- 16 Mart 2008
- 4.612
- 5.539
- 723
- Konu Sahibi Sade frappe
-
- #1.701
transferden sonra 7 gun yasak öncesinde de korumalı iliski öneriliyor. Genelde transfer sonrası pozitif çıkarsa cogu kisi kalp atisina kadar iliskiye girmiyor.Kızlar iyi bayramlar herkese
Mayıs sonunda dondurulmuş embriyo transferim olcak. Bu süreçte ilişki yasağı hakkında bilginiz var mı? Doktorum bişey söylemedi bende sormayı unuttum
prednolun sebebi transfer sonrası bagisiklik sistemimizi bastırmak vücut degisimi kabullensin embriyoyu zararlı sahip atmasın diye o yüzden zaten sadece transfer once ve sonrası bi kaç gun kullanılıyor. Her doktor kullandırmıyor ama benim 3 transferde de kullanırdı doktorlar Amerikada. Ama mesela oksapar gibi kan sulandirici iğne hiç vermediler sadece ilk deneme dusukle sonunclaninca kan pihtilasma testi yapıldı ve sonuclar temiz olunca hiç kullandırtmadı faydası degil zararı olur bile dedi ama Turkiyede cogu kisi kullanıyor.Prednol bazı durumlarda veriyorlarmış ama sebebini öğrenemedim tamamen bu süreçte tuz yasak o sebeple
taze degil donmus transferse 5. gun embriyosu 6. Gunde, 3. gun embriyosu 7. Gunde idrarda net sonuc veriyor 3 transferimin sonucunu da 7. gun öğrendim ve sonuc doğru cikti. Eğer 7. günü doldurduysanız test yapabilirsiniz. Sadece taze transferde catlatma iğnesi de bhcg içerdiğinden idrar testi yaniltici olabiliyor.Sizin yüzünüzden şimdi hepimiz 6.gün gidip test yaptiricaz
bence karisiklik var. transfer oncesi korunarak iliski serbest, transfer sonrası da kan testine kadar yasak. Oncesinde yasak olması hem cogu gebeliği önlemek icin hem de son anda mantar, sistit falan gibi bi mikrop bulaşmasın diye çünkü onca zaman sorun olmaz transfer zamani olursa riske atmamak icin.Çoğunluk yasak demiş galiba ama bana serbest dedi doktorum yarın kontrolüm var belki yarından sonra yasak der
Merhaba acaba hangi acıbademde tedavi görüyordunuz doktorunuzdan memnun muydunuz? Ben de acıbademi düşünüyorum da sizlere danışmak istedim. İnşallah çok güzel sonuçlar alırsınızİstanbul acıbademde inşallah bakalım ne diyecek doktor Cuma günü sabırsızlıkla bekliyorum.
Merhaba ilk denememiz o yüzden hastane ve doktor ismi vermek istemiyorum . Evime en yakın olan Acıbadem’i tercih ettik genel olarak memnunum şuana kadar yapılan işlemlerdenMerhaba acaba hangi acıbademde tedavi görüyordunuz doktorunuzdan memnun muydunuz? Ben de acıbademi düşünüyorum da sizlere danışmak istedim. İnşallah çok güzel sonuçlar alırsınız
Transfer sonrası zaten yasak o kesin, öncesinde de bazı doktorlar yasak demiş. Benim doktorum-hatta önceki doktorum da- yasaklamadı ama herkes kendi doktorunun dediğini dinlemeli tabi kibence karisiklik var. transfer oncesi korunarak iliski serbest, transfer sonrası da kan testine kadar yasak. Oncesinde yasak olması hem cogu gebeliği önlemek icin hem de son anda mantar, sistit falan gibi bi mikrop bulaşmasın diye çünkü onca zaman sorun olmaz transfer zamani olursa riske atmamak icin.
Prednol bende kulandım transferden sonraki 7 gün ama tuz yasak dememislerdiPrednol bazı durumlarda veriyorlarmış ama sebebini öğrenemedim tamamen bu süreçte tuz yasak o sebeple
7de koydum 10da transfer oldum. Normal saatinde ilaçlarını al gel dedi hemşireKızlar transfer sabahı Protestan fitil koydunuz mu doktora sormayı unuttum ve kaç saat önceden konuluyor
O zaman kan testinde de kesin sonuç çıkar öyle değil mi? Idrar testi yapmayıp kan testi yaptiriyim diyorum da.taze degil donmus transferse 5. gun embriyosu 6. Gunde, 3. gun embriyosu 7. Gunde idrarda net sonuc veriyor 3 transferimin sonucunu da 7. gun öğrendim ve sonuc doğru cikti. Eğer 7. günü doldurduysanız test yapabilirsiniz. Sadece taze transferde catlatma iğnesi de bhcg içerdiğinden idrar testi yaniltici olabiliyor.
Doktorunuzun söylediği kan testi tarihini bekleyin bence.. herkeste aynı zamanda tutunma olmuyor, geç tutunmalarda 8-9’da bile çıkmayabiliyor.. zaten erken yapsanızda doktorunuzun istediği zamana kadar bekleyeceksiniz..pozitif sonucu alırsınız inşallahO zaman kan testinde de kesin sonuç çıkar öyle değil mi? Idrar testi yapmayıp kan testi yaptiriyim diyorum da.
Tam da aynı saatlerde olacak benim de, öyle yaparım o zaman7de koydum 10da transfer oldum. Normal saatinde ilaçlarını al gel dedi hemşire
Kan testi en kesini tabii. Ama 3 transfer nedeniyle benim tecrübem once bir idrar testi yapmak çünkü sonuc negatif oldugunda gercekten yikici oluyor ama en azından kendini hazirlamis oluyorsun ve olurda idrar testi yanılırsa bile zaten kan testinde yine sevinmiş olursun. Idrarda sonuc pozitif çıkarsa da erkenden mutlu oluyorsun ama çift çizgi yetmiyor tabii. Bu oyun pek çok level'dan oluşuyor pozitifse.O zaman kan testinde de kesin sonuç çıkar öyle değil mi? Idrar testi yapmayıp kan testi yaptiriyim diyorum da.
2 gün önceden kestirmişti bana hemşire hanım.Kızlar transfer sabahı Protestan fitil koydunuz mu doktora sormayı unuttum ve kaç saat önceden konuluyor
Canım sen de prolutex kullanıyorsun galiba. Göbeğimden yapıyorum da şişlik kaldı kızarıklıkta kaldı seninde böyle oldumuO zaman kan testinde de kesin sonuç çıkar öyle değil mi? Idrar testi yapmayıp kan testi yaptiriyim diyorum da.
Ben sabah 9 da attım fitilimi 11:39mda merkezdeydik yani ilaçlarını trasfer günüde olsa aynı kullanacaksın canımKızlar transfer sabahı Protestan fitil koydunuz mu doktora sormayı unuttum ve kaç saat önceden konuluyor
Sayılmaz canım transfer gunuHayırlısı allahtan ne diyelim. Bir de transfer gününü sayıyor musunuz. Ben sayarsam 5. Günüm şuan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?