• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mayıs ayı tüp bebek yaptıracaklar 2021

Merhaba herkesee🥰 Bizde iyiyiz çok şükür, kan değerimin çok düşük olması dışında bi sorun yok. Dahiliye bölümüne gideceğim cuma günü belki iğne filan verir.
Mide yanması benim de hafif var öyle aşırı değil.
+7 kilodayim ama doymuyorum hiç yemek yiyeceğim zaman heyecanlanıyorum saçma sapan 😃

çocukların iştahsız olmaz cnm onlar senden alıyorlar ihtiyaçlarını senin boşalan depolarını doldurman lazım yani hertürlü bebek büyüyorda işte anneyi sarsıyor ilerde diş problemi çok oluyor özellikle sütünü yoğurtunu ye ihmal etme
Dişi çok kötü bi şekilde yaşadım geçmiş haftalarda Allah düşmanıma vermesin diş ağrısını🤲🏼 İçim rahatladı ya sağol bebeğim💕

bu mide yanması birtek bende yok sanırım saçsız doğacak çocuğum 😂 ama bulantılarım devam ediyor hiç geçmedi beni çok yıprattı kızımda hiç yasamadım ama bunda baya zor geçti şu güne kadar 😢 isimede karar verdik metehan💙 koyacagız allahın izniyle çokk değiştirdim ama bu son artık kızım olsaydı ahsen koyacaktım sanada fikir olur belki

Bulanti bende de devam ediyor ya cok sevimsiz gercekten ama daha nadir eskiye göre. Mesela aç kalinca, yemek yiyene kadar öğürüyorum o yuzden hic ac kalmamaya calisiyorum. Agir bi yemek yiyince de kusmadan uyuyamiyorum. Sana Allah sabir versin ben en azindan engel olabilecek moda geldim buna da bin şükür🙏 insallah senin de bulantilarin hemen gecer.
Ahsen ismi cok guzel 😍 ama benim kocam cok gicik 😂 isim begenmiyor, deli ediyor beni.

İyiyiz çok şükür alışverişimiz tüm hızıyla devam ediyor büyükleri aldık dolap beşik bebek arabasını küçüklerde de benim ihtiyacım olanlar ve bebek bezi pamuğu gibi bakım ürünleri kaldı onlarında acelesi yok diye düşünüyorum biraz durayım dedm 😁 dün şeker yüklemesi yaptırdım gebelik şekeri çıktı diyet verdiler ona biraz canım sıkıldı.. nasıl yaparım bilmiyorum sevdiğim hiç bişeyi yiyemiyorum bu diyet listesiyle hem ben hem bebek aç kalır ama hayırlısı bakalım 🙄 siz de ne var ne yok ?

Cok gecmis olsun, aclik sekerin degeri normal degil mi? Ust sinir 110-120diye biliyorum. Sonradan vucut absorbe edememis belki de o yuzden yuksek cikmistir. Yine de öğrenmen iyi.olmus, bilmese insan onune geleni yer, sana da bebege de zarari olurdu Allah korusun.
Uc-uc buçuk aycik kaldi sıkalim dişimizi de yavrularimiza hayirlisiyla kavusalim insallah 🤗🙏❤️

Aldiginiz esyalar da hayirli ugurlu olsun, gule gule kullanin insallah 🤗😍

gibi duruyor R=927310]@Asli47[/USER] @Evrendedust Melindanaz Melindanaz kızlar valla kiloyu hiç dert etmeyin asla. Keşke yiyebilsem modundayım, babam artık dalga geçiyor çocukların gerizekalı olacak yemek ye diye🤪 kilo doğumdan sonra bi şekilde gider de bebek beslenebiliyor mu herşey yolunda mı diye çok sorguluyorum kendimi. Balık et tavuk yiyemiyorum misal. Kuruyemiş nadiren bir tek meyve sebze yersem 2 kaşık yoğurt o da bazen. Çocuklarım iştahsız olmaz inşallah 🤲🏼😂
Ben ceviz yiyemiyorum şuanda sadece diğer herşeyi yiyorum çok şükür hafta bir balık keisn yiyiyorum. Et yemeği kendim yapıyorum kıyma falan kullanıyorum her yemeğimde ve çorbalarımda düzenli meyve yiyiyorum sağlıklı beslenmeye özen gösteriyorum tatlı ile aram hala pek fazla yok öyle aramıyorum. Bende tek sıkıntı heme doyuyırym sonra çok acıkıyorum. Bende diyordum bebeğim kilo almıcam çok korkuyordum ama maşallahı var baksana onalr bizi sömürüyor asla aç kalmıyorlar 🤭 sen kendine bakmaya çalış. Sütü de sade içemiyorum içine bir sürü şey koyuyorum ama içiyorum yani. Mide bulantım geçti geçeli şükir. Yoğurt bende çok yiyemiyorum genelde ayran yapıyorum. Tavuk ve yumurta ağzıma sürmedim hamile kaldığımdan beri 🤦🏼‍♀️ yumurtayı sadece yumurtalı ekmek olursa yiyorum o kadar. Ağızları büyük boğazları çok olsun inşallah bebeklerimizin 🥰🤲🤲

