ıstanbuldan sakaryaya gıdıcez. gıderken kayınwalıdeyı alcaz. negatıfı gorursem moralım bozulur sonra mewlutte de ınsanlar soracak,dalarım hepsıne sac bas sonra hahahahah :KK70:

pazar benım ufaklık yegenın mewludu war ıstanbuldan sakaryaya gıdıcez. gıderken kayınwalıdeyı alcaz. negatıfı gorursem moralım bozulur sonra mewlutte de ınsanlar soracak,dalarım hepsıne sac bas sonra hahahahah :KK70:

Aaa dgru dogru canm benm unuttum mevludu ben senin tam kaç günde oluyo reglııın yanı pazartesi ok mu bızım içinnn

Aaa dgru dogru canm benm unuttum mevludu ben senin tam kaç günde oluyo reglııın yanı pazartesi ok mu bızım içinnn

canım benım normalde adetım 30 32 gunde bır olurdu.bebek ıstedıgımızden berı 5 aydır 22 28 30 35 sapıtmıstı ıyıce.gecen ay doktora gıttım prl azcık yuksek cıkmıstı.bu yuzden adetımde gecıkmeler oldugunu soyledı doktor. parlodelı kullanmaya basladım. gecen ay tam 28.gunde adet oldum.bu ay da muhtemelen 28.gun olcam. yoksa ben hıc 28gunde adet olmam :)

zaten pazar gunu adet olursam salı gunu prl yı olcturucem

Cok sinirlendim kizlar yaaaa prodictor ovulasyon testi aldim ve ciddi bir para verdim 55 tl....test kiti hatali cikti sonucu birakin idrari kabul eden bi cizgi bile olusmadi...firmayi aradim orali bile olmuyorlar...cok kizginim

kızımla hayat bir başka güzel...💖💞💕💓💗

canım benım normalde adetım 30 32 gunde bır olurdu.bebek ıstedıgımızden berı 5 aydır 22 28 30 35 sapıtmıstı ıyıce.gecen ay doktora gıttım prl azcık yuksek cıkmıstı.bu yuzden adetımde gecıkmeler oldugunu soyledı doktor. parlodelı kullanmaya basladım. gecen ay tam 28.gunde adet oldum.bu ay da muhtemelen 28.gun olcam. yoksa ben hıc 28gunde adet olmam :)

zaten pazar gunu adet olursam salı gunu prl yı olcturucem

Bende de aynı cocuk istediğimizden beri değişiyo ondan zaten tahmın edemıyoruz ama inşallah gelmesinde gecıkmeden degil bebişimizden gelmesin adetlerr kuzuuum siz hala deniyomusunuzzz bn o son akıntıdan dolayı gec mı yumurtluyom bilemedim diye deniyoz halaaa

Bende de aynı cocuk istediğimizden beri değişiyo ondan zaten tahmın edemıyoruz ama inşallah gelmesinde gecıkmeden degil bebişimizden gelmesin adetlerr kuzuuum siz hala deniyomusunuzzz bn o son akıntıdan dolayı gec mı yumurtluyom bilemedim diye deniyoz halaaa

yawrum ben bu ay adetımın bıttıgı gunden basladım
3gun ust uste yaptım. sonra rıtmıge bagladım 2 gunde bır yapıyoruz. benım herıf yarın spermıyogram yaptırcagı ıcın 2 gun cınsel perhız var.carsambadan berı beklıyoruz.adamın belı de agrıyo bılıyon mu dınlensın garıbım :)

yawrum ben bu ay adetımın bıttıgı gunden basladım
3gun ust uste yaptım. sonra rıtmıge bagladım 2 gunde bır yapıyoruz. benım herıf yarın spermıyogram yaptırcagı ıcın 2 gun cınsel perhız var.carsambadan berı beklıyoruz.adamın belı de agrıyo bılıyon mu dınlensın garıbım :)

Hay Allah seniii 😜ee ne gün yumurtladın anlayabıldın mı ondan mı üst ste oldu kuzum ah ben bi anlasam bu degısıklıkten bi dıyom yumurtluyom bi diyom adet bi bebiiiiş ohooo kafamda deli sorularrrr😁😁😁

