• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mayıs ayı tüp bebek yaptıracaklar 2021

Hayırlı olsun canm inş pozitif sonuç alacaksın,kaç embriyo transferiniz oldu
Merhaba benim bebeğim tutundu bugün ultrason a göre 5+2 yiz. Haftaya kalp atışı duymaya gideceğiz Allah izin verirse. Rabbim herkese nasip etsin. Ben tek Embriyo istemiştim 2 tane de dondurdum. Keseyi görmeye gittiğimde doktorum iki kese gördü. Meger transfer sırasında bir sağlıklı Embriyo gönderirken birde sağlıksız bir embriyo transferi yapmışlar benim hiçbir şekilde onayım ve bilgim olmadan. Birisi baya sağlıksız kalp atışına kadar kendiliğinden yok olabilir dedi. Bugünde biraz lekelenmem oldu acile gittim geldim sabah acildeki doktor da sağlıksız olanın iyice bozulmuş olduğunu söyledi. Kalp atışı dinlemeye gittikten sonra sorun olmadığının öğrendiğim takdirde hem hastaneden hemde doktordan şikayetçi olacağız. Yaptığı şey asla yasal değil. Rabbim bir istersin iki verir amenna ama sen hastaya sormadan asla böyle kafana göre iki embriyo veremezsin sonuçta.

Bende 2 konsun istediğim bahçecide tedavi gördüm ama koymadılar prosedüre aykırı dediler 😔 isterdim ikizlerim olsun 🤗
Siz kendiniz istemişsiniz koymamışlar yasal değil diye. Benim transferim olduğundada bir sağlıklı gönderirken birde zaten tutmaz çöpe atmaya kıyamadık diye birde sağlıksız göndermiş. Keseyi görmeye gittiğimde iki kese görünce beyninden vurulmuş gibi oldum. Sağlıksız olan gün geçtikçe bozuluyor sağlıklı ilerlemiyor. Bu yüzden hamileliğim zorlu geçiyor. Umarım sağlıklı olanı etkilemez. Bende hem doktordan hem hastaneden şikayetçi olacağım. 🙏

Anladım canım geçmiş olsun moralini yüksek tut olacaksa tek embriyoyla da oluyor güzel enerjilerimizi yollayıp dua etmekten başka yapacak bir şeyimiz yok bu aşamada 🙏🏻
Aynen canım yaa hayırlısı. Pgt de çok elenebilir o yüzden panik oldum. Ama inşallah sağlıklı olanı bulabiliriz. Herkes için hayırlısı. Bu güzel günde dualarımız kabul olsun. Kimsenin kucağı boş kalmasın 🙏

Merhaba benim bebeğim tutundu bugün ultrason a göre 5+2 yiz. Haftaya kalp atışı duymaya gideceğiz Allah izin verirse. Rabbim herkese nasip etsin. Ben tek Embriyo istemiştim 2 tane de dondurdum. Keseyi görmeye gittiğimde doktorum iki kese gördü. Meger transfer sırasında bir sağlıklı Embriyo gönderirken birde sağlıksız bir embriyo transferi yapmışlar benim hiçbir şekilde onayım ve bilgim olmadan. Birisi baya sağlıksız kalp atışına kadar kendiliğinden yok olabilir dedi. Bugünde biraz lekelenmem oldu acile gittim geldim sabah acildeki doktor da sağlıksız olanın iyice bozulmuş olduğunu söyledi. Kalp atışı dinlemeye gittikten sonra sorun olmadığının öğrendiğim takdirde hem hastaneden hemde doktordan şikayetçi olacağız. Yaptığı şey asla yasal değil. Rabbim bir istersin iki verir amenna ama sen hastaya sormadan asla böyle kafana göre iki embriyo veremezsin sonuçta.
Bilerek mi yapmışlar yanlışlıkla mı ? Şuan okurken çok şaşırdım neresi burası hangi şehir 🤔

Aynen canım yaa hayırlısı. Pgt de çok elenebilir o yüzden panik oldum. Ama inşallah sağlıklı olanı bulabiliriz. Herkes için hayırlısı. Bu güzel günde dualarımız kabul olsun. Kimsenin kucağı boş kalmasın 🙏
Pgt maliyeti nasıl oluyor ? Embriyo başı mı ücret alıyorlar ? Sadece tek bir rahatsızlık için mi inceliyorlar ? Çok soru sordum biliyorum ama öğrenmek için sordum 🤗

Bilerek mi yapmışlar yanlışlıkla mı ? Şuan okurken çok şaşırdım neresi burası hangi şehir 🤔
Bilerek göndermişler canım zaten tutmaz demişler çöpe atmaya kıyamamışlar. Ulan kıyamadıysan dondursaydın be kadın neden transfer ediyosun. Kime sorsun veya bunu yaparken. Ben ikiz istiyormuyum bir onay almazmısınız ? Asla hakkımı helal etmiyorum. Umarım kendiliğinden sağlıklı olanıma sorun yaratmadan erir gider doktor öyle olur dedi ama insan güvenmiyor. Memorial tüp bebek merkezi.

