• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

mayis ayinda asilama yaptiranlar b hcg degerlerimizi yazalim

benimde ilk canim carsamba oldu bakalim .. agir bi is yapma yorma kendini cok yuksege uzanma - egilirsen dizlerini de buk oyle egil .. ani hareketler yapma iste .. moralini yuksek tut ben bunlari yapmaya calisiyorum Insallah tutar ...

Hadi inşallah canım bebislerimize kavuşuruz. ALLAH yardımcımız olsun.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

sonraki sali de ben -10 haziranda .. nasil agrin sizin var mi ? benim var hafif bel agrim kasiklar falan cok ilac icmedim ama agriyor iste ..
Merhaba canim, bugun 11. Gun 2-3 sonra kan testi yaptircam:18: seninde asilaman hayirli olsun insaallah tutunur bebislerimiz. Canim asilamadan sonra ilk 2 gun cok gaz sancim ve kasik agrim oldu. 3. 4. Gun biraz daha iyiydim goguslerim cok sistiler. 5-6. Gun sabahlari midem bulanmaya basladi, surekli uyuma istegi... 7. Gunden beride ozellikle su gibi bembeyaz akintim, ara ara kasik agrim ve batmalar hissettim.Crinone jel verdi dr onu kullaniyorum onun yan etkilerinde bu belirtilerin cogu var oyuzden cok kendimi kaptirmamaya calisiyorum. Rabbim hayirlisi neyse onu nasip etsin insaallah bebis nasip olur :49: ama olmazsada bu ilk asilamam calismalara devam etcez napalim. Senin belirtilerin neler canim, bide ilk asilaman mi?

Merhaba canim, bugun 11. Gun 2-3 sonra kan testi yaptircam:18: seninde asilaman hayirli olsun insaallah tutunur bebislerimiz. Canim asilamadan sonra ilk 2 gun cok gaz sancim ve kasik agrim oldu. 3. 4. Gun biraz daha iyiydim goguslerim cok sistiler. 5-6. Gun sabahlari midem bulanmaya basladi, surekli uyuma istegi... 7. Gunden beride ozellikle su gibi bembeyaz akintim, ara ara kasik agrim ve batmalar hissettim.Crinone jel verdi dr onu kullaniyorum onun yan etkilerinde bu belirtilerin cogu var oyuzden cok kendimi kaptirmamaya calisiyorum. Rabbim hayirlisi neyse onu nasip etsin insaallah bebis nasip olur :49: ama olmazsada bu ilk asilamam calismalara devam etcez napalim. Senin belirtilerin neler canim, bide ilk asilaman mi?

benimde ilk asilamam ayni seyler bende de var ama daha akintim yok cunku gecen carsamba oldu bugun 5. gunum - midem de bulanmiyor cok sukur ama cok siskinligim var uykuda var .. crinone bende kullaniyorum .. hadi bakalim yaptir nolcak insallah tutmustur istanbuldamisin ? sizin sorun neydi ? bizim sperm sayisi az kac yildir cocuk istiysun ?

benimde ilk asilamam ayni seyler bende de var ama daha akintim yok cunku gecen carsamba oldu bugun 5. gunum - midem de bulanmiyor cok sukur ama cok siskinligim var uykuda var .. crinone bende kullaniyorum .. hadi bakalim yaptir nolcak insallah tutmustur istanbuldamisin ? sizin sorun neydi ? bizim sperm sayisi az kac yildir cocuk istiysun ?

Insaallah. Evet istdayim. Bizde sorun morfolojiydi. 2 yildir istiyoruz.

sonraki sali de ben -10 haziranda .. nasil agrin sizin var mi ? benim var hafif bel agrim kasiklar falan cok ilac icmedim ama agriyor iste ..

Merhaba canim, bugun 11. Gun 2-3 sonra kan testi yaptircam:18: seninde asilaman hayirli olsun insaallah tutunur bebislerimiz. Canim asilamadan sonra ilk 2 gun cok gaz sancim ve kasik agrim oldu. 3. 4. Gun biraz daha iyiydim goguslerim cok sistiler. 5-6. Gun sabahlari midem bulanmaya basladi, surekli uyuma istegi... 7. Gunden beride ozellikle su gibi bembeyaz akintim, ara ara kasik agrim ve batmalar hissettim.Crinone jel verdi dr onu kullaniyorum onun yan etkilerinde bu belirtilerin cogu var oyuzden cok kendimi kaptirmamaya calisiyorum. Rabbim hayirlisi neyse onu nasip etsin insaallah bebis nasip olur :KK49: ama olmazsada bu ilk asilamam calismalara devam etcez napalim. Senin belirtilerin neler canim, bide ilk asilaman mi?

merhaba arkadaşlar merak ettim ilk aşılamalarınız tuttumu acaba.
bende ilk aşılamamı yaptırdım bugün 11. günüm ve belim kasıklarım ağrıor kendimi çok şiş hissediyorum adet belirtilerimin hepsi var. çok korkuyorum tutmıcak diye :( sizde de son günlere geldikçe böyle belirtiler olmuşmuydu.

merhaba arkadaşlar merak ettim ilk aşılamalarınız tuttumu acaba.
bende ilk aşılamamı yaptırdım bugün 11. günüm ve belim kasıklarım ağrıor kendimi çok şiş hissediyorum adet belirtilerimin hepsi var. çok korkuyorum tutmıcak diye :KK43: sizde de son günlere geldikçe böyle belirtiler olmuşmuydu.
Merhaba arkadasim, maalesef benim 1.asilamamda 2.asilamamda tutmadi. Bende bircok belirti yasadim ama hepsi ilaclarin etkisiymis:( insaalah seninki bebistendir.

Back