Cok gecmis olsun, aclik sekerin degeri normal degil mi? Ust sinir 110-120diye biliyorum. Sonradan vucut absorbe edememis belki de o yuzden yuksek cikmistir. Yine de öğrenmen iyi.olmus, bilmese insan onune geleni yer, sana da bebege de zarari olurdu Allah korusun.
Uc-uc buçuk aycik kaldi sıkalim dişimizi de yavrularimiza hayirlisiyla kavusalim insallah 🤗🙏❤️

Aldiginiz esyalar da hayirli ugurlu olsun, gule gule kullanin insallah 🤗😍
Açlık 99 tokluk 1 saat 192 glikozu içince çıktı evde sabahtır ölçüyorum normal çıkıyo aslında ama bilemiyorum heyecanlandım mı acaba o yüzden mi yüksek dediler dedim bilmiyorum 😁

Ayy harika isimler 😍 bayildim. Sağlikla kucağina al inşallah 😍 civili takip edeyim ben de o zaman, belki bir kac esyayi bulurum bakiyim🤗🤗
Amin Allah hepimizi sağlıkla bebeklerimize kavuştursun🤲🏼😍 8inden sonra trendyol hepsi burada n11 civil ebebek hepsinde indirim olacakmış favoriye at beğendiklerini özellikle gece stok yeniliyorlar genelde

Ben ceviz yiyemiyorum şuanda sadece diğer herşeyi yiyorum çok şükür hafta bir balık keisn yiyiyorum. Et yemeği kendim yapıyorum kıyma falan kullanıyorum her yemeğimde ve çorbalarımda düzenli meyve yiyiyorum sağlıklı beslenmeye özen gösteriyorum tatlı ile aram hala pek fazla yok öyle aramıyorum. Bende tek sıkıntı heme doyuyırym sonra çok acıkıyorum. Bende diyordum bebeğim kilo almıcam çok korkuyordum ama maşallahı var baksana onalr bizi sömürüyor asla aç kalmıyorlar 🤭 sen kendine bakmaya çalış. Sütü de sade içemiyorum içine bir sürü şey koyuyorum ama içiyorum yani. Mide bulantım geçti geçeli şükir. Yoğurt bende çok yiyemiyorum genelde ayran yapıyorum. Tavuk ve yumurta ağzıma sürmedim hamile kaldığımdan beri 🤦🏼‍♀️ yumurtayı sadece yumurtalı ekmek olursa yiyorum o kadar. Ağızları büyük boğazları çok olsun inşallah bebeklerimizin 🥰🤲🤲
Amin inşallah canım🤲🏼 Benimkiler babaya çekse yeter maşallahı var🙈 güzel besleniyorsun ya maşallah🧿 minnoşlarımız kocuman doğar inşallah tabi sağlıkla hayırla🤲🏼

Bi de doğuran anneler diyor ki o hengamede ilk 6 ay zaten incecik oluyormuşsjn😂 cuma günü görcem bakalım kaçar gram yavrularım😍
Benim de randevum yarın 9bucuga çekildi bakalım noluuucuuu 😁 resmen son adete göre yarın 30 haftam bitiyor 31e giriyorum, bu günlere de şükür

Merhaba herkesee🥰 Bizde iyiyiz çok şükür, kan değerimin çok düşük olması dışında bi sorun yok. Dahiliye bölümüne gideceğim cuma günü belki iğne filan verir.
Mide yanması benim de hafif var öyle aşırı değil.
+7 kilodayim ama doymuyorum hiç yemek yiyeceğim zaman heyecanlanıyorum saçma sapan 😃
Kuzum bana kadın doğumcu demir için serum yazmıştı çok düşük diye aslında direkt doktoruna da gidebilirsin. Yürüyüş falan yap bi de oyalanacak bişeyler bul belki iştahını unutturur😂

Kuzum bana kadın doğumcu demir için serum yazmıştı çok düşük diye aslında direkt doktoruna da gidebilirsin. Yürüyüş falan yap bi de oyalanacak bişeyler bul belki iştahını unutturur😂
Kadın dogumcum yönlendirdi canım. Uzmanı daha iyi tedavi uygular, belki kan nakli gerekebilir dedi. Akdeniz anemisi taşıyıcısıyim çünkü.
İnan boş vaktim yok ama yine de hep çok açım. Zayıf olduğum için sorun yok şimdilik bakalım

Açlık 99 tokluk 1 saat 192 glikozu içince çıktı evde sabahtır ölçüyorum normal çıkıyo aslında ama bilemiyorum heyecanlandım mı acaba o yüzden mi yüksek dediler dedim bilmiyorum 😁

Canim bildigim kadariyla glikozu ictikten sonra 140 uzeri cikiyorsa gebelik sekeri var deniliyor. Normal sabah ac karni olctügün sekerin çok yuksek olmasina gerek olmuyor. Zaten o yuksek olsa normal diyabet teşhisi konulurdu galiba.
Bir de glikozlu icecegi ictikten sonra bir defa mi kan aldilar senden? Benden iki defa aldilar, ama sonuclarda olcum yok.

Back