- Konu Sahibi Sade frappe
-
- #13.101
Çok geçmiş olsun bende de şeker çıktı çok zor geçiyor sürekli tatlı canım istiyordu zaten hepsini kestim meyve bile sınırlıMerhaba kızlar. Bende tansiyon problemi çıktı, onunla uğraşıyorum onun dışında ruhsal durumumda çalkalanmalar var. Sizlerin iyi olmasın çok sevindimhepimiz sağlıkla alalım kucağımıza
Merhaba geçmiş olsun bende de şeker çıktı.. diyet mi yapıyosunuz yoksa insilün mü kullanıyosunuz birde açlık tokluk kaçtı sizin??Çok geçmiş olsun bende de şeker çıktı çok zor geçiyor sürekli tatlı canım istiyordu zaten hepsini kestim meyve bile sınırlı
Diyet yapıyorum yurt dışında yaşıyorum ben ölçümlerde farklı. Mesela açlık 5.3 sınır tokluk 7.8 şeker yüklemesi yapmadılar bana cihaz verdiler evde ölçüyordum 7.9 larda çıkınca tokluk diyet verdiler. Size de çok geçmiş olsun sıkıntılı bi süreç gerçektenMerhaba geçmiş olsun bende de şeker çıktı.. diyet mi yapıyosunuz yoksa insilün mü kullanıyosunuz birde açlık tokluk kaçtı sizin??
Teşekkür ederim bana da diyet verdiler çok uyduğum söylenemez ama doktor böyle devam dedi inşallah sıkıntısız atlatırızDiyet yapıyorum yurt dışında yaşıyorum ben ölçümlerde farklı. Mesela açlık 5.3 sınır tokluk 7.8 şeker yüklemesi yapmadılar bana cihaz verdiler evde ölçüyordum 7.9 larda çıkınca tokluk diyet verdiler. Size de çok geçmiş olsun sıkıntılı bi süreç gerçekten
Neler yiyorsunuz? Ben tatlıyı hamur işini komple kestim ölçümlerde iyi çıkıyo. Meyve de 2 kez ara öğünüm var bir adet meyve cevizle birinde, 1 adette yoğurtla diğer ara öğünde yiyorum. Ara öğünün birinde mutlaka muz yemeye çalışıyorum bebek için. Genlede et tavuk gidiyoruz ama bıkıyo insan onlardan da. İştahın 10 katı olduğu bu dönemde diyet gerçekten çok zorluyoTeşekkür ederim bana da diyet verdiler çok uyduğum söylenemez ama doktor böyle devam dedi inşallah sıkıntısız atlatırız
Bende sizin gibi yiyodum ama asla doymuyordum sonradan canım ne isterse yemeğe başladım gece acıkmalarımda başladı zorluyor beni artık.. sanki inadına gibi canım da tatlı istiyor bol bol dikkat ediyorum ama yine de yiyorum açıkcasıNeler yiyorsunuz? Ben tatlıyı hamur işini komple kestim ölçümlerde iyi çıkıyo. Meyve de 2 kez ara öğünüm var bir adet meyve cevizle birinde, 1 adette yoğurtla diğer ara öğünde yiyorum. Ara öğünün birinde mutlaka muz yemeye çalışıyorum bebek için. Genlede et tavuk gidiyoruz ama bıkıyo insan onlardan da. İştahın 10 katı olduğu bu dönemde diyet gerçekten çok zorluyo
Aldık, düzenli olarak ölçüyorum. Herhangi bir problem yaşamış mıydı görümcen ve bebek?Surekli tansiyon aleti olsun yaninda, gorumcem de oyleydi ggebeyken
Teşekkür ederim, sana da geçmiş olsun. İnşallah doğumdan sonra hepsi geçecek ve özgür OlacağızÇok geçmiş olsun bende de şeker çıktı çok zor geçiyor sürekli tatlı canım istiyordu zaten hepsini kestim meyve bile sınırlı
Teşekkür ederim, sana da geçmiş olsun. İnşallah doğumdan sonra hepsi geçecek ve özgür OlacağızÇok geçmiş olsun bende de şeker çıktı çok zor geçiyor sürekli tatlı canım istiyordu zaten hepsini kestim meyve bile sınırlı
Bende aynı doymuyorum ve acayip şekilde tatlı aşeriyorum resmen yediklerimin hiç biri tatmin etmiyo benideBende sizin gibi yiyodum ama asla doymuyordum sonradan canım ne isterse yemeğe başladım gece acıkmalarımda başladı zorluyor beni artık.. sanki inadına gibi canım da tatlı istiyor bol bol dikkat ediyorum ama yine de yiyorum açıkcası
36 haftalık almislar oglunu risk olmasin diye, ama Bi sorun olmamis yok canimAldık, düzenli olarak ölçüyorum. Herhangi bir problem yaşamış mıydı görümcen ve bebek?
Çok yüksek çıkmıyosa ve bebek de sıkıntı yoksa yemek de fayda var bence yemedikçe yutkunmakta bile zorlanıyodum benBende aynı doymuyorum ve acayip şekilde tatlı aşeriyorum resmen yediklerimin hiç biri tatmin etmiyo benide
Çok şükür gelişimi normalÇok yüksek çıkmıyosa ve bebek de sıkıntı yoksa yemek de fayda var bence yemedikçe yutkunmakta bile zorlanıyodum ben
Teşekkürler36 haftalık almislar oglunu risk olmasin diye, ama Bi sorun olmamis yok canim
Canım ben salı günü gidicem 28 inde konuşucam hepsini nasipse bakalım o zamn yazarım burayaKızlar merhaba, hiç hastane ile görüşen var mı aramızda? Doğumdan sonra odaya kaç kişi alınıyor kovid tedbirleri kapsamında?
doğum paketinde neler var vs?
Hastaneden hastaneye değişiklik oluyo devlet ve üniversite hastanelerinde alınmıyor ama özelde alınıyor diye biliyorum... Ben üniversite hastanesine gidiyorum pazartesi kontrolüm var o zaman sormayı düşünüyorum doğum hakkında da hiç konuşmadık erken mi bilmiyorum ama sorucam yine de yazarım konuşuncaKızlar merhaba, hiç hastane ile görüşen var mı aramızda? Doğumdan sonra odaya kaç kişi alınıyor kovid tedbirleri kapsamında?
doğum paketinde neler var vs?
Tamamdır teşekkür ederim, bekliyorumCanım ben salı günü gidicem 28 inde konuşucam hepsini nasipse bakalım o zamn yazarım buraya
BekliyorumHastaneden hastaneye değişiklik oluyo devlet ve üniversite hastanelerinde alınmıyor ama özelde alınıyor diye biliyorum... Ben üniversite hastanesine gidiyorum pazartesi kontrolüm var o zaman sormayı düşünüyorum doğum hakkında da hiç konuşmadık erken mi bilmiyorum ama sorucam yine de yazarım konuşunca
Hayırlı olsun, çok heyecanlıMerhaba, sezeryan tarihimizi aldık. Hayırlısı ile nasipse 2 şubatta doğum yapacağım
Teşekkür ederim, tarihi öğrenince heyecanim arttı benimde. Sağlıkla kucağımiza alalım her birimizTamamdır teşekkür ederim, bekliyorum
Bekliyorum
Hayırlı olsun, çok heyecanlı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?