- 20 Mart 2014
- 2.277
- 1.671
- Konu Sahibi basbelasiyim
- #2.221
canım yerleşirkende hafif kan gelebiliyomuş kötüye yorma
inşallah öyledr geçen ay da adettn 1 hft önce böle oldu kesildi yerleşme diye çok umutlandm malesef adet oldm inş öyle olmaz yine
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım yerleşirkende hafif kan gelebiliyomuş kötüye yorma
inş. diğer bebeğimi 11. haftada kaybetmiştim. tekrar aynı şeyleri yaşamakdan da korkuyorum ama bebeğim olsun çok da istiyorum
off off çok canım sıkkın 10 gündür bir umutla bekledim bugün malesef regl oldum
neden hamile değilsem 10 gün geciktim şimdi bunu takıyorum kafama
off off çok canım sıkkın 10 gündür bir umutla bekledim bugün malesef regl oldum
neden hamile değilsem 10 gün geciktim şimdi bunu takıyorum kafama
stress bebegım hangı doktora gıttıysem stresten uzak dur dusunme artık dedi..Tamamen stresss
onuda geç canım kayınvalidem bir tane değil ikiz torun bekliyorum diyo bigün cinnet geçircem artık
Valla ne diyim biz 4 aydır deniyorduk ama diğer aylarda çok umutlu değildim bu ayda üstüne 10 günde gecikme olunca umutlanmıştım ve bugün regl olunca çok kötü oldum bi umutsuzluk çöktü başıma. Sanki ben hiç hamile olamayacakmışım gibi şuan işteyim ama hiç bir şey yapasım yok moral bozuk
bu ay bizimde 4. denememiz gecen ay çok umutlanmıştm bu ay takmıcm diyorm ama olmuyo bgn bnde de pembeye yakın az lekeler geldi günüme de var 3-5 gün inş kırmızı olmazlar
İnşallah cnm Allah gönlümüze göre versin
canım dusugunde varsa bence hıc bekleme erken onlem almıs olursun ınsallah rabbim tekrarını yaşatmaz
iğnenin 14. günüydü bugün, BAT'a 2 gün kaldı, test yaptım, sonuç negatif...
düşükden sonra kanda ki hgc değerim sıfırlanmıştı aradan 33 gün gecti bu sabah yaptığım teste hafif silik çıktı canım kafam cok karıştı yarın doktora gitcem bakalım.
Yerlesme kanamasi adetten 3 5 gun once olur dimi 10 gun once olan bisey yumurtlamayla ilgilidir diye dusunuyorum siz ne dersiniz
aglama yaaa hamılesın işte
bende öyle ümit ediyorum canım ilk hamileliğimde olan belirtiler başladı gibi bakalım yarın belli olacak herşey