- 21 Ağustos 2016
- 2.952
- 3.788
- 133
- Konu Sahibi Sade frappe
-
- #13.141
Benim ikizler de aon 2 hafta kilo almadi dr bol protein tuket her gun dedi, vurdum proteinin dibine bu son hafta 400gr almislardi. Sen de et balik sut urunlerinin dibine vur, en azindan biz elimizden geleni yapalim vicdanimiz rahat etsinTeşekkür ederim kızlar doktor da aynısını söyledi 34-35 hafta kötü değil dedi dediğiniz gibi öncelikli hedefim şu 2 haftayı atlatmak... ciğer geliştirci iğneyi 31. Haftamda yani haftaya yapacakmış doktor önlem amaçlı.. üzülme evresini geçtim sadece bebeğimin kilo almasını istiyorum... dediklerinizi yiyip içiyorum tek fark artık gebelik şekerine takılmayıp diyet yapmamak olucak bir de her akşam yatmadan süt içicem ve her gün kabak çekirdeği yiycem bunlar da kilo aldırıyormuş sanırım... aslında bakıldığında kilosu haftasıyla uyumlu ama işte şu şekerden önce daha çok alıyordu doktor da bunu farkedince bırak diyeti ne istiyorsan ye dedi
Çok geçmiş olsun. Çok az kaldı, düşündüğünden daha iyi olacak emin ol. Kilo doğduktan sonra da hızlı bir şekilde alınır. Ben 36 haftayı göreceğine inanıyorumKızlar selam ah ah benim hamileliğim mağlesef zor geçiyor 24. Haftada rahim incelmem başladı 6 haftadır yatıyorum 30. Haftaya geldik bazen biraz kalınlaşıyor bazen biraz inceliyor progestan fitil ve kasılamaları önleyici bi ilaç başlattı doktor 2 haftadır onları kullanıyorum 34-35. Haftada doğurursun gibime geliyor dedi çokça korkuyorum çünkü bebeğim şu son 2 haftadır çok az kilo alıyor şuanki kilosu 1.450 tek temennim şu 34. Haftaya gelmek ve bebeğimin o haftada 2 kilo olması... yatmaya devam ediyorum sadece wcye kalkıyorum
Sürekli istirahat edersen 3_4 hafta daha durur sanki. Doktor Ne diyor?Kızlar selam, rahim ağzım 1.9 cm. Erken gelecek bizimki. Sizde durumlar nasıl?
Geçmiş olsun canım inş vaktini doldurur topiklerde çok görüyorum kısalma sorunu olan, bizim burda hiç bakılmıyor maalesefKızlar selam, rahim ağzım 1.9 cm. Erken gelecek bizimki. Sizde durumlar nasıl?
Sürekli istirahat et demedi. Dikkat et Biraz dedi o kadar. Çocuğun gelişimi 3 hafta önden gidiyor sanırım rahmim kaldıramıyor artıkSürekli istirahat edersen 3_4 hafta daha durur sanki. Doktor Ne diyor?
Çok teşekkür ederim. Bir buçuk hafta daha dursa yeter dedi. Umarım sıkıntı olmazGeçmiş olsun canım inş vaktini doldurur topiklerde çok görüyorum kısalma sorunu olan, bizim burda hiç bakılmıyor maalesef
Aa bugün müydü? Ay inşallah hemencicik olmuş bitmiştir sağlıklaMelindanaz bugün doğum yapacakti,cnm nasılsın?
30 u demişti yanlış hatırlamadıysam. İnşallahAa bugün müydü? Ay inşallah hemencicik olmuş bitmiştir sağlıkla
Ay ben buraya yazamadim, 28inde dogurdum ben aniden sancim basladi ve hic durmadiMelindanaz bugün doğum yapacakti,cnm nasılsın?
