Mayıs ayı tüp bebek yaptıracaklar 2021

Doktorlarım normal doğum yapamayacağımı söyledi. Sezeryandan da ödüm kopuyor ama tabii nasıl iyi olacaksa öyle olsun
Uff ben de bir kere sezaryen oldum, bu gebeliğim de ikiz mecbur sezaryen olacak, doktoruma dedim bu sefer beni komple uyutun yoooo uyutmam ben diyor, ama nabzim artıyor falan sanki her şeyi hissediyorum gibi geliyor. Bi de bu doğumda tuplerim de alınacak düşündükçe geriliyorum, yine gerildim

Arkadaşlar bazen uzun süre oturduğumda vajinada uyuşma oluyor hemen kalkıp yürüyünce geçiyor, sizde de oluyor mu ya da hiç duydunuz mu? İnternetten araştırdım ama bulamadım hiç

Çok korkuyorum

Arkadaşlar bazen uzun süre oturduğumda vajinada uyuşma oluyor hemen kalkıp yürüyünce geçiyor, sizde de oluyor mu ya da hiç duydunuz mu? İnternetten araştırdım ama bulamadım hiç
Aynı pozisyonda sandalyede oturunca benim de olmuştu bir dönem.sonra hep yattım zaten, oturmadım, geçti

Doktorlarım normal doğum yapamayacağımı söyledi. Sezeryandan da ödüm kopuyor ama tabii nasıl iyi olacaksa öyle olsun
Çatı muayenesi yapmadan neye dayanarak normal doğum yapamazsın diyor ki anlamıyorum yaa. Benim doğum yapacağım doktora tüp bebek yaptık biz yalnız falan demiştim bende ilk gittiğimde oda dedi ki e olsun yapmışsın olmuş dahası ne sende normal hamile kalan kişilerden bir farkın yok şuanda. Ama mardin de ki doktor direk sezeryan yaparız dedi tüp bebek sonuçta zorla elde edilmiş gebelik riske atmamak gerek falan dedi. Sırf böyle dediği için değiştirdim ben doktoru. İzmire gitmeyi iple çekiyorum açıkcası mardin de ki doktorlara normal doğum yaptırmak zor gelyor sanırım yani beklemek falan. İzmir de ki doktorumu o yüzden seviyorum. Bence başka bir doktordan daha görüş almalısın geçirdiğimiz operasyonlar normal doğuma engel olacak şeyler değil çünkü. İnstargranda takip ettiği bir doktor var ona msj atıcam şimdi cevabı paylaşırım seninle

Laparoskopi ve histeroskopik rahimde perde ameliyatı oldum. Ona binaen normal doğum yapamayacağım söylendi

Laparoskopi ve histeroskopik rahimde perde ameliyatı oldum. Ona binaen normal doğum yapamayacağım söylendi
Ben yine de başka bir doktordan görüş alman taraftarıyım canım yine de sen bilirsin tabi. Doktora da yazdım direk oda cevapladı.

Eklentiler

• Screenshot_2021-10-20-13-52-36-132_com.instagram.android.jpg
    81,3 KB · Görüntüleme: 44
Merhaba bende mardinde gidiyorum doktora siz hangi doktora gitmiştiniz

Mehmet emin ayağ diye bi doktora klinigi var mardin merkezde benm doktorumda sezeryan taraftarı bide tüp bebek olunca riske atmayalım dedi ikiz gebeyim
İkizlerde durum ne olur bilemem canım ama tüp bebek olduğu için normal doğum olmaz diyen doktorları sevmiyprum yaa. Arkadaşımın doktoru da Mehmet Emin beydi mardin parkta doğum yaptırıyor yanlış bilmiyorsam. İniaşşah sağlıkla kucağınıza alırsınız

Mardin parktada yaptırıyo cihanpol dede bn cihanpolde yapmayı düşünüyorum bakalım eğer tekil gebelikse engel yoksa bnde normal yapmak isterdim rabbim gönlünüze göre versin hepimiz sağlıkla kavuşalım inşallah yavrularımiza

doktorumuz aynı bende ona gidiyorum ama sırf mecburiyetten mardin parkın ortamını hiç beğenmedim ben
Ortam pek iyi değil doğru diyorsunuz ama Mehmet beyde orada doğum yaptırıyor sanırım arkadaşım ondan doğum yaptı çünkü. Ben izmir de doğum Yapıcam yarın randevum var Bilal bey de yakın olsun dedin Kızıltepe ye inmeyeyim dedim ve cihanpol çok kalabalık oluyor mesela. 9 aralıkta uçağım var rapor almak için giderim birde sonra da izmir Allahın izni ile ama herkes Mehmet beyi beğeniyor yarında bir arkadaşım da gidecek ona yeni hamile olduğunu öğrenecek nasipse
Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah siz kaç haftalıksınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…