Mayıs ayı tüp bebek yaptıracaklar 2021

Embriyo gelişimi izleniyor dondurulmuş transfer olacak transfer günü belli olunca mı listeye yazdırıyoruz nasıl oluyor ay çok heyecanlı
Aslında fark etmez benim için. Ben sadece gebe kalanlarimizi not alsak yeter diye düşündüm acikcasi ama Transfer yaptiranlar hemen isimlerini yazdirmak isterlerse de sıkıntı olmaz. Transfer tarihi belli olanlar veha transfer yaptırıp sonuc bekleyenler tabloya bilgi girmek istiyorlarsa da bilgileri burdan paylasirlar ben de hemen listeye eklerim. Pozitif oldugunda da güncellemesi yapılır

Canimm ne guzel iste saglikla gelissinler insallah inan ki ben bir taneye bile raziydim hic cocugunuz olmaz seviyesinden geldim ben sukret coook sukret kuzum saglikla gelissinler tutunsunlar sana insallah
Amin canım inşallahh sen hamile misin şuan yoksa yeni transfer mi oldun ?

Ayy çok sevindim, bu kadar erken öğreneni de ilk defa duydum. Acaba ikiz olabilir mi?
HCG içeren çatlatma iğnesi gibi bir iğne veya ilaç kullanmıyorsunuz değil mi?

siz hangi iğneye devam ediyorsunuz?

Benim yumişler inatla büyümedi ve sadece 2 yumiş toplandı, 1 tanesi 3. güne gitti o da transfer edildi... Benim umudum varsa senin daha cok olmalı :)

Amin canım inşallahh sen hamile misin şuan yoksa yeni transfer mi oldun ?
Hayır kuzum ben de yeni opu oldum 6 embriyo oluştu bekliyorum gelişmelerini haber vercekler 5.günü ama diyorum ya 1 adetine razıydım ben Allahım çok büyük bizi bu yolda daraltmasın

Sade frappe bence tabloda olmak isteyenler bilgilerini seni etiketleyerek yazsınlar. Çünkü herkes kendisine yakın transferi olan veya aynı/benzer hikayesi olanları takip edebilir, soruları varsa sorabilir ve bilgi paylaşmak istiyorsa yapabilir diye düşünüyorum.

Kızlar iyi bayramlar herkese
Mayıs sonunda dondurulmuş embriyo transferim olcak. Bu süreçte ilişki yasağı hakkında bilginiz var mı? Doktorum bişey söylemedi bende sormayı unuttum
Çoğunluk yasak demiş galiba ama bana serbest dedi doktorum yarın kontrolüm var belki yarından sonra yasak der

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…