- Konu Sahibi Sade frappe
-
- #1.341
Sende kalçadan atılan mı var varsa atar mısın canım fotosunu yaa merak ediyorum çok ayrıca ne farkı var mesela ikisi arasındaGöbekten vurulanla kalçadan vurulan iğneler çok farklı canım ondansen ne kadar veriyordun göbekteki iğneye
Mg mı mı yüksek acaba kalçadan olanın?Göbekten vurulanla kalçadan vurulan iğneler çok farklı canım ondansen ne kadar veriyordun göbekteki iğneye
Canım bir ay teatrio kullandırdıÜmit hoca size vitamini kaç ay kullandırttı acaba?
Evet canım kalçadan vurulan yağlı bir iğne hemde yüksek doz. Göbekten vurulan daha cok su gibi formülü. yağlı olan çok canı yakıyor o yüzden. Progestan ampül kalçadan vurulanMg mı mı yüksek acaba kalçadan olanın?
Ben de elonva vurulmuşum. Hem de 2 kere yumurta toplama oldu. İkisinde de vuruldumŞimdi öğrendim canım , bu bütün iğnelerin birleşimi 1 doz vuruluyor, amerikan malıymış tc fiyatı 3 bin TL. Haftaya eğer gelişmemişse sanırım bir hafifini vururlarmış. Ben bugün öğlen vururdum bu iğneyi kasıklarım ağrımaya başladı, inşallah 2. Ye gerek kalmaz.
İğne bu cnm.
Eki Görüntüle 2847959
Hepimizin hakkında hayırlı olsun inşallah.
Şükür kullanan buldumBen de elonva vurulmuşum. Hem de 2 kere yumurta toplama oldu. İkisinde de vuruldum
Insan acaba yanlış bir şey mi yaptım diye kötü hissediyor. Teşekkür ederim♡Normal bence ben de namaz kılarken bi an hızlı kalktım nefesim kesildi 2 dk kadar kramp gibi
Benimki bu dehşet yakıyor. 3 güne 1 vuruluyorumYaaa kızlar şu kalçadan atılan progestan ın bir fotosunu atın hele ya merak ettim göbekten atılanla ne farkı var
Benim de transfer 4 mayıs tahlil günü 15 mayıs4 mayısta transfer olmama rağmen 17 mayısı test günü olarak belirlediler
Şimdi 25 aylık bir kızım var. Bi de 2 gün önce betahcg 474 çıktı cuma bir daha test vericemŞükür kullanan buldum
Canım ben bugün öğlen vuruldum, şu an kasıklarım çok fena ağrıyor. Sen de de öyle oldu mu? 2. Yi ne zaman vurdular? Şimdi hangi süreçtesin?
Yaaa kızlar şu kalçadan atılan progestan ın bir fotosunu atın hele ya merak ettim göbekten atılanla ne farkı var
Güven her gün kalçadan yaptırıyorum. Normal bildiğiniz şırıngalı iğneYaaa kızlar şu kalçadan atılan progestan ın bir fotosunu atın hele ya merak ettim göbekten atılanla ne farkı var
Prolutex olabilir adı. Ben şu an onu kullanıyorum.Valla hiç hatırlamıyorum fiyatını canım bir sene oldu nerdeyseama bir kutuda 7 tane vardı
Yok prolutex değil canım progestan dex benim dediğim.Prolutex olabilir adı. Ben şu an onu kullanıyorum.
Tüp bebek tedavisine basladigimda da normalde eczaneden alinacak ilaclari doktor bana vermeye kalkmıştı. Hatta ilaçları anlatıp sen şimdi otur hemen eczaneden alıp geliyoruz diyordu. Ben her seferinde hatırlatıyordum kendim temin edeceğimi. Yanı doktorlar ilaçtaki kâra bile ortak olmak istiyor. Bunu yaşayan var mı bilmiyorum ama aklınızda olsun. Belki de saf saf indirimsiz alcaktım. Fiyatlarını da kaça verdiklerini sormadım gerçi, her türlü depo fiyatından pahalıdır diye.
Hadi hayırlı olsun arka arkaya transfer olacak birkaç kişi olduk burdaMerhaba hanımlar benimde 2. Transferim olacak dondurulmuş embriyolarim vardı. Bizde bua ay tedaviye başladık kısmetse mayıs sonu transferim olacak
Amin hepimiz için hayırlı olsunHadi hayırlı olsun arka arkaya transfer olacak birkaç kişi olduk burdabenim de haftaya olacak muhtemelen tam günü belli değil henüz
Benim de yarın yumurta toplamam olucak transferi de rahmimin durumuna göre yapıcaklarmış yani rahim ve progesteron iyise haftaya olur muhtemelen yoksa bir sonraki ayHadi hayırlı olsun arka arkaya transfer olacak birkaç kişi olduk burdabenim de haftaya olacak muhtemelen tam günü belli değil henüz
Aynen baktım bende benim ki 25mg göbekten atılan geçen elime kaydı yanlışlıkla yapış yapış birşey ilacı. Peki bu iğneyi kullanırken aynı zamanda fitil de alıyormusun? nereye göre veriyor doktor acaba hani göbekten yada kalçadan diyeEki Görüntüle 2848054
Benimki bu canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?