Mayıs ayında beraber hamılelık yaşayalım diyenler buyursun :)

hahahaaaa kızlar ben de cemreyiz ile attaş tım ikimizde hamişiz. Battaş lığın uğuru size de bulaşsın inşallaaaah:) Amiiiin

Dualarım sizinle...

Tebrik ederim sizleri kızlar darısı bizlere olsun inş.benimde bat bugün gelmedi ama ümitlenmiyorum yine hamiş değilimdir kesin gecikmistir yine:KK43:

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Secido canim ilk sayfayi guncelle istersen. Bazi arkadaslar yeni bat tarihlerini soylemislerdi. Benim 12 haziran

samsung

Cemreyiz ve ben de varım canım. Hayırlısıyla. Ben sürekli buradayım üstelik. Ocak annelerine katılayım dedim ama bırakamıyorum burayı :) merak ediyorum güzel haberler var mı diye :)

hayırlı olsun canım :) lıstede gormemıstım adını.. senın belırtılerın nelerdı ? boyle 2 gun wc ye gıtmemıssın gıbı karın agrın oluyo muydu :KK43:

Kizlar ovulasyon testi negatif cikti...sbh dr 19mm catlayabilir heran siki tut isi cok calis dedi...suanda yogun olarak 1 kac saattir yumurta aki kivaminda akintim var bu catladigim anlaminami geliyor?

kızımla hayat bir başka güzel...💖💞💕💓💗

Kizlar ovulasyon testi negatif cikti...sbh dr 19mm catlayabilir heran siki tut isi cok calis dedi...suanda yogun olarak 1 kac saattir yumurta aki kivaminda akintim var bu catladigim anlaminami geliyor?

kızımla hayat bir başka güzel...💖💞💕💓💗

canım bıldıgım kadarıyla seffaf akıntı gelmesı gerekıyor

Herkese ii aksamlar kizlarrr, dun benimle uzuntumu paylasan herkese cok tesekkur ederim iiki varsinizzzz... Aglaya aglaya uyudum dun aksam cok hic uyumadim da diyebilirim :KK43: sabah sanci ve bel agrisiyla uyandim heh ddm adet oluorum kan testi yapmami bekliomus diye soleylendim.. Sabah wc ye gidince hafif kahve kirmizi lekelendi tuvalet kagidi bende tmmdr sukurler olsun adet oluorum diip ped koydum ve ise gittim tum gun agri ve sanci cektim ama iki uc damla geldi ve sora da kesildi akintim nelrr oluo bu vucuduma benim 😢 acaba bu kdr gecikme sorasi dollenme olmus olabilir ama ole bisi de oda kanda az da olsa bi beta artisi olmasi gerekmez miydi? Lutfen beni bilgilendirirmisiniz?

Herkese ii aksamlar kizlarrr, dun benimle uzuntumu paylasan herkese cok tesekkur ederim iiki varsinizzzz... Aglaya aglaya uyudum dun aksam cok hic uyumadim da diyebilirim :KK43: sabah sanci ve bel agrisiyla uyandim heh ddm adet oluorum kan testi yapmami bekliomus diye soleylendim.. Sabah wc ye gidince hafif kahve kirmizi lekelendi tuvalet kagidi bende tmmdr sukurler olsun adet oluorum diip ped koydum ve ise gittim tum gun agri ve sanci cektim ama iki uc damla geldi ve sora da kesildi akintim nelrr oluo bu vucuduma benim 😢 acaba bu kdr gecikme sorasi dollenme olmus olabilir ama ole bisi de oda kanda az da olsa bi beta artisi olmasi gerekmez miydi? Lutfen beni bilgilendirirmisiniz?

canım senın kan testı 0.100 mu cıkmıstı ? bıldıgım kadarıyla wuxudun sokulmeye calısıyo bu yuzden boyle oluyo.eger yarın da adetolmazsan doktora gıtmen gerekıyo.cunkı yanlıs hatırlamıyosam seın adetın 14 gun gecıkmıstı dımı ? stresten kaynaklı canım senınkı.. benımde ılk ay 8 gun gecıkmıstı.leke gelıyodu doktorum sokulmeye calısıyo wucudun demıstı

X