Senin ilinci bebek oglunu Allah size bagıslaşınn canm belkide dediğin gbi kız olurrr😬peki regle beş altı gün kala mı çok önemliymis ben ateşimle ve akıntımla takıp etmeye calıstım 22. Günümde akıntı geldi ne oldugınu anlamadıgım ertesi sabahta en yüksek atesim çıktı acaba gec mi yumurtladımmm 😟😟
Yumurtlamam gecikince önemli oldu ben artık ovulasyon testi aldım onunla takip edicem anlayamıyorum çünkü.. bence geç yumurtlamışsın aynı benimde öyle olmuştu çalışmaya devam et

Hay Allah seniii 😜ee ne gün yumurtladın anlayabıldın mı ondan mı üst ste oldu kuzum ah ben bi anlasam bu degısıklıkten bi dıyom yumurtluyom bi diyom adet bi bebiiiiş ohooo kafamda deli sorularrrr😁😁😁

yok yawrum arkadasın bırı uc gun ust uste yapmıs o ay hamıle kalmıs. bende o yuzden deneyeyım dedım :) ben o seffaf akıntıyı 1 kere gormustum oncelerden. akıntıyı takıp etmıyorum yanı. rıtmık 2 gunde bır yapıyorum bazen azgınlıktan 2gun ust uste yaptıgımızda oluyo.ama su war bu 2 aydır odew gıbı olmuyo kendılıgınden oluyo hersey. o yogun akıntı nedır hıc bı bılgım yok. boyle akıntısı gelıp hamıle kalanlar warmıs. ben akıntımı acık sarı renklı demıstım ama bugun aklıma bısey geldı.sanırım sanırlıgı veren benım ıdrarımdı :)

cunkı aksam gelen akıntıyı ıdrarı yapmadan once sıldım beyazdı :)

Benim regl belirtim olmaz aslında zırt diye gelir ilk iki gün sancıdan ölürüm ondan anlayamıyorum bnde açıkcası sadece gogsum ara ara sızlıyo bide kasıgım çok az batıp geçiyo ama hep bi midem kalkık kusmak ya da bulantı gbi diil yani kesin hiçbişi yok iki üç sızıdan başka😜eşimin kuzeni orda dogum yaptı açılmadı çok afedersın normalde annaşmıs doktoruyla tamam bi saat açılmazsa sezryen olur demiş ama kıza 5 saat suni sancı verdiler alttan muaynede cabası sureklı gerci o doktor ayrılmıs ordan artık ama bi sogudum yani oraya evet anm zaman gecmıyo annemide yollamıyorum evine 1 aydır evde takılıyoruz 😁ben eskısehırde iölp okuyorum canm ingilizce pgretmenliği onun sınavı var ona gircem mayıs sonu ve hazıran 7 8 de ama aklımı veremıyorum hayırlısıyla belli olsada rahatlasak bu arada benim adım demet cok memnun olduuum😁

bende özlem :) bende cok menun oldum canım. ozaman demetcım bagı koparmayalım. inş er yada geç bizde hamiş olucaz, doktor tecrubelerımızı paylaşırız. bakarsın aynı doktora gıderız:KK8:. medikabil konusunda bunları duyunca cok ürküyorum gecekten. benım arkadasımda aynısı oldu aslında. oda saatlerce suni sancı cektı, sonra sezeryana aldılar. bosuna okadar acı cektı yanı. ama hastane farklı olsa bu durum degısır mı onuda bılmıyorum acıkcası. su açıldımı dıye bakıyorlar ya alttan muayene olayını butun herkes iğrenc dıye anlatıyor. ben tutucu bır ınsan deilim hatta doktor konusunda hep erkek doktorlara gıderım , saçma belki ama daha cok guvenıyorum. ama dogum konusunda bayan tercıh edicem. gittigim butun kadın dogumcularda bayandı. daha rahat olurum dıye dusunuyorum bıde onun stresını yapmak ıstemıyorum.

Yumurtlamam gecikince önemli oldu ben artık ovulasyon testi aldım onunla takip edicem anlayamıyorum çünkü.. bence geç yumurtlamışsın aynı benimde öyle olmuştu çalışmaya devamm

Senin ilinci bebek oglunu Allah size bagıslaşınn canm belkide dediğin gbi kız olurrr😬peki regle beş altı gün kala mı çok önemliymis ben ateşimle ve akıntımla takıp etmeye calıstım 22. Günümde akıntı geldi ne oldugınu anlamadıgım ertesi sabahta en yüksek atesim çıktı acaba gec mi yumurtladımmm 😟😟
Yumurtlamam gecikince önemli oldu ben artık ovulasyon testi aldım onunla takip edicem anlayamıyorum çünkü.. bence geç yumurtlamışsın aynı benimde öyle olmuştu çalışmaya devam et

Anlafım canm cok saollll bıde boyle denemeye karar verdık zaten bakalım nasıl olcak bu ay. İnşallah bebişlerimiz geliir😁

Cok sinirlendim kizlar yaaaa prodictor ovulasyon testi aldim ve ciddi bir para verdim 55 tl....test kiti hatali cikti sonucu birakin idrari kabul eden bi cizgi bile olusmadi...firmayi aradim orali bile olmuyorlar...cok kizginim

hadı yaaa :KK43: canım sureklı tacız et onları tlf da

aradim cok sert konustum urunu yolluyorum yerine yenisini istiyorum dedim tamam demek zorunda kaldi kadin

canım şikeyet var sitesine yaz hemen şikayetini bak nasıl arıyorllar hemen

Aradim cok sert konustum urunu yolluyorum yerine yenisini istiyorum dedim tamam demek zorunda kaldi kadin

ıyı yapmıssın canım.bazen sakın konusunca anlamıyolar sallıyolar ınsanı..
canım ya benım 1 aydır ayaga kalkarken basım donuyo bı tuhaf oluyorum ama her zaman degıl sureklı morfın yemıs gıbıyım 3 gundur hala utu yapcam ama halım yok cok halsızım. onceden adet olunca boyle kotu olurdum 3 gun kendıme gelemezdım. sımdı de sanırım parlodelı kullandıgım ıcın bunlar dıyorum ama. doktor gece ıc etkısını fazla gostermez demıstı. adetım yaklasmadan once de boyleydım. ne ılacmıs bu anasını satayım yaaa

ılacın belırtılerı de hep hamılelık belırtılerı :)

yok yawrum arkadasın bırı uc gun ust uste yapmıs o ay hamıle kalmıs. bende o yuzden deneyeyım dedım :) ben o seffaf akıntıyı 1 kere gormustum oncelerden. akıntıyı takıp etmıyorum yanı. rıtmık 2 gunde bır yapıyorum bazen azgınlıktan 2gun ust uste yaptıgımızda oluyo.ama su war bu 2 aydır odew gıbı olmuyo kendılıgınden oluyo hersey. o yogun akıntı nedır hıc bı bılgım yok. boyle akıntısı gelıp hamıle kalanlar warmıs. ben akıntımı acık sarı renklı demıstım ama bugun aklıma bısey geldı.sanırım sanırlıgı veren benım ıdrarımdı :)

cunkı aksam gelen akıntıyı ıdrarı yapmadan once sıldım beyazdı :)

Evet o gorev gbi olunca zaten sıkıntı buzamnlar daha iyi oyle olması akıntın belkide işarettit bebişim tutunmuşlardır bize inşallah 💃💃💃

ıyı yapmıssın canım.bazen sakın konusunca anlamıyolar sallıyolar ınsanı..
canım ya benım 1 aydır ayaga kalkarken basım donuyo bı tuhaf oluyorum ama her zaman degıl sureklı morfın yemıs gıbıyım 3 gundur hala utu yapcam ama halım yok cok halsızım. onceden adet olunca boyle kotu olurdum 3 gun kendıme gelemezdım. sımdı de sanırım parlodelı kullandıgım ıcın bunlar dıyorum ama. doktor gece ıc etkısını fazla gostermez demıstı. adetım yaklasmadan once de boyleydım. ne ılacmıs bu anasını satayım yaaa

ılacın belırtılerı de hep hamılelık belırtılerı :)

Canim birde beni gorsen pimi cekilmis bombayim.klomen kullandim ben yumurta takibimiz var....21mm biri olmus digeri catlayacak gibi duruyor dedi iliskiyi atlama duzenli olsun dedi benim adamda normalde atlar smd uzak duruyo baski altindaymis delimi ne...hem cocuk diye yiyor beni

Evet o gorev gbi olunca zaten sıkıntı buzamnlar daha iyi oyle olması akıntın belkide işarettit bebişim tutunmuşlardır bize inşallah 💃💃💃

bılmıyorum tatlım ya tuttu ya da dewe yumurtası gıbı bısey yumurtladım :KK70:

X