mayis ayinda asilama yaptiranlar b hcg degerlerimizi yazalim

yyasemin35

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Mayıs 2014
28
1
1
İzmir
Arkadaslar mayis ayinda asilama yaptiranlar degerlerimizi yazalimmi bnm 14.gun 101.5 cikti doktorum gozun aydin dedi tel.da ama keseyi gozumle gormeden inanmiycam bir aksilik cikar diye cok korkuyorum

Arkadaslar mayis ayinda asilama yaptiranlar degerlerimizi yazalimmi bnm 14.gun 101.5 cikti doktorum gozun aydin dedi tel.da ama keseyi gozumle gormeden inanmiycam bir aksilik cikar diye cok korkuyorum

hayirli olsun canim hangi gun asilama yaptirdin bende tedaviye basladim igne ile oluorum kac gun igne kullandin ? ne zaman asilaman oldu?

Merhaba herkese, aranıza yeni katıldım.ve cok endişeliyim.bende çikolata kisti var iki taraflı 3 buçuk santım ve Dr um aşılama önerdi ve 16 Mayıs'ta yaptırdık.15 mayıstata çatlama iğnesi yapıldı.

Su anda dayanılmaz mide bulantım var,kasıklarımda şiddetli ağrı ve Dr um bana 1 hafta olunca gel kan bakalım eger destek gerekiyorsa hormon verelım dedı.almanyada yaşıyorum sistem biraz farklı galiba.siz ne zaman yaptıracaksınız testinizi.çikolata kisti olup aşılama ile hamile kalan varmı?

Allah isteyen herkese en kısa sürede hayırlı evlatlar versin sevgiler

Bu grupta cok az kisi yaziyor ben hic senin durumunj bilmiyorum asilama tedavusine basladim ama igne oluyorum henuz sadece , insallah tutmustur canim agrilarda normal olabilir belki cunku cok ilac aliyoruz .. Yinede dr unu bir ara sor istersen

Bu grupta cok az kisi yaziyor ben hic senin durumunj bilmiyorum asilama tedavusine basladim ama igne oluyorum henuz sadece , insallah tutmustur canim agrilarda normal olabilir belki cunku cok ilac aliyoruz .. Yinede dr unu bir ara sor istersen

İnşallah hepimizin ki tutar Allah isteyen herkese nasip etsin

hayirli olsun canim hangi gun asilama yaptirdin bende tedaviye basladim igne ile oluorum kac gun igne kullandin ? ne zaman asilaman oldu?

Ben 5mayista asilama yaptirdim yaklasik adetin dorduncu gununde baslayarka dokuz gun karindan igne yaptim catlatma ignesinden 30 saat sonra asilamam oldu 19mayistada kanda baktirdim ve pozitif cikti aslinda bu forumlari okudugumda herks 3.4.asilmadan bahsediyordu sansida cok yuksek olmadigi jcin cok umutlu degildim ama allahim ol dedi ve ilkinde oldu insallah devam eder saglikli bir sekilde isteyen herkese allah nasip etsin

hayirlisi canim kac yumurtan olusmustu ? esinin spermleri az miydi ? degerleriniz nasildi . Insallah dualasalim bizde o yoldayiz sende bize dua et ..

Hayirli olsun canim. Allah saglikli bi sekilde kucagina almayi nasip etsin. bende dun ilk asilamami oldum. Cok heyecanliyim insaallah tutar

hayirlisi canim kac yumurtan olusmustu ? esinin spermleri az miydi ? degerleriniz nasildi . Insallah dualasalim bizde o yoldayiz sende bize dua et ..

Canim ben doktora hic sormadim kac yumurtam var diye evet esimin spermlerjnde he. Hareket hem sekil blzuklugu vardi bendede polikistik over vardi ama ilkinde oldu geri bebek cok yulari yerlemis simdi onun panigndeyz insallah sennde olur

Kızlar bende bugün ilk aşılamamı oldum.ama pek umudum yok.çunku klomenle tedavi gördüm. 2 yumurtam gelismisti. 21ve22cm.ama genelde klomenle aşılama yaptırıp ta hamile kalanı duymadım. ; (

Ins.canım.ben devlete gittiğim için iki kere Klomenle iki kere de iğne ile aşılama yapiliyormus. Prosedürlere uymak lazım.nasip Rabbim neylerse güzel eyler.

Benimde asilamadaki 8.gunum bekliyorum zaman gecmiyor😔 negatif sonuc almaktan ole korkuyorumki... Insaallah senin gibi 13.gunde bende pozitif sonucunu alrim

Son düzenleme:
Slm arkadaşlar bende ilk asilamami dün oldum. Ilk diye mi ne neler yapmalıyım bilmiyorum. Çok heyecanlıyım

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Slm arkadaşlar bende ilk asilamami dün oldum. Ilk diye mi ne neler yapmalıyım bilmiyorum. Çok heyecanlıyım

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

benimde ilk canim carsamba oldu bakalim .. agir bi is yapma yorma kendini cok yuksege uzanma - egilirsen dizlerini de buk oyle egil .. ani hareketler yapma iste .. moralini yuksek tut ben bunlari yapmaya calisiyorum Insallah tutar ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…