Mayıs ayı tüp bebek yaptıracaklar 2021

Mg mı mı yüksek acaba kalçadan olanın?
Evet canım kalçadan vurulan yağlı bir iğne hemde yüksek doz. Göbekten vurulan daha cok su gibi formülü. yağlı olan çok canı yakıyor o yüzden. Progestan ampül kalçadan vurulan

Ben de elonva vurulmuşum. Hem de 2 kere yumurta toplama oldu. İkisinde de vuruldum

Ben de elonva vurulmuşum. Hem de 2 kere yumurta toplama oldu. İkisinde de vuruldum
Şükür kullanan buldum
Canım ben bugün öğlen vuruldum, şu an kasıklarım çok fena ağrıyor. Sen de de öyle oldu mu? 2. Yi ne zaman vurdular? Şimdi hangi süreçtesin?

Şükür kullanan buldum
Canım ben bugün öğlen vuruldum, şu an kasıklarım çok fena ağrıyor. Sen de de öyle oldu mu? 2. Yi ne zaman vurdular? Şimdi hangi süreçtesin?
Şimdi 25 aylık bir kızım var. Bi de 2 gün önce betahcg 474 çıktı cuma bir daha test vericem elonva dan sonra yumurtalar büyüyor o yüzden kasık ağrısı oluyor çok normal. Benim yumurtalarim çok az toplandığı için 2.kez toplama işlemi yapıldı. O yüzden 2 kere kullanmış oldum elonvayi. 5 sene önce bin beş yüz tlye almistim

Valla hiç hatırlamıyorum fiyatını canım bir sene oldu nerdeyse ama bir kutuda 7 tane vardı
Prolutex olabilir adı. Ben şu an onu kullanıyorum.

Tüp bebek tedavisine basladigimda da normalde eczaneden alinacak ilaclari doktor bana vermeye kalkmıştı. Hatta ilaçları anlatıp sen şimdi otur hemen eczaneden alıp geliyoruz diyordu. Ben her seferinde hatırlatıyordum kendim temin edeceğimi. Yanı doktorlar ilaçtaki kâra bile ortak olmak istiyor. Bunu yaşayan var mı bilmiyorum ama aklınızda olsun. Belki de saf saf indirimsiz alcaktım. Fiyatlarını da kaça verdiklerini sormadım gerçi, her türlü depo fiyatından pahalıdır diye.

Yok prolutex değil canım progestan dex benim dediğim.
Dediğin gibi bişey hiç yaşamadım ama doğrudur benim de eski doktorum tanıdığı eczacıya yönlendirmişti bizim tanıdığımız eczacı olduğu için istememiştik

Hadi hayırlı olsun arka arkaya transfer olacak birkaç kişi olduk burda benim de haftaya olacak muhtemelen tam günü belli değil henüz
Benim de yarın yumurta toplamam olucak transferi de rahmimin durumuna göre yapıcaklarmış yani rahim ve progesteron iyise haftaya olur muhtemelen yoksa bir sonraki ay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…