- 23 Nisan 2021
- 913
- 930
- 53
- 32
- Konu Sahibi Sade frappe
-
- #12.881
Ay benim de midem çok kötü. Rennie ile uyuyabiliyorum. Çok az kaldı, heyecanlı mısınYanıyor midem alev alevimkarnım sürekli kımıl kımıl. En iyi ihtimalle son 7 haftam, bekliyorum mm, sen nasılsın canım?
Gaviscon da benim yoldaşım öyle soylimAy benim de midem çok kötü. Rennie ile uyuyabiliyorum. Çok az kaldı, heyecanlı mısın
Onu da halledersin en kısa zamanda merak etmeGaviscon da benim yoldaşım öyle soylimheyecanlıyım vallahi 3 çocukla nasip olacak diye, hakkımda hayırlısı eksiğimiz de kalmadı çantamı hazirlicam Bi tek
Benim kızım da hep 2 hafta önden giderdi ama sonlara doğru yavaşlıyor normale dönüyor merak etmeOnu da halledersin en kısa zamanda merak etmeinşallah sağlıkla gelsinler kuzular. Bizim çocukun kafası üç hafta önde gidiyor. Tüp bebekte böyle mi oluyor acaba yoksa çok mu iri olcak
Oh iyi içim rahatladıBenim kızım da hep 2 hafta önden giderdi ama sonlara doğru yavaşlıyor normale dönüyor merak etme
Günaydın kızlar. Nasıl gidiyor iyi misiniz?
Yanıyor midem alev alevimkarnım sürekli kımıl kımıl. En iyi ihtimalle son 7 haftam, bekliyorum mm, sen nasılsın canım?
Mide koruyucu işe yarıyor mu? Olmadı ben de isteyeyim. Yetmiyor günde iki rennie.Selamlar, ben de herkes gibi mide yanmasından şikayetçiyimbugün doktora günde 4rennie çok mu diye sordum, nexium mide koruyucu verdi
Hatta geçen gece mide yanmasından uyandım, salona geçip sırtıma boynuma yastık koyup, üstümü örtüp ağzımda rennie ile oturarak uyudumeşim gece kalkti, korkmuş beni öyle görünce napiyim uzaninca hemen midem yaniyo..
Bebiş hazırlıkların ne durumda? Ben daha pek bise almadım daismini de bulamadım canım kızımın. Siz isim buldunuz mu?
Mide koruyucu işe yarıyor mu? Olmadı ben de isteyeyim. Yetmiyor günde iki rennie.
Ben yıllardır bir isim düşünüyordum, o yüzden direkt hazır olmuş oldu.
Biz alışveriş yaptık bu ay. Doların hali ortada. Daha da pahalanmadan alalım dedik. Bebek arabası, oto koltuğu vs aldık. Büyük şeyleri bitti sayılır
Teşekkür ederimBilmem ki, yarın kullanmaya başlayacağım. İnşallah işe yarar diğer haftalarda dönüt veririm faydası konusunda. Ben ayıp olmasa ağzıma giren her kokmaya bı rennie isticemyaniyo alev alev.
Alış verişiniz hayırlı uğurlu olsunOto koltuğu merak ediyorum, bazıları tam yatiyormus bazıları az yatiyormus. Az yatanlar bebek ilk dogdugunda zararliymis falan filan diye okudum. Siz nasıl bişey aldınız?
Hayırlı olsun biz de ikinci el düşünüyoruz, sağlamina denk geliriz inşallahTeşekkür ederim
Letgo'dan ikinci el aldık. Pierre cardin. Çok da anlamıyoruz açıkçası ama kullanışlı gözüküyorbiz ucuza buldukça alıyoruz
Benim midem de öyle. Bi gece doğuruyorum sandım ağrıdan
Şimdilik gayet iyi. Annemin yanındayım yat yuvarlan modundayım, bayağı sıkıldım ama son tatilim bol bol uyumaya çalışıyorumGünaydın kızlar. Nasıl gidiyor iyi misiniz?
Gaviscon yazdır iyi geliyo beybiTeşekkür ederim
Letgo'dan ikinci el aldık. Pierre cardin. Çok da anlamıyoruz açıkçası ama kullanışlı gözüküyorbiz ucuza buldukça alıyoruz
Benim midem de öyle. Bi gece doğuruyorum sandım ağrıdan
Benim boncuklar Mehmet Çağan ile Ada olacak inşallahSelamlar, ben de herkes gibi mide yanmasından şikayetçiyimbugün doktora günde 4rennie çok mu diye sordum, nexium mide koruyucu verdi
Hatta geçen gece mide yanmasından uyandım, salona geçip sırtıma boynuma yastık koyup, üstümü örtüp ağzımda rennie ile oturarak uyudumeşim gece kalkti, korkmuş beni öyle görünce napiyim uzaninca hemen midem yaniyo..
Bebiş hazırlıkların ne durumda? Ben daha pek bise almadım daismini de bulamadım canım kızımın. Siz isim buldunuz mu?
Aa süper, indirimdeyken alırsın. İsimler çok güzelBenim boncuklar Mehmet Çağan ile Ada olacak inşallahSevgili kocam fikir değiştirmezse eşyaları da kasımda civilde deli indirim olacak dediler hala bekliyorum
Aynen canım. Siz isim ne düşündünüz?Aa süper, indirimdeyken alırsın. İsimler çok güzel
Nadir bir isim sayılır. Anonimliğim kaçmasın, özelden yazayımAynen canım. Siz isim ne düşündünüz?
evet bilal beyi çok beğendim ben aslında ama sırf hastane yüzünden gitmiyorum ben. mehmet emin beyin mardin parkta cihanpolde ve dıyarbakır memorial de anlasması var istediğinde yaptırıyor ben ya cihanpolde yada diyarbakırda yapacağım inşallah 26 haftalık olduk biz sizin sanırım o yüzden memleket daha rahat olur benim ikinci zor olur baska yerde diye burda yapacağımOrtam pek iyi değil doğru diyorsunuz ama Mehmet beyde orada doğum yaptırıyor sanırım arkadaşım ondan doğum yaptı çünkü. Ben izmir de doğum Yapıcam yarın randevum var Bilal bey de yakın olsun dedin Kızıltepe ye inmeyeyim dedim ve cihanpol çok kalabalık oluyor mesela. 9 aralıkta uçağım var rapor almak için giderim birde sonra da izmir Allahın izni ileama herkes Mehmet beyi beğeniyor yarında bir arkadaşım da gidecek ona yeni hamile olduğunu öğrenecek nasipse
Hakkımızda hayırlısı olsun inşallahsiz kaç haftalıksınız
bu mide yanması birtek bende yok sanırım saçsız doğacak çocuğumSelamlar, ben de herkes gibi mide yanmasından şikayetçiyimbugün doktora günde 4rennie çok mu diye sordum, nexium mide koruyucu verdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?