- Konu Sahibi yyasemin35
-
Arkadaslar mayis ayinda asilama yaptiranlar degerlerimizi yazalimmi bnm 14.gun 101.5 cikti doktorum gozun aydin dedi tel.da ama keseyi gozumle gormeden inanmiycam bir aksilik cikar diye cok korkuyorum
Bu grupta cok az kisi yaziyor ben hic senin durumunj bilmiyorum asilama tedavusine basladim ama igne oluyorum henuz sadece , insallah tutmustur canim agrilarda normal olabilir belki cunku cok ilac aliyoruz .. Yinede dr unu bir ara sor istersen
hayirli olsun canim hangi gun asilama yaptirdin bende tedaviye basladim igne ile oluorum kac gun igne kullandin ? ne zaman asilaman oldu?
Ben 5mayista asilama yaptirdim yaklasik adetin dorduncu gununde baslayarka dokuz gun karindan igne yaptim catlatma ignesinden 30 saat sonra asilamam oldu 19mayistada kanda baktirdim ve pozitif cikti aslinda bu forumlari okudugumda herks 3.4.asilmadan bahsediyordu sansida cok yuksek olmadigi jcin cok umutlu degildim ama allahim ol dedi ve ilkinde oldu insallah devam eder saglikli bir sekilde isteyen herkese allah nasip etsin
Hayirli olsun canim. Allah saglikli bi sekilde kucagina almayi nasip etsin. bende dun ilk asilamami oldum. Cok heyecanliyim insaallah tutarArkadaslar mayis ayinda asilama yaptiranlar degerlerimizi yazalimmi bnm 14.gun 101.5 cikti doktorum gozun aydin dedi tel.da ama keseyi gozumle gormeden inanmiycam bir aksilik cikar diye cok korkuyorum
hayirlisi canim kac yumurtan olusmustu ? esinin spermleri az miydi ? degerleriniz nasildi . Insallah dualasalim bizde o yoldayiz sende bize dua et ..
Bugun asilamam oldu evdeyim seninde insallah bi sorun cikmaz dua et banAda
Canım inş.güzel haberi beraber alırız.senin klomenlemi yoksa iğne iglemi yumurtaliklarin buyutuldu
Arkadaslar mayis ayinda asilama yaptiranlar degerlerimizi yazalimmi bnm 14.gun 101.5 cikti doktorum gozun aydin dedi tel.da ama keseyi gozumle gormeden inanmiycam bir aksilik cikar diye cok korkuyorum
Slm arkadaşlar bende ilk asilamami dün oldum. Ilk diye mi ne neler yapmalıyım bilmiyorum. Çok heyecanlıyım
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Benimde asilamadaki 8.gunum bekliyorum zaman gecmiyor😔 negatif sonuc almaktan ole korkuyorumki... Insaallah senin gibi 13.gunde bende pozitif sonucunu alrim
Insallah canim az kalmis senin sonucuna gecer gunler bizede haber ver sonucu alinca ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?