Mayıs ayında beraber hamılelık yaşayalım diyenler buyursun :)

off off çok canım sıkkın 10 gündür bir umutla bekledim bugün malesef regl oldum :KK43::KK43::KK43::KK43:

neden hamile değilsem 10 gün geciktim şimdi bunu takıyorum kafama :KK4::KK43:

off off çok canım sıkkın 10 gündür bir umutla bekledim bugün malesef regl oldum :KK43::KK43::KK43::KK43:

neden hamile değilsem 10 gün geciktim şimdi bunu takıyorum kafama :KK4::KK43:

Canim stres mevsim...daha birsuru sey buarada hadi haxiran topigine gel sende katil bize

kızımla hayat bir başka güzel...💖💞💕💓💗

stress bebegım hangı doktora gıttıysem stresten uzak dur dusunme artık dedi..Tamamen stresss:KK14:

Valla ne diyim biz 4 aydır deniyorduk ama diğer aylarda çok umutlu değildim bu ayda üstüne 10 günde gecikme olunca umutlanmıştım ve bugün regl olunca çok kötü oldum bi umutsuzluk çöktü başıma. Sanki ben hiç hamile olamayacakmışım gibi :KK43::KK43::KK43: şuan işteyim ama hiç bir şey yapasım yok moral bozuk :KK50:

Valla ne diyim biz 4 aydır deniyorduk ama diğer aylarda çok umutlu değildim bu ayda üstüne 10 günde gecikme olunca umutlanmıştım ve bugün regl olunca çok kötü oldum bi umutsuzluk çöktü başıma. Sanki ben hiç hamile olamayacakmışım gibi :KK43::KK43::KK43: şuan işteyim ama hiç bir şey yapasım yok moral bozuk :KK50:

bu ay bizimde 4. denememiz gecen ay çok umutlanmıştm bu ay takmıcm diyorm ama olmuyo bgn bnde de pembeye yakın az lekeler geldi günüme de var 3-5 gün inş kırmızı olmazlar

Yerlesme kanamasi adetten 3 5 gun once olur dimi 10 gun once olan bisey yumurtlamayla ilgilidir diye dusunuyorum siz ne dersiniz

canım dusugunde varsa bence hıc bekleme erken onlem almıs olursun ınsallah rabbim tekrarını yaşatmaz:KK14:

düşükden sonra kanda ki hgc değerim sıfırlanmıştı aradan 33 gün gecti bu sabah yaptığım teste hafif silik çıktı canım kafam cok karıştı yarın doktora gitcem bakalım.

X