- 6 Nisan 2009
- 590
- 737
- 303
- 40
- Konu Sahibi Sade frappe
-
- #1.261
Sağlıklı kaliteli embriyolarınız olsun inşallahGünaydın benim de bugün 10 da OPU var. Odamda bekliyorum 9.30 da damar yolu açmaya gelecekler . Akşam rüyamda 54 tane toplamışlardı
Amiiiinnnn inşallahBende sizinle aynı durumdayım kasık ağrılarım azaldı fakat göğüs ağrılarım daha da arttı sankiumarım bunlar pozitif işaretlerdir yarın test günüm benim heyecanla bekliyorum
Hayırlısı olsun canım sayıya takılma kaliteli olsunlar inşallahToplama oldu kizlar 8 tane yumurtam toplandı doktor güzel gayet dedi.bana yine az geldi ama kaliteleri güzel olsun da.taze transfer yapamayacağız yine.hormon degerleri kan değerlerinden dolayı dedi.temmuzda olacak yani transfer bir aksilik olmazsa.artik lab tan haber bekleyecegiz
Benim de dünkü kontrolde 9 tane yumurta saydı benim de toplamam yarın olacak inşallah sağlıklı olsunlar da sayı önemli değilKızlarr benim de dün dokuz tane toplandı şimdi aradılar 6 tane embriyo oluşmuş çok ama çok mutluyummmmGün gün arayıp söliceklermiş kalitesini vs çocuğunuz olmicak seviyelerinden buraya geldik inanamiyorum hala
16 tane toplanmış ohss riskinden dolayı sonraki aylarda olacak inşallahSağlıklı kaliteli embriyolarınız olsun inşallahkaç yumurta toplandı? Taze transfer mi olacaksınız?
Oh maşallahh geçmiş olsun kuzumm16 tane toplanmış ohss riskinden dolayı sonraki aylarda olacak inşallah
10.40 gibi biraz ağlayarak uyandım eşim de örnek vermeye gitmişti 5 dk sonra geldi ben uyandıktan sonra. Karin bölgemde gaz sancılarım var batıyor baya . Doktor iğne vardı yarın icin 570 TL tutuyormuş .bir dahaki ay adetin 2. Günü gel dedi sonraki ay olacak galiba transferToplama oldu kizlar 8 tane yumurtam toplandı doktor güzel gayet dedi.bana yine az geldi ama kaliteleri güzel olsun da.taze transfer yapamayacağız yine.hormon degerleri kan değerlerinden dolayı dedi.temmuzda olacak yani transfer bir aksilik olmazsa.artik lab tan haber bekleyecegiz
Teşekkür ederim canım hayırlısı olsun hepimiz için 1 tane olsun bizim olsun yeterkiOh maşallahh geçmiş olsun kuzumm
Neden ağlayarak uyandın ki acaba?ben de modum çok düşük uyandım bu sefer taze transfer yapamayacağız diyince canım sıkıldı benim de biraz.beklemeleri hiç sevmiyorum ama yapacak birşey yok.iste ben de şimdi adet olacağım bir haftaya.sonra bir daha adet olunca geleceğim dondurulmus transfer olacak senin de öyle sanırım.bana bu arada hicbirsey kullanma rahim dinlensin dedi sana ne iğnesi verdi ki acaba? Kaç yumurta toplanmış senden?10.40 gibi biraz ağlayarak uyandım eşim de örnek vermeye gitmişti 5 dk sonra geldi ben uyandıktan sonra. Karin bölgemde gaz sancılarım var batıyor baya . Doktor iğne vardı yarın icin 570 TL tutuyormuş .bir dahaki ay adetin 2. Günü gel dedi sonraki ay olacak galiba transfer
Çok şükür canım Allah tan ümit kesilmezKızlarr benim de dün dokuz tane toplandı şimdi aradılar 6 tane embriyo oluşmuş çok ama çok mutluyummmmGün gün arayıp söliceklermiş kalitesini vs çocuğunuz olmicak seviyelerinden buraya geldik inanamiyorum hala
16 tane iyi ne güzel benim hiç 10 taneye bile çıkamadı bugüne kadar rezerv düşüklüğü de yok diyor doktor sorun yok iyi diyor ama hep 6 tane 8 tane anca yani maşallah ne güzel sizlerin bol bol toplanıyorTeşekkür ederim canım hayırlısı olsun hepimiz için 1 tane olsun bizim olsun yeterki
Ohss riski nedir?16 tane toplanmış ohss riskinden dolayı sonraki aylarda olacak inşallah
Canım benden de 18 yumurta çıktı ama 5.güne 2 tane geldi sayıya takılma en önemlisi kalite16 tane iyi ne güzel benim hiç 10 taneye bile çıkamadı bugüne kadar rezerv düşüklüğü de yok diyor doktor sorun yok iyi diyor ama hep 6 tane 8 tane anca yani maşallah ne güzel sizlerin bol bol toplanıyor
teşekkürler canım :)))8 mm den fazla olmalı. En uygunu 11 -12 mm arasıymış maximum da 14 mm canım
16 yumurta toplandı . Toplanmayan yumurtalardan dolayı eritsin diye verdi çok sayıda küçük yumurta kalmış . Çok agrim oldu benim ya ağrısız oluyor demişler ama yataktan zor kalktım zor ayağa kalktım zor yürüdüm zor arabaya bindimNeden ağlayarak uyandın ki acaba?ben de modum çok düşük uyandım bu sefer taze transfer yapamayacağız diyince canım sıkıldı benim de biraz.beklemeleri hiç sevmiyorum ama yapacak birşey yok.iste ben de şimdi adet olacağım bir haftaya.sonra bir daha adet olunca geleceğim dondurulmus transfer olacak senin de öyle sanırım.bana bu arada hicbirsey kullanma rahim dinlensin dedi sana ne iğnesi verdi ki acaba? Kaç yumurta toplanmış senden?
Yumurtalıkların aşırı uyarilmasi sendromu. Sıvı birikimi oluyor çok sayıda yumurta oluyor . Bunu tedavi etmeden transfer yapmıyorlar . E2 değeri 3000 üzeri olunca oluyorOhss riski nedir?
Himm senin çok yumurta oluşmuş ondan ohss gibi olmuş demek ağrı sizi ondan olmuştur.bende zaten az yumurta olduğu için ağrı çok olmadı sadece halsizim hala bir de bacaklarım uyuştu azıcık ayaktayken.sen igneni kullan fazlalıklar eriyip atılıp şişliğin inince sıkıntın kalmaz.dinlen bol bol şimdi.haber verelim yarın nasil olmuş embriyolar labtan haber gelince16 yumurta toplandı . Toplanmayan yumurtalardan dolayı eritsin diye verdi çok sayıda küçük yumurta kalmış . Çok agrim oldu benim ya ağrısız oluyor demişler ama yataktan zor kalktım zor ayağa kalktım zor yürüdüm zor arabaya bindimböyle gaz sancısı gibi bürüyor bacağımı zor kaldırıyorum
Canım ben de PKO var ona göre az bile sayılır PKO olup da rekor sayıda toplananlar var ama dedikleri gibi sayı önemli degil az olsun bizim olsun senin de iyi toplanmış16 tane iyi ne güzel benim hiç 10 taneye bile çıkamadı bugüne kadar rezerv düşüklüğü de yok diyor doktor sorun yok iyi diyor ama hep 6 tane 8 tane anca yani maşallah ne güzel sizlerin bol bol toplanıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?