- 21 Ağustos 2016
- 2.952
- 3.788
- 133
- Konu Sahibi Sade frappe
-
- #13.121
Ben de 30 aralikta doguruyorumTeşekkür ederim, tarihi öğrenince heyecanim arttı benimde. Sağlıkla kucağımiza alalım her birimiz
Yaa , cok heyecanlı... Gelmiş çatmis resmen,sağlıkla kavuş yavrularına inşallahBen de 30 aralikta doguruyorumgrubun ilk dogumunu patlatiyorum
Amiiin canim inşallah heyecan basti evet yaYaa , cok heyecanlı... Gelmiş çatmis resmen,sağlıkla kavuş yavrularına inşallah
Merhaba ikiz miydi sizin? İkiz değilse 2.gebelik mi ? Bana da hiç bişey söylemediler de pazartesi sorucam merak ediyorumMerhaba, sezeryan tarihimizi aldık. Hayırlısı ile nasipse 2 şubatta doğum yapacağım
İkiz değil, ikinci gebelik.Merhaba ikiz miydi sizin? İkiz değilse 2.gebelik mi ? Bana da hiç bişey söylemediler de pazartesi sorucam merak ediyorum
Çok güzel bi tarih 02.02.2022 sezeryan olursa benimde bu tarih olabiliyor benim ilk gebeliğim bilemiyorum nasıl olur pazartesi konuşup kafamdaki soru işaretlerini gidericem inşallahİkiz değil, ikinci gebelik.
Bizde kendimiz sorduk doktora bu tarih olur mu diye. 38+4 oluyoruz. Olur tabi gayet uygun dedi not aldı.
Evet tarih çok güzel.Çok güzel bi tarih 02.02.2022 sezeryan olursa benimde bu tarih olabiliyor benim ilk gebeliğim bilemiyorum nasıl olur pazartesi konuşup kafamdaki soru işaretlerini gidericem inşallah
Kızlar merhaba, hiç hastane ile görüşen var mı aramızda? Doğumdan sonra odaya kaç kişi alınıyor kovid tedbirleri kapsamında?
doğum paketinde neler var vs?
Merhaba, sezeryan tarihimizi aldık. Hayırlısı ile nasipse 2 şubatta doğum yapacağım
Ben de 30 aralikta doguruyorumgrubun ilk dogumunu patlatiyorum
Evet tarih çok güzel.
Aklına ne geliyorsa sor,gerekirse not al ki unutma. Ben doktora gidince sorularımı hep unutuyorum.
Amin canim inşallah, kendime geldigimde haber ederim sizeMerhaba
Benim de kontrolum sali günü, ben de sorar cevabi yazarim buraya
Hayirli uğurlu olsun, sağlikla kucağiniza alin inşallah
Ayy masallah maşallahsaglikla sevgiyle sorunsuz bir sekilde kucagina al yavrularini insallah
Dogumdan sonra bize detaylari yazmayi unutma olur mu, dualarim seninle
En iyisini yapıyorsun, aklımda kalacağına sorup cevap almak en guzeliBen de hep not aliyorum, doktorun yaninda sekreter gibi oluyorum elimde not kagidi ve kalemle soru sorarkenbazi cevaplari yaziyorum bi de.
Adam baska hastanin yanina giderken, baska soru kaldi mi, kesin mi, gidiyorum bak diyo oyle gidiyo
Ayy hayırlı olsun çok heyecanlıBen de 30 aralikta doguruyorumgrubun ilk dogumunu patlatiyorum
Sezaryen olacak mecbur, biri makat gelis cunku. Vallahi gebeligim boyunca heyecanlanmadim ama artik heyecanliyim ya evime 2 minnos daha gelecek evimde 3 minnosum olacakAyy hayırlı olsun çok heyecanlısen heyecanlı mısın peki? Nasıl olacak doğum, Konuştunuz mu detayları?
Cnm geçmiş olsun ,ınsallah 36 lazım 37 leri de görürsün hayırlısıyla. Sabah ve akşam birer bardak süt, birer tane muz ve ceviz yemeyi dene. Birde bol protein içeren yiyecekler ile beslen,yemek yedikten sonra da soluna yat 15 -20dakika. Bu sayede kilo alır bebesin .Kızlar selam ah ah benim hamileliğim mağlesef zor geçiyor 24. Haftada rahim incelmem başladı 6 haftadır yatıyorum 30. Haftaya geldik bazen biraz kalınlaşıyor bazen biraz inceliyor progestan fitil ve kasılamaları önleyici bi ilaç başlattı doktor 2 haftadır onları kullanıyorum 34-35. Haftada doğurursun gibime geliyor dedi çokça korkuyorum çünkü bebeğim şu son 2 haftadır çok az kilo alıyor şuanki kilosu 1.450 tek temennim şu 34. Haftaya gelmek ve bebeğimin o haftada 2 kilo olması... yatmaya devam ediyorum sadece wcye kalkıyorum
Ben de 36 ya varmak isterim tabi ama doktorum böyle öngörüyor mağlesef.. gebelik şekeri çıktı bende ne zamanki diyet yapmaya başladım bebeğin kilo alımı yavaşladı doktor da artık diyet yapma ye dedi ben de tekrar başladım her şeyi yemeye söylediğin her şeyi yiyip içiyorum ve soluma yatıyorum artık çok daha fazla yiycem inşallah alırCnm geçmiş olsun ,ınsallah 36 lazım 37 leri de görürsün hayırlısıyla. Sabah ve akşam birer bardak süt, birer tane muz ve ceviz yemeyi dene. Birde bol protein içeren yiyecekler ile beslen,yemek yedikten sonra da soluna yat 15 -20dakika. Bu sayede kilo alır bebesin .
Canım ya bugün sana baktım hiç bişi yazmamışsın diye arka arkaya transfer olmuştukKızlar selam ah ah benim hamileliğim mağlesef zor geçiyor 24. Haftada rahim incelmem başladı 6 haftadır yatıyorum 30. Haftaya geldik bazen biraz kalınlaşıyor bazen biraz inceliyor progestan fitil ve kasılamaları önleyici bi ilaç başlattı doktor 2 haftadır onları kullanıyorum 34-35. Haftada doğurursun gibime geliyor dedi çokça korkuyorum çünkü bebeğim şu son 2 haftadır çok az kilo alıyor şuanki kilosu 1.450 tek temennim şu 34. Haftaya gelmek ve bebeğimin o haftada 2 kilo olması... yatmaya devam ediyorum sadece wcye kalkıyorum
Canim çok geçmiş olsun, Rabbim yardimcin olsunKızlar selam ah ah benim hamileliğim mağlesef zor geçiyor 24. Haftada rahim incelmem başladı 6 haftadır yatıyorum 30. Haftaya geldik bazen biraz kalınlaşıyor bazen biraz inceliyor progestan fitil ve kasılamaları önleyici bi ilaç başlattı doktor 2 haftadır onları kullanıyorum 34-35. Haftada doğurursun gibime geliyor dedi çokça korkuyorum çünkü bebeğim şu son 2 haftadır çok az kilo alıyor şuanki kilosu 1.450 tek temennim şu 34. Haftaya gelmek ve bebeğimin o haftada 2 kilo olması... yatmaya devam ediyorum sadece wcye kalkıyorum
En azindan 30lara gelmissin bak, yatarak daha da geleceksin bence, gebelik stresli iş gercekten ama onlemlerin alinmis. Bebisin de kritik esigi asmis, 32yi de asarsa ne guzel olur inşallahKızlar selam ah ah benim hamileliğim mağlesef zor geçiyor 24. Haftada rahim incelmem başladı 6 haftadır yatıyorum 30. Haftaya geldik bazen biraz kalınlaşıyor bazen biraz inceliyor progestan fitil ve kasılamaları önleyici bi ilaç başlattı doktor 2 haftadır onları kullanıyorum 34-35. Haftada doğurursun gibime geliyor dedi çokça korkuyorum çünkü bebeğim şu son 2 haftadır çok az kilo alıyor şuanki kilosu 1.450 tek temennim şu 34. Haftaya gelmek ve bebeğimin o haftada 2 kilo olması... yatmaya devam ediyorum sadece wcye kalkıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?