- Konu Sahibi Sade frappe
- #12.641
Arkadaşlar merhaba bebek arabası hakkında bir fikriniz var mı? Tecrübeli anneler baston model alın diğerleri kullanılmıyor diyorlar ama siz ne düşünüyorsunuz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aaaa nasıl ikisine de yakın ya ben göstermezse kız diye düşünüyodum ama doktor hiç tereddütsüz erkek dedi iyi sabrediyosunuz hee ben çatlardım herhalde park beşik kullanan yakınlarım var çok kullanışlı tahtalara göre hele ondan park beşik aldım inşallah sağlıkla kullanmak nasip olur bebeği hissediyor musunuz sizinle aynı gidiyoruzHayirli uğurlu olsun canim, ben de park beşik düşünüyorum normalde, geçen gece rüyamda ahsap beşik alip yerleştirdiğimi gördüm. Çok güzel görünüyor ama neden bundan aldim neden neden neden diye kendimi yiyordum
Bu arada ben hala cinsiyet öğrenemedim. Gecen randevuda doktor ikisine de çok yakin yuzde yuz ayirt edilmiyor, uc hafta sonra bakalim dedi
Hayirli ugurlu olsun yeni iliniz, eviniz, okulunuz
Tecrübem yok ama yeğenlerimden gördüğüm kadarıyla 1 buçuk yaşından sonra port bebeye tam yatık ayarda sığamıyorlar hem yer kaplaması da ayrı travel sistemi tek başınıza taşıyıp hemde bebeği taşımanız mümkün değil. Ama görüntü olarak şahaneArkadaşlar merhaba bebek arabası hakkında bir fikriniz var mı? Tecrübeli anneler baston model alın diğerleri kullanılmıyor diyorlar ama siz ne düşünüyorsunuz
Valla fiyat farkı da çok, eşim bebek kışın doğacak puset haricinde kullanmayız onu da hastaneye gidip geldikçe kullanırız diyor. Anne yanı park beşik almayı düşünüyoruz ama büyükler daha erken uğursuzluk getirir vs diyor ama bizde son aylara kalsın istemiyoruz. Her geçen gün fiyatlar oynuyor bilemedik vallaTecrübem yok ama yeğenlerimden gördüğüm kadarıyla 1 buçuk yaşından sonra port bebeye tam yatık ayarda sığamıyorlar hem yer kaplaması da ayrı travel sistemi tek başınıza taşıyıp hemde bebeği taşımanız mümkün değil. Ama görüntü olarak şahane
Evet öyle diyolar ama maddi durumumuzu ona göre ayarlıyoruz sonuçta 1200 e aldım ben daha dolap ve bebek arabası ve ıvır ızır bissürü şey varValla fiyat farkı da çok, eşim bebek kışın doğacak puset haricinde kullanmayız onu da hastaneye gidip geldikçe kullanırız diyor. Anne yanı park beşik almayı düşünüyoruz ama büyükler daha erken uğursuzluk getirir vs diyor ama bizde son aylara kalsın istemiyoruz. Her geçen gün fiyatlar oynuyor bilemedik valla
Evet evet, benim bel fıtığım var şimdiden azıcık yurusem bacağım uyuşuyor son dönemlerde nasıl olur bilmiyoruz. Millet son 2 ay gelmeden eksik tamamlıyor, biz elbet olur olmazsa hediye ederiz diye emzik, biberon almıştık onların fiyatları bile ikiye katlanmışEvet öyle diyolar ama maddi durumumuzu ona göre ayarlıyoruz sonuçta 1200 e aldım ben daha dolap ve bebek arabası ve ıvır ızır bissürü şey var
Valla benim ikiz ayrı ayrı bebek arabası alacağım. Tek elle açılıp kapanan bebek arabalarına bakıyorum, kanz x go, chicco b goody gibi. Puseti de mutlaka edinicem evde ana kucağı gibi de kullanıcam bi arkadaşım öyle kullandı hoşuma gitti. Beşik olarak anne yanı ahşap beşik alıcam babycom marka, ebatları var 70*130 almayı planlıyorum. Tekerlekli beş kademeli sallanıyor ve uyku seti dahildi fiyata 945ti. İlk 6 ay içine yanyana iki reflü yatağı alıp öyle yanıma alıcam sonra yallah odalarınaArkadaşlar merhaba bebek arabası hakkında bir fikriniz var mı? Tecrübeli anneler baston model alın diğerleri kullanılmıyor diyorlar ama siz ne düşünüyorsunuz
Ben de sanırım baston model alacağım ama seneye yaza bırakacağım, puset alıp onu kullanacağım. Anne yanı park beşik almayı planlıyorum bakalım güzel telaşlar yaaValla benim ikiz ayrı ayrı bebek arabası alacağım. Tek elle açılıp kapanan bebek arabalarına bakıyorum, kanz x go, chicco b goody gibi. Puseti de mutlaka edinicem evde ana kucağı gibi de kullanıcam bi arkadaşım öyle kullandı hoşuma gitti. Beşik olarak anne yanı ahşap beşik alıcam babycom marka, ebatları var 70*130 almayı planlıyorum. Tekerlekli beş kademeli sallanıyor ve uyku seti dahildi fiyata 945ti. İlk 6 ay içine yanyana iki reflü yatağı alıp öyle yanıma alıcam sonra yallah odalarına
Arkadaşlar merhaba bebek arabası hakkında bir fikriniz var mı? Tecrübeli anneler baston model alın diğerleri kullanılmıyor diyorlar ama siz ne düşünüyorsunuz
Aaaa nasıl ikisine de yakın ya ben göstermezse kız diye düşünüyodum ama doktor hiç tereddütsüz erkek dedi iyi sabrediