Mayıs ayı tüp bebek yaptıracaklar 2021

Bugün arkadaşım muayene oldu oda söyledi eğer imkanınız varsa memorialda yapın miss gibi tertemiz yer mardin gibi değil diyarbakır. Ailemizin buraya gelmesi zor olacaktı birde eşim İzmir de olsun dedi o yüzden gidicez hayırlısı ile bakalım Allahı yardımcın olsun canım

Günaydın kızlar. Nasıl gidiyor iyi misiniz?
Gün yeniden ayacak ben yeni görüyorum msj ı nı
Çok şükür iyiyiz canım inşallah sizlerde iyisinizdir
Bugün doktor kontrolüm vardı tabikiside 4 şişe GAVİSKON yazdırdım asla ama asla onsuz dışarıya adımı atmam mide yanması değil artık içeride bir yanar dağ var sönüp sönüp yeniden alevleniyorAllah yardımcımız olsun
Bugün kontrolümüz vardı 1 hafta önde gidiyor benim kız 29+3 ile uyumlu çıktı başı göbeği bacakları falan. Doktor amca bize kızdı biraz fazla kilo almış minik kız dicem ama pek minik değil bugün tam 28 haftalık olduk kilosu 1400 boyu 40 cm olmuş. Şeker yeme dedi pilav makarna yeme dedi ama ben zaten bunalrı yemiyorum ki aslında yemek istiyorum ama yiyemiyorum yani bizde durumlar böyle çok şükür sağlığı yerinde iyiyiz

Vuuu benim de kontrolüm ctesi, çok meraklıyım ne alemdeler ben ne alemdeyim iyi taşıyabiliyor muyum falan

Mide yanması bende de yok nazar değmesin de ben kel doğduğum için acaba mi diyorum

@Beklededi sen nasılsın? Nasıl gidiyor hamilelik?
İyiyiz çok şükür alışverişimiz tüm hızıyla devam ediyor büyükleri aldık dolap beşik bebek arabasını küçüklerde de benim ihtiyacım olanlar ve bebek bezi pamuğu gibi bakım ürünleri kaldı onlarında acelesi yok diye düşünüyorum biraz durayım dedm dün şeker yüklemesi yaptırdım gebelik şekeri çıktı diyet verdiler ona biraz canım sıkıldı.. nasıl yaparım bilmiyorum sevdiğim hiç bişeyi yiyemiyorum bu diyet listesiyle hem ben hem bebek aç kalır ama hayırlısı bakalım siz de ne var ne yok ?

Biz de büyük şeyleri aldık, diğerlerini de yavaş yavaş halledeceğiz.
Çok az kaldı doğuma birkaç ay dişini sıkmaya çalış Kilon nasıl?

Ben de ya en son 25te gittim kiloları ne oldu ben beslenemiyorum onlar besleniyor mu acaba senin dr kaç haftada bi çağırıyor?
3 haftada bir çağırdı şimdiye kadar bu hafta onu da sorucam belki 2 haftaya düşer. Bugün ayağa kalkamıyorum kalkınca resmen kalbim inanılmaz atıyor nefesim hızlanıyor. Sen neden hala beslenemiyorsun? Miden hala çok mu bulaniyor

Bende de mide yanması yok ama o mide yanması çok olanın bebişinin saçı çok olur inancı doğru değil benim annem de tüm hamileliğinde yaşamış ben kel doğmuşum

Biz de büyük şeyleri aldık, diğerlerini de yavaş yavaş halledeceğiz.
Çok az kaldı doğuma birkaç ay dişini sıkmaya çalış Kilon nasıl?
Kilom çok normal aslında 61 ile hamile kaldım şuan 64 çıkıyorum. Evde kendim takip ediyorum şekerim açlık sabahtır 74 76 tokluk sabah 92 çıktı ama hastanede açlık 99 çıkmıştı anlamadım ki hiç tahmin etmiyordum

Niye o kadar oldun ki kan değerlerin mi düştü? Benim demir düşünce öyleydi kan serumu taktırdım düzeldi bi sor istersen. Hala evde yemek pişirilirken midem bulanıyor hala cafelerin yanından geçerken burnumu tutuyorum prilamı kestim ama koku hassasiyeti devam ediyor, doğumdan sonra iştahım açılır belki iştah da yok 70 kg devam ediyorum bu iyi bişey

Benim istahım cok açık inanılmaz derecede ben 75 oldum bile demir olayını ctesi sorayım ya belki de ondandır.

A Asli47 E Evrendedust Melindanaz kızlar valla kiloyu hiç dert etmeyin asla. Keşke yiyebilsem modundayım, babam artık dalga geçiyor çocukların gerizekalı olacak yemek ye diye kilo doğumdan sonra bi şekilde gider de bebek beslenebiliyor mu herşey yolunda mı diye çok sorguluyorum kendimi. Balık et tavuk yiyemiyorum misal. Kuruyemiş nadiren bir tek meyve sebze yersem 2 kaşık yoğurt o da bazen. Çocuklarım iştahsız olmaz inşallah

Olmaz olmaz merak etme. Doğru söylüyorsun, sağlıklı olduktan sonra kilo hiç dert değil. Merak etme illaki besleniyorlardır

Mide yanması bende de yok nazar değmesin de ben kel doğduğum için acaba mi diyorum
maşallah maşallah bulantı geçse ben yanmaya razıyım aslında ama şükürki ikisi birden olmuyor
Bende de mide yanması yok ama o mide yanması çok olanın bebişinin saçı çok olur inancı doğru değil benim annem de tüm hamileliğinde yaşamış ben kel doğmuşum
canım tabi işin şakası bu ama benim kızımda çok oluyordu yanma doğdu toka takmalık saçı vardı valla kimisine denk geliyo demek ki

çocukların iştahsız olmaz cnm onlar senden alıyorlar ihtiyaçlarını senin boşalan depolarını doldurman lazım yani hertürlü bebek büyüyorda işte anneyi sarsıyor ilerde diş problemi çok oluyor özellikle sütünü yoğurtunu ye ihmal etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…