- 9 Mayıs 2021
- 2.248
- 2.725
- 83
- 32
- Konu Sahibi Sade frappe
-
- #12.601
Transfer günü sayılmıyor maalesef. Kız az bekle ama bence 8.günden sonra kanda çıkar idrarda geç çıkıyorKaçıncı gününde yaptın ve transfer günü sayılıyor mu
İnşallh olumlu olurTransfer günü sayılmıyor maalesef. Kız az bekle ama bence 8.günden sonra kanda çıkar idrarda geç çıkıyor
İnşallah kuzum, 3 kere transfer oldum üçünde de dayanamadım 6.gun test yaptım silik silik gördüm hep 2.cizgileri. Sana yap diyemem benim karakterim sabretmeye müsait değilİnşallh olumlu olur
Gebe kaldın mı dondurulmuşmuyduİnşallah kuzum, 3 kere transfer oldum üçünde de dayanamadım 6.gun test yaptım silik silik gördüm hep 2.cizgileri. Sana yap diyemem benim karakterim sabretmeye müsait değil
Allah gönlüne göre versin canımİnşallh olumlu olur
Hepsinde gebe kaldım ama ilk bebeğimi kaybettim. Hepsi dondurulmustu evet canimGebe kaldın mı dondurulmuşmuydu
Ay hadi gözün aydınKızlaaaar bugün cinsiyet partimiz oldu ver benim de bir oğlum olacakk
Transfer günü saydın mı test yaparken evdeHepsinde gebe kaldım ama ilk bebeğimi kaybettim. Hepsi dondurulmustu evet canim
Evet onla birlikte 6.gun idrar yaptım 9.gun kan verdim ama doktor aslında 12.gun kan istemistihepsindeTransfer günü saydın mı test yaparken evde
Daha net olsun diye 12. Gün en doğrusu ondan dolayıEvet onla birlikte 6.gun idrar yaptım 9.gun kan verdim ama doktor aslında 12.gun kan istemistihepsinde
Söyle ki ben catlatma iğnesi vs olmadığım için gönlüm rahattıDaha net olsun diye 12. Gün en doğrusu ondan dolayı
Canım hadi gözün aydın sağlıkla kucağına al <3Kızlaaaar bugün cinsiyet partimiz oldu ver benim de bir oğlum olacakk
Merhaba bana biontech olmamı söylediler ancak çevremde hamile olup da sinovac olan bircok hamile arkadaşım vardı. Bulunduğum yerde de yalnız olduğum için aşının etkisinden korktum ve sinovac oldum ama iki aşı da tercih ediliyorArkadaşlar merhaba. Konuyu fazla takip edemiyorum. Asi olayını nasıl yaptınız. Ben daha asi vurdurmadim ve kararsızım. Siz hangi asidan vurdunuz?
Kaçıncı haftada oldunuz ?Merhaba bana biontech olmamı söylediler ancak çevremde hamile olup da sinovac olan bircok hamile arkadaşım vardı. Bulunduğum yerde de yalnız olduğum için aşının etkisinden korktum ve sinovac oldum ama iki aşı da tercih ediliyor
Geçen salı oldum 16. HaftaydıKaçıncı haftada oldunuz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?