- 26 Şubat 2019
- 4.644
- 6.768
- 158
- Konu Sahibi Sade frappe
-
- #1.661
Aslında fark etmez benim için. Ben sadece gebe kalanlarimizi not alsak yeter diye düşündüm acikcasi ama Transfer yaptiranlar hemen isimlerini yazdirmak isterlerse de sıkıntı olmaz. Transfer tarihi belli olanlar veha transfer yaptırıp sonuc bekleyenler tabloya bilgi girmek istiyorlarsa da bilgileri burdan paylasirlar ben de hemen listeye eklerim. Pozitif oldugunda da güncellemesi yapılırEmbriyo gelişimi izleniyor dondurulmuş transfer olacak transfer günü belli olunca mı listeye yazdırıyoruz nasıl oluyor ay çok heyecanlı
Sizin yüzünüzden şimdi hepimiz 6.gün gidip test yaptiricazKzılar kan testim 6.gün 50.74 çıktı
Amin canım inşallahh sen hamile misin şuan yoksa yeni transfer mi oldun ?Canimm ne guzel iste saglikla gelissinler insallahinan ki ben bir taneye bile raziydim hic cocugunuz olmaz seviyesinden geldim ben sukret coook sukret kuzum saglikla gelissinler tutunsunlar sana insallah
bugün 4 oldu, bende de azaldı kasık ağrısı, dün daha fazlaydı. Hergün yürüyüş yapmayı öneriyorlar, ondan azalmış da olabilir. İnş sonuç güzel olur :)Sadece kasık ağrısı. Bugün yok ama.
Ayy çok sevindim, bu kadar erken öğreneni de ilk defa duydum. Acaba ikiz olabilir mi?Kızlar transferde 6.günüm dayanamadım yaptım ve böyle çıktı çok şükür rabbimesalı günü kan vericem ve salı günğne kadar her sabah idrar testi Yapıcam Rabbim bu çift çizgiyi görmek isteyen herkese nasip etsin inşallah
Eki Görüntüle 2848849
5. gün belli olmaz canım, başkalarının vücutlarıyla seninki bir değil. Hemen üzülme lütfen.Ben de 5. Gün embrıyo. 5. Gün test yaptım negatif çıktı. Üzüldüm
Merhaba çok güzel amin belirtileriniz varmıydıKızlar transferde 6.günüm dayanamadım yaptım ve böyle çıktı çok şükür rabbimesalı günü kan vericem ve salı günğne kadar her sabah idrar testi Yapıcam Rabbim bu çift çizgiyi görmek isteyen herkese nasip etsin inşallah
Eki Görüntüle 2848849
siz hangi iğneye devam ediyorsunuz?Ben de 9.gün kan vermeye gitsem olur mu dersiniz? Çünkü iğnem 9.gün bitiyor. Yeni kutu almam gerekiyor. 10.gün olumsuz sonuç olursa boşuna açmış olucam. Eşim sacmalama diyor ama niye israf yapıyım. Doktor olumsuz olunca ilaçları birak hemen diyor.
Benim yumişler inatla büyümedi ve sadece 2 yumiş toplandı, 1 tanesi 3. güne gitti o da transfer edildi... Benim umudum varsa senin daha cok olmalı :)Kızlar benim morale ihtiyacım var yadün yumurta toplamam oldu 8 yumurta toplamışlar bugün embriyolog aradı 5 tanesi olgun dedi ama sadece 4 ü döllenmiş... çok bozuldu moralim tabi inşallah kalan 4 ü iyi olsun ama ne bileyim bi çöktüm ya
Maşallah canım, değerin çok yüksek, ikiz galiba :)) sağlıkla gelsin :))Kızlar 13.gun değerim 3335 çıktı binlerce şükürler olsun. İnşallah sağlıkla kalp atışlarını da duyarım inşallah ikisi de tutunmustur
çok iyi canım, hayırlı olsun :)))Kzılar kan testim 6.gün 50.74 çıktı
Hayır kuzum ben de yeni opu oldum 6 embriyo oluştu bekliyorum gelişmelerini haber vercekler 5.günüAmin canım inşallahh sen hamile misin şuan yoksa yeni transfer mi oldun ?
Vücut bağışıklığını baskılıyor böylece gelen embriyoya saldırmasınPrednol bazı durumlarda veriyorlarmış ama sebebini öğrenemedim tamamen bu süreçte tuz yasak o sebeple
Çoğunluk yasak demiş galiba ama bana serbest dedi doktorum yarın kontrolüm var belki yarından sonra yasak derKızlar iyi bayramlar herkese
Mayıs sonunda dondurulmuş embriyo transferim olcak. Bu süreçte ilişki yasağı hakkında bilginiz var mı? Doktorum bişey söylemedi bende sormayı unuttum
Bana da neden yasak olsun ki gibi geldi ama hemşireme sordum ilişki olmamalı dediÇoğunluk yasak demiş galiba ama bana serbest dedi doktorum yarın kontrolüm var belki yarından sonra yasak der
Prolutex ampul kullanıyorumsiz hangi iğneye devam ediyorsunuz?
İnş canım ya5. gün belli olmaz canım, başkalarının vücutlarıyla seninki bir değil. Hemen üzülme lütfen.
Bilemiyorum korunmalı ilişkinin bir sakıncası olmaz diye düşünüyorum ben de ama size öyle dedilerse dinleyin yine de vardır bi sebebi belkiBana da neden yasak olsun ki gibi geldi ama hemşireme sordum ilişki olmamalı dedi
Progesteron içeren iğne.. tutunmayı artırır, rahmi kalınlaştırır.Prolutex ampul kullanıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?