• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mayıs ayı tüp bebek yaptıracaklar 2021

Selam kızlar bugün 20. Haftamdayım ve pazartesi günü detaylı ultrasonum var ama ben çol gergin ve tedirginim ya 😔
nedenki her şey yolunda merak etme :) sana ilaç soracaktım canım. Şimdi ben dekort, folik asit,coraspin kullanıyordum bugün de sabah 2 akşam 2 olmak üzere estrofem başladık. Salı kontrolüm var. Sen de kullandın mı bu kadar ilaç?

Selam kızlar bugün 20. Haftamdayım ve pazartesi günü detaylı ultrasonum var ama ben çol gergin ve tedirginim ya 😔
Canım gergın olmans gerek yok güzel düşün güzel olsun bizimdr bugundü detaylımız cok aklıma kötü bşrsey getırmedım cok şükür hersey yolunda cinsiyetimiz değişti tabi erkek denmişti ama kızımız olacak inşallah🤗

Merhaba arkadaşlar,

zaman su gibi akıp gidiyor ,yolun yarısını geçtik bile çok şükür..

bizim de dün detaylı ultrasonumuz vardı..korona çok ağır geçince haliyle korktuk acaba bebekte bir sıkıntı olabilir mi diye ama elhamdülillah yok .. ve çok mucizevi bir dünya.. sürekli duam Rabbim her isteyene yaşatsın..

nedenki her şey yolunda merak etme :) sana ilaç soracaktım canım. Şimdi ben dekort, folik asit,coraspin kullanıyordum bugün de sabah 2 akşam 2 olmak üzere estrofem başladık. Salı kontrolüm var. Sen de kullandın mı bu kadar ilaç?
Ohooo tabi ki kullandım bir de bunların üstüne birsürü vitamin takviyesi de yapıldı:)

Evet bugün iki doktorlada kontrolüm vardı. Sabah su yine az çıktı şuanda yeterli ama haftaya göre az dedi doktorum. Öğleden sonra ise detaylı ultrason yaptirdim tekrar başka bir doktora. Orada ise su 125 ml çıktı. Halbuki sabah 50 ml di. Valla anlayamadık ama ikinci doktor gayet iyi olduğunu söyledi. Benim kendi doktorumla ise kan sulandırıcı iğne başladık.
Merhaba, bana da doktorum suyun az dedi. Pazartesi artmazsa kan sulandırıcı iğne başlıycaz dedi. Siz başladınız mı iğneye? Etkisi oldu mu?

Merhaba, bana da doktorum suyun az dedi. Pazartesi artmazsa kan sulandırıcı iğne başlıycaz dedi. Siz başladınız mı iğneye? Etkisi oldu mu?
Evet 9 gündür iğne kullanıyorum diğer kontrolüm 1 Kasım'da o zaman kontrol edilecek. Ben günde 3 litre civarı su içiyorum onun haricinde havuç suyu tüketiyorum ve armut yiyorum inşallah etkisi olur 🙏

Evet 9 gündür iğne kullanıyorum diğer kontrolüm 1 Kasım'da o zaman kontrol edilecek. Ben günde 3 litre civarı su içiyorum onun haricinde havuç suyu tüketiyorum ve armut yiyorum inşallah etkisi olur 🙏
İnşallah. Bende armut yiyip suyu bol içiyorum. Havuç suyu çok şekerli diye tercih etmedim. İnşallah etkisini görürüz 🙏

İnşallah. Bende armut yiyip suyu bol içiyorum. Havuç suyu çok şekerli diye tercih etmedim. İnşallah etkisini görürüz 🙏
Ben başka bir doktora daha gittim ve tekrar detaylı ultrason yapıldı. O doktor bana suyun normal seviyede olduğunu bazen bebeğin duruş acısı gereği suyun az gozuktugunu söyledi. İnşallah bu günler geçer ben şu içtikçe o içeride oynuyor ve hissediyorum inanılmaz bir mutluluk

Ben başka bir doktora daha gittim ve tekrar detaylı ultrason yapıldı. O doktor bana suyun normal seviyede olduğunu bazen bebeğin duruş acısı gereği suyun az gozuktugunu söyledi. İnşallah bu günler geçer ben şu içtikçe o içeride oynuyor ve hissediyorum inanılmaz bir mutluluk
Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.

Kızlar çok şükür detaylı ultrasonumuz güzel geçti .. doktor şöyle bişey söyledi bebeğin kalbinde bi delik varmış ama bu delik her bebekte olurmuş ve doğuduğunda kapanırmış hiç bi sorun yok dedi intrnete de yazdım böyle bişey yazıyo gerçekten bi an bi buna korkmuştum ama 2 kere doktora sorunca 2sinde de sorun yok bu normal bir şey diyince rahatladım

Kızlar çok şükür detaylı ultrasonumuz güzel geçti .. doktor şöyle bişey söyledi bebeğin kalbinde bi delik varmış ama bu delik her bebekte olurmuş ve doğuduğunda kapanırmış hiç bi sorun yok dedi intrnete de yazdım böyle bişey yazıyo gerçekten bi an bi buna korkmuştum ama 2 kere doktora sorunca 2sinde de sorun yok bu normal bir şey diyince rahatladım
Birçok kişide duydum, önemli bir şey değil diye biliyorum. İçinizi ferah tutun😊

Kızlar ben rahimde perde ameliyat geçirdim. Laparoskopik ve histeroskopik. Normal doğum yapmaya engel mi?
Engel olacak bir durum var mı bende laparoskopi ve histeroskopi oldum sanmam bunların normal doğuma engel olacağını.
Ben normal yapamazsam eğer bebeğimin kilolu oluşundan dolayı olacak 🤭🤗

Engel olacak bir durum var mı bende laparoskopi ve histeroskopi oldum sanmam bunların normal doğuma engel olacağını.
Ben normal yapamazsam eğer bebeğimin kilolu oluşundan dolayı olacak 🤭🤗
Doktorlarım normal doğum yapamayacağımı söyledi. Sezeryandan da ödüm kopuyor ama tabii nasıl iyi olacaksa öyle olsun

Back