Pgt maliyeti nasıl oluyor ? Embriyo başı mı ücret alıyorlar ? Sadece tek bir rahatsızlık için mi inceliyorlar ? Çok soru sordum biliyorum ama öğrenmek için sordum 🤗
Canım kuruma göre değişiyor fiyatlar. Ama biz anlaştık. Kaç embriyo olursa olsun pgt ve pgt setup toplamda 1750dolar olacak. Artı tüpbebek masrafı var. Oldukça maliyetli maalesef.

Belkide dediğin gibi malum olmuştur 🤗 inşallah pozitif sonuç alırız sevindim aynı gün olduğumuza😊 nasılsın nasıl gidiyor herşey yolunda mı var hissettiğin birşeyler 🤗
İyiyim dinlenmeceli geçiyor 😊 Sadece kasıklarımda bir baskı var o kadar başka bir şey yok. Estrofemin uyku ve göğüs ağrıları gibi etkileri olmuş ama bende ilk kullandığımdan beri herhangi bir etkisi olmadı.

Bilerek göndermişler canım zaten tutmaz demişler çöpe atmaya kıyamamışlar. Ulan kıyamadıysan dondursaydın be kadın neden transfer ediyosun. Kime sorsun veya bunu yaparken. Ben ikiz istiyormuyum bir onay almazmısınız ? Asla hakkımı helal etmiyorum. Umarım kendiliğinden sağlıklı olanıma sorun yaratmadan erir gider doktor öyle olur dedi ama insan güvenmiyor. Memorial tüp bebek merkezi.
Yaşınız kaç ? 35 yaş üzerine sormadan mi acaba 2 embriyo transferi yapılıyor

Yaşınız kaç ? 35 yaş üzerine sormadan mi acaba 2 embriyo transferi yapılıyor
24 yaşındayım. Normalde 35 yaş altına kesinlikle yasakmış onay verilse bile bazı yerler yapmıyor. Sağlık bakanlığının yönetmeliğinde bu şekilde. Bizimkiler de maşallah izin vermeden sağolsun göndermişler ve ben bunu kesede öğrendim. 🙈😂

Benim ilk denemem sen daha önce denemiş miydin ? Pgt birkaç deneme yapılınca yapıyorlar sanırım
Bizde de genetik için kan aldılar daha ilk denemem ama temkinli ilerleyen bir hastane kromozom analizi yapıcaklarmış ben başka hastanelerle görüştüğümde çoğu 2-3 kere düşük yapıldığında kromozom analizi yapıyoruz demişlerdi ama bu hastane en baştan isteyince bi mutlu oldum

Hahaha cok iyi 😂 ben benimkiyle bugun anlastım. 5 gün kaldı transfere. Yemek yapamam ama bulasıgı hallederim dedi yarım ağız . Tabi pek inanmadm ama neyse 😂 sorma tam bencillik
Yaa canım, sayılı günler kalmış, çok şükür :KK68: Heyecan var mı canım?
Ah erkekler, transfer günü hizmet etti, ertesi günü yemek bulaşık yine bendeydi ...

Kızlar ben ishal oldum🥺 burada herşeyi konuşuyoruz birde çok kötü kokuyor gaz çıkarınca 🙈🙈 özür dilerim sizden böyle açık yazdım ama üşüttüm mü acaba dicem daha yeni duştan çıktım 4 gün oldu suya deymedim ne bileyim var mı böyle olan midem gurul gurul ötüyor vallahş sürekli gaz çıkarıyorum ve belim çok ağrıyor 😔
Transfer sonrası demi canım?

24 yaşındayım. Normalde 35 yaş altına kesinlikle yasakmış onay verilse bile bazı yerler yapmıyor. Sağlık bakanlığının yönetmeliğinde bu şekilde. Bizimkiler de maşallah izin vermeden sağolsun göndermişler ve ben bunu kesede öğrendim. 🙈😂
3.deneme ve sonrasında 2 transfer ediliyorbistenirse.benim ilimde tek koydular mesela

Kızlar hepinize selam olsun. Bende sebepsiz infelite tüpe başladım, bugün adetimin 2. Günü. Gönekten bir iğne yaptılar, iğne nerdeyse tüp bebek fiyatı kadar pahalıydı. Sizlerde de 2. Gün göbekten iğne yapıldı mı? O iğne tekrar yapılacak mı?
Canım ben 3. günden itibaren gonal F iğnesi kullandım, 5. gün de Cetrotide eklendi... bu iğneler bitince çatlatma iğnesi verdiler. transfer gününden 1 gün sonra da LH FSH dalgalanmalarını önleyen iğne verdiler.. ayrıca transferden 2 gün önce başlamak kaydıyla halen Gonatropin içeren iğneye devam ediyorum..Kevgire döndüm, ama yapacak birşey yok :KK51:

Back