- Konu Sahibi Sade frappe
-
- #12.901
Bugün arkadaşım muayene oldu oda söyledi eğer imkanınız varsa memorialda yapın miss gibi tertemiz yer mardin gibi değil diyarbakır. Ailemizin buraya gelmesi zor olacaktı birde eşim İzmir de olsun dedi o yüzden gidicez hayırlısı ile bakalım Allahı yardımcın olsun canımevet bilal beyi çok beğendim ben aslında ama sırf hastane yüzünden gitmiyorum ben. mehmet emin beyin mardin parkta cihanpolde ve dıyarbakır memorial de anlasması var istediğinde yaptırıyor ben ya cihanpolde yada diyarbakırda yapacağım inşallah 26 haftalık olduk biz sizin sanırım o yüzden memleket daha rahat olur benim ikinci zor olur baska yerde diye burda yapacağım
Gün yeniden ayacak ben yeni görüyorum msj ı nıGünaydın kızlar. Nasıl gidiyor iyi misiniz?
Vuuu benim de kontrolüm ctesi, çok meraklıyım ne alemdeler ben ne alemdeyim iyi taşıyabiliyor muyum falanŞimdilik gayet iyi. Annemin yanındayım yat yuvarlan modundayım, bayağı sıkıldım ama son tatilim bol bol uyumaya çalışıyorumKasık ağrısı beni öldürüyor bi de hafif akıntım var onları da cuma günü kontrolde sorucam inşallah. Bakalım ne kadar olmuş boncuklarım sen nasılsın?
Mide yanması bende de yok nazar değmesin de ben kel doğduğum için acaba mi diyorumbu mide yanması birtek bende yok sanırım saçsız doğacak çocuğumama bulantılarım devam ediyor hiç geçmedi beni çok yıprattı kızımda hiç yasamadım ama bunda baya zor geçti şu güne kadar isimede karar verdik metehan koyacagız allahın izniyle çokk değiştirdim ama bu son artık kızım olsaydı ahsen koyacaktım sanada fikir olur belki
Aynı şekilde bnde kızıltepe de cihanpol de gittim hiç ilgi yok en azından bu klinik onlara nazaran iyidoktorumuz aynı bende ona gidiyorum ama sırf mecburiyetten mardin parkın ortamını hiç beğenmedim ben
Ben de ya en son 25te gittimVuuu benim de kontrolüm ctesi, çok meraklıyım ne alemdeler ben ne alemdeyim iyi taşıyabiliyor muyum falan
İyiyiz çok şükür alışverişimiz tüm hızıyla devam ediyor büyükleri aldık dolap beşik bebek arabasını küçüklerde de benim ihtiyacım olanlar ve bebek bezi pamuğu gibi bakım ürünleri kaldı onlarında acelesi yok diye düşünüyorum biraz durayım dedm@Beklededi sen nasılsın? Nasıl gidiyor hamilelik?
Biz de büyük şeyleri aldık, diğerlerini de yavaş yavaş halledeceğiz.İyiyiz çok şükür alışverişimiz tüm hızıyla devam ediyor büyükleri aldık dolap beşik bebek arabasını küçüklerde de benim ihtiyacım olanlar ve bebek bezi pamuğu gibi bakım ürünleri kaldı onlarında acelesi yok diye düşünüyorum biraz durayım dedmdün şeker yüklemesi yaptırdım gebelik şekeri çıktı diyet verdiler ona biraz canım sıkıldı.. nasıl yaparım bilmiyorum sevdiğim hiç bişeyi yiyemiyorum bu diyet listesiyle hem ben hem bebek aç kalır ama hayırlısı bakalım siz de ne var ne yok ?
3 haftada bir çağırdı şimdiye kadar bu hafta onu da sorucam belki 2 haftaya düşer. Bugün ayağa kalkamıyorum kalkınca resmen kalbim inanılmaz atıyor nefesim hızlanıyor. Sen neden hala beslenemiyorsun? Miden hala çok mu bulaniyorBen de ya en son 25te gittimkiloları ne oldu ben beslenemiyorum onlar besleniyor mu acaba senin dr kaç haftada bi çağırıyor?
Bende de mide yanması yok ama o mide yanması çok olanın bebişinin saçı çok olur inancı doğru değil benim annem de tüm hamileliğinde yaşamış ben kel doğmuşumbu mide yanması birtek bende yok sanırım saçsız doğacak çocuğumama bulantılarım devam ediyor hiç geçmedi beni çok yıprattı kızımda hiç yasamadım ama bunda baya zor geçti şu güne kadar isimede karar verdik metehan koyacagız allahın izniyle çokk değiştirdim ama bu son artık kızım olsaydı ahsen koyacaktım sanada fikir olur belki
Kilom çok normal aslında 61 ile hamile kaldım şuan 64 çıkıyorum. Evde kendim takip ediyorum şekerim açlık sabahtır 74 76 tokluk sabah 92 çıktı ama hastanede açlık 99 çıkmıştı anlamadım ki hiç tahmin etmiyordumBiz de büyük şeyleri aldık, diğerlerini de yavaş yavaş halledeceğiz.
Çok az kaldı doğuma birkaç ay dişini sıkmaya çalışKilon nasıl?
Niye o kadar oldun ki kan değerlerin mi düştü? Benim demir düşünce öyleydi kan serumu taktırdım düzeldi bi sor istersen. Hala evde yemek pişirilirken midem bulanıyor hala cafelerin yanından geçerken burnumu tutuyorum prilamı kestim ama koku hassasiyeti devam ediyor, doğumdan sonra iştahım açılır belki iştah da yok3 haftada bir çağırdı şimdiye kadar bu hafta onu da sorucam belki 2 haftaya düşer. Bugün ayağa kalkamıyorum kalkınca resmen kalbim inanılmaz atıyor nefesim hızlanıyor. Sen neden hala beslenemiyorsun? Miden hala çok mu bulaniyor
Bende 84 ile hamile kaldım 87 oldum şimdi tontik anne olucaz bizdeKızlar valla süpersiniz ben 85e doğru koşuyorumfit anneler olacaksınız
Benim istahım cok açık inanılmaz derecedeNiye o kadar oldun ki kan değerlerin mi düştü? Benim demir düşünce öyleydi kan serumu taktırdım düzeldi bi sor istersen. Hala evde yemek pişirilirken midem bulanıyor hala cafelerin yanından geçerken burnumu tutuyorum prilamı kestim ama koku hassasiyeti devam ediyor, doğumdan sonra iştahım açılır belki iştah da yok70 kg devam ediyorum bu iyi bişey
67 ile hamile kaldım ben deBende 84 ile hamile kaldım 87 oldum şimdi tontik anne olucaz bizde
Olmaz olmaz merak etme. Doğru söylüyorsun, sağlıklı olduktan sonra kilo hiç dert değil. Merak etme illaki besleniyorlardırA Asli47 E EvrendedustMelindanaz kızlar valla kiloyu hiç dert etmeyin asla. Keşke yiyebilsem modundayım, babam artık dalga geçiyor çocukların gerizekalı olacak yemek ye diye kilo doğumdan sonra bi şekilde gider de bebek beslenebiliyor mu herşey yolunda mı diye çok sorguluyorum kendimi. Balık et tavuk yiyemiyorum misal. Kuruyemiş nadiren bir tek meyve sebze yersem 2 kaşık yoğurt o da bazen. Çocuklarım iştahsız olmaz inşallah
maşallah maşallah bulantı geçse ben yanmaya razıyım aslında ama şükürki ikisi birden olmuyorMide yanması bende de yok nazar değmesin de ben kel doğduğum için acaba mi diyorum
canım tabi işin şakası bu ama benim kızımda çok oluyordu yanma doğdu toka takmalık saçı vardı valla kimisine denk geliyo demek kiBende de mide yanması yok ama o mide yanması çok olanın bebişinin saçı çok olur inancı doğru değil benim annem de tüm hamileliğinde yaşamış ben kel doğmuşum
çocukların iştahsız olmaz cnm onlar senden alıyorlar ihtiyaçlarını senin boşalan depolarını doldurman lazım yani hertürlü bebek büyüyorda işte anneyi sarsıyor ilerde diş problemi çok oluyor özellikle sütünü yoğurtunu ye ihmal etmeA Asli47 E EvrendedustMelindanaz kızlar valla kiloyu hiç dert etmeyin asla. Keşke yiyebilsem modundayım, babam artık dalga geçiyor çocukların gerizekalı olacak yemek ye diye kilo doğumdan sonra bi şekilde gider de bebek beslenebiliyor mu herşey yolunda mı diye çok sorguluyorum kendimi. Balık et tavuk yiyemiyorum misal. Kuruyemiş nadiren bir tek meyve sebze yersem 2 kaşık yoğurt o da bazen. Çocuklarım iştahsız olmaz inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?