Kuzuuuummm
YaaAy ben buraya yazamadim, 28inde dogurdum ben aniden sancim basladi ve hic durmadi3 gunluk olduk bile biz. Ben baya toparladim bebekler de cok şükür iyiler
İyi olmanıza çoook sevindim. İnşallah hep daha kolay olur sizler için. Ben de bekliyorum sabırsızlıkla hikayeyiKuzuuuummm
Yaagözün aydın cnm aneli babalı büyüsünler, hayırlı evlat olsunlar. Grubun ilk bebekleri müsait olduğunda detaylı dogum hikayeni okumayi çok isterim ❣
Kizlar vallahi 28inde sabah 4te yatakta bi taraftan bir tarafa donerken bi sanci girdi giris o giris. 4 5 dk bekledim terlemeye basladim gecmedi doktorumu aradim sol tarafina yat birkac dk gecmezse ara dedi, geçmedi daha da beter oldum asla gecmeyen ama artan bir sanci. Esim once ambulans aradi cunku beni yataktan hiçbir kuvvet kaldirip da yurutemezdi karnım tas gibi oldu nefesim kesildi resmen. Sonra doktoru da aradi esim dr bakti ben inliyorum bagiriyorum hastaneye cagirdi. 5 gibi ben hastanedeydim açıklık yoktu ama sanci baslamisti ikiz olunca da mahvetti o sanci beni, hemen sezaryene alindim 6da da bebisler dogduİyi olmanıza çoook sevindim. İnşallah hep daha kolay olur sizler için. Ben de bekliyorum sabırsızlıkla hikayeyi
Eşinin o an yanında olması çok iyi olmuş. 2 gün erken gelmiş minisler, sağlıkla buyusunler inşallah. Kaç kilolar?Kizlar vallahi 28inde sabah 4te yatakta bi taraftan bir tarafa donerken bi sanci girdi giris o giris. 4 5 dk bekledim terlemeye basladim gecmedi doktorumu aradim sol tarafina yat birkac dk gecmezse ara dedi, geçmedi daha da beter oldum asla gecmeyen ama artan bir sanci. Esim once ambulans aradi cunku beni yataktan hiçbir kuvvet kaldirip da yurutemezdi karnım tas gibi oldu nefesim kesildi resmen. Sonra doktoru da aradi esim dr bakti ben inliyorum bagiriyorum hastaneye cagirdi. 5 gibi ben hastanedeydim açıklık yoktu ama sanci baslamisti ikiz olunca da mahvetti o sanci beni, hemen sezaryene alindim 6da da bebisler dogduebe doguma girmeden önce sanciyla geldigin icin sutun olur demisti dogum sonrasi damla damla da olsa sütüm geldi, hala az ama surekli veriyorum meme ardindan hemen mama takviyesi yapiyorum. Yine de oglum sararmaya basladi gbi bakalim ptesi dr muayenemiz var hem bebislerin hem benim. Onu da size anlatirim inşallah
Biri 2400 biri 2700 dogdular minicikler yaEşinin o an yanında olması çok iyi olmuş. 2 gün erken gelmiş minisler, sağlıkla buyusunler inşallah. Kaç kilolar?
Maşallah daha ne olsun ,cok güzel kilolari.Biri 2400 biri 2700 dogdular minicikler ya
Gözün aydın, inşallah kolay atlatır sarılığı. Hep mutlu, sağlıklı olsun bebişlerKizlar vallahi 28inde sabah 4te yatakta bi taraftan bir tarafa donerken bi sanci girdi giris o giris. 4 5 dk bekledim terlemeye basladim gecmedi doktorumu aradim sol tarafina yat birkac dk gecmezse ara dedi, geçmedi daha da beter oldum asla gecmeyen ama artan bir sanci. Esim once ambulans aradi cunku beni yataktan hiçbir kuvvet kaldirip da yurutemezdi karnım tas gibi oldu nefesim kesildi resmen. Sonra doktoru da aradi esim dr bakti ben inliyorum bagiriyorum hastaneye cagirdi. 5 gibi ben hastanedeydim açıklık yoktu ama sanci baslamisti ikiz olunca da mahvetti o sanci beni, hemen sezaryene alindim 6da da bebisler dogduebe doguma girmeden önce sanciyla geldigin icin sutun olur demisti dogum sonrasi damla damla da olsa sütüm geldi, hala az ama surekli veriyorum meme ardindan hemen mama takviyesi yapiyorum. Yine de oglum sararmaya basladi gbi bakalim ptesi dr muayenemiz var hem bebislerin hem benim. Onu da size anlatirim inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?