Mayıs ayı tüp bebek yaptıracaklar 2021

Kızlar ben tabloyu güncelledim şimdi. Tranferini yaptıranlar veya transfer tarihi belli olup tabloya yazılmak isteyenler:

Deneme sayısı
Uzun-kısa periyod
Taze-dondurulmuş transfer
Kaçıncı gün embriyosu
Transfer tarihi
Test sonucu (beta hcg sonucu)' na ait bilgileri bana özelden mesaj yoluyla ya da yoruma beni etiketlerek bildirsinler.

Not: bilmeyenler için;
Tedaviye reglin 2.veya 3.günü başlanması o tedavinin "kısa periyodlu" olduğu anlamına gelir. Bir diğer yandan ise tedaviye adetten yaklaşık 10 gün önce başlanması (bir önceki adet tarihinin 21.günü oluyor genellikle) o tedavinin "uzun periyodlu" olduğu anlamına gelir.

Not: tedavide rahim dinlendirmesi yapılmadan transfer yapılması o tedavide "taze transfer" yapıldığı; rahim dinlendirmesi yapıldıktan sonra dondurulmuş embriyoların çözdürülten sonra transfer yapılması ise "dondurulmuş transfer" yapıldığı anlamına gelir.

Uyarı: bilgilendirmenin eksik bilgi icermemesine ve bilgilendirme yaparken etiket yapmaya (bknz: Sade frappe ) dikkat edin lütfen.

Son düzenleme:
Ay cok tesekkur ederim.ne guzel yazmissiniz benim.cok sukur su zamanada kadar tranfer zamaninda hep skrunsuz gittide bakalim.smdi pazartesi gunu daha net belli olur ama ilk defa bu kadar sancili bi surec yasiyorum kasiklarim catlamak uzere resmen surekli regli olucakmisimda olamiyorum bi kanama falan olsaydi belji rahatlarfi ama asiri agrim var bunlarida sorucam insallah bu seferde tutarda hayirlisiylan

Öyle oldu sanırım ya :)) neyse şimdi daha keyfim yerine geldi

2 ay önce bir arkadaşın 8.gün idrar testi negatifti. (5.gün embryosu koyulmuştu) 12.gün kanda pozitif çıktı. Moral bozacak bir durum yok. Ben günüme kadar bekleyeceğim. Negatifse zaten o gün üzüleyim. Pozitifse erken öğrenip ne yapacağım yine her halükarda bekleyeceğim.

Allahım hakkım da neyi hayırlı yaZdıysa o olsun. İnş güzel sonuçlar alırız :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…