- 16 Mart 2008
- 4.612
- 5.539
- 723
- Konu Sahibi Sade frappe
-
- #1.421
Böylesi daha mı iyi acaba, genelde hergün vuruluyor, İnş herşey su gibi geçer canımŞimdi öğrendim canım , bu bütün iğnelerin birleşimi 1 doz vuruluyor, amerikan malıymış tc fiyatı 3 bin TL. Haftaya eğer gelişmemişse sanırım bir hafifini vururlarmış. Ben bugün öğlen vururdum bu iğneyi kasıklarım ağrımaya başladı, inşallah 2. Ye gerek kalmaz.
İğne bu cnm.
Eki Görüntüle 2847959
Hepimizin hakkında hayırlı olsun inşallah.
Canım ben ilk tüp bebek denememdi3.deneme ve sonrasında 2 transfer ediliyorbistenirse.benim ilimde tek koydular mesela
Normal canım, ben de 3. günümdeyim, kramplar dünden başladı, kalçamdan ayağıma doğru da gidiyor..Merhaba kızlar, transferin 3. Günündeyim. Yarım saattir kasıklarıma sancı giriyor normal midir acaba ?
İnşallah..ilk başta en az 15 yumurta taslağım vardı.buyutme ignelerine başladık birisi fazla büyüdü bu önden gidiyor bunu kaybetmeyelim dedi cetrotide başladı.sonra hepsinin büyümesi yavaşladı.gecen sefer daha az hormonla 20 mm çıkan yumurtalarim 18 mm i geçemedi.umarim o ikisi sağlıklı kalitelidir de tutar.Her şey de bir hâyır vardır. İnş 2 tanesi embriyo olur bir daha siz de psikolojik olarak etkilenmezsiniz.
Bende oluyorum bu iğneden. Hemşireye doktor ilacı çok yavaş vermenizi söyledi o zaman yakmıyormuşuz diyin. O zaman yanma olmuyor.Benimki bu dehşet yakıyor. 3 güne 1 vuruluyorum
Evet bebeğim çayı rahim duvari kalinlassin diye kullaniyorum,estrofem günde 4 taneAmin canım. Allah yardımcınız olsun bu süreçte beklemek çok zor. Başlarının çay rahim duvarı kalınlığı için mi ve estrofemi günde kaç tane kullanıyorsun acaba
Ayyy bana da kontrolden sonra bilgi verirseniz çok sevinirim incelik bende de var çünkü işe yaradıysa kullanım şeklini detaylı öğrenmek isterim
Insallah ise yaratmıştır tabiki burdan yazarim tatlimAyyy bana da kontrolden sonra bilgi verirseniz çok sevinirim incelik bende de var çünkü işe yaradıysa kullanım şeklini detaylı öğrenmek isterim
Aaa çok ilginç çok şaşırdım senin onayın olmadan nasıl yaparlr böyle bir şey . Ne yapsan bunlara yeridir. Şişli memoriel mı yoksa ?Bilerek göndermişler canım zaten tutmaz demişler çöpe atmaya kıyamamışlar. Ulan kıyamadıysan dondursaydın be kadın neden transfer ediyosun. Kime sorsun veya bunu yaparken. Ben ikiz istiyormuyum bir onay almazmısınız ? Asla hakkımı helal etmiyorum. Umarım kendiliğinden sağlıklı olanıma sorun yaratmadan erir gider doktor öyle olur dedi ama insan güvenmiyor. Memorial tüp bebek merkezi.
Valla bende inanamadım. Kalp atışı için gittiğimde duruma göre bakacağız. Umarım bir sorun problem olmaz. Hayır Kayseri Memorial tüp bebek merkezi.Aaa çok ilginç çok şaşırdım senin onayın olmadan nasıl yaparlr böyle bir şey . Ne yapsan bunlara yeridir. Şişli memoriel mı yoksa ?
Çok geçmiş olsun. Denecek pek laf yok valla, yazıp yazıp sildimBilerek göndermişler canım zaten tutmaz demişler çöpe atmaya kıyamamışlar. Ulan kıyamadıysan dondursaydın be kadın neden transfer ediyosun. Kime sorsun veya bunu yaparken. Ben ikiz istiyormuyum bir onay almazmısınız ? Asla hakkımı helal etmiyorum. Umarım kendiliğinden sağlıklı olanıma sorun yaratmadan erir gider doktor öyle olur dedi ama insan güvenmiyor. Memorial tüp bebek merkezi.
Benim de öyle oldu canım diğer bebek büyüdükçe o eriyor korkma.Bilerek göndermişler canım zaten tutmaz demişler çöpe atmaya kıyamamışlar. Ulan kıyamadıysan dondursaydın be kadın neden transfer ediyosun. Kime sorsun veya bunu yaparken. Ben ikiz istiyormuyum bir onay almazmısınız ? Asla hakkımı helal etmiyorum. Umarım kendiliğinden sağlıklı olanıma sorun yaratmadan erir gider doktor öyle olur dedi ama insan güvenmiyor. Memorial tüp bebek merkezi.
Estrofem kullanmıyor musunKızlar benim de ctesi transferim var 5. Gün embriyosu ama ptesi kontrolde tahim kalınlığım 7.idi doktor 3lü zon değeri iyi ama kalınlık sınır dedi yine de yapalım dedi moralim bozuldu, sanki dünyanın en ince rahmiyle transfer oluyormuş gibi hissediyorumtransfere kadar kalınlık artar mı acaba
Kullanıyorum climara da ama kürtaj filan da oldum onlar etkilemiş sanırımEstrofem kullanmıyor musun
7mm yeterli diyor herkes alt sınırmışEstrofem kullanmıyor musun
Kürtaj üzerine ne kadar zaman geçti canım?Kullanıyorum climara da ama kürtaj filan da oldum onlar etkilemiş sanırım
Benim protokolumde alt sınır 8mm yazıyor. Benimki 10mmydi. Transferin ne zaman?7mm yeterli diyor herkes alt sınırmış
Transferim 2 gün sonra, doktor yeterli dedi ama bilmiyorum bakalım kürtajdan sonra 1 yıl oldu aslındaBenim protokolumde alt sınır 8mm yazıyor. Benimki 10mmydi. Transferin ne zaman?
Yaa gerçekten mi. Şuan hamileymisiniz veya dogum yaptınız mı. Bana da umut oldunuz vallahi im ferahladı. Sağlıklı olana bir sorun yarattı mı acaba}
Benim de öyle oldu canım diğer bebek büyüdükçe o eriyor korkma.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?