Mayıs ayı tüp bebek yaptıracaklar 2021

Böylesi daha mı iyi acaba, genelde hergün vuruluyor, İnş herşey su gibi geçer canım

Her şey de bir hâyır vardır. İnş 2 tanesi embriyo olur bir daha siz de psikolojik olarak etkilenmezsiniz.
İnşallah..ilk başta en az 15 yumurta taslağım vardı.buyutme ignelerine başladık birisi fazla büyüdü bu önden gidiyor bunu kaybetmeyelim dedi cetrotide başladı.sonra hepsinin büyümesi yavaşladı.gecen sefer daha az hormonla 20 mm çıkan yumurtalarim 18 mm i geçemedi.umarim o ikisi sağlıklı kalitelidir de tutar.

Aaa çok ilginç çok şaşırdım senin onayın olmadan nasıl yaparlr böyle bir şey . Ne yapsan bunlara yeridir. Şişli memoriel mı yoksa ?

Aaa çok ilginç çok şaşırdım senin onayın olmadan nasıl yaparlr böyle bir şey . Ne yapsan bunlara yeridir. Şişli memoriel mı yoksa ?
Valla bende inanamadım. Kalp atışı için gittiğimde duruma göre bakacağız. Umarım bir sorun problem olmaz. Hayır Kayseri Memorial tüp bebek merkezi.

Çok geçmiş olsun. Denecek pek laf yok valla, yazıp yazıp sildim bu stresi size yaşattıkları için üzgünüm. Peki bozuk olan oluşumun sağlıklı olana zarar vermemesi için extra bir gayret sarf ediyolar mı? Merak ettim açıkçası

Kızlar benim de ctesi transferim var 5. Gün embriyosu ama ptesi kontrolde tahim kalınlığım 7.idi doktor 3lü zon değeri iyi ama kalınlık sınır dedi yine de yapalım dedi moralim bozuldu, sanki dünyanın en ince rahmiyle transfer oluyormuş gibi hissediyorum transfere kadar kalınlık artar mı acaba

}
Benim de öyle oldu canım diğer bebek büyüdükçe o eriyor korkma.

Estrofem kullanmıyor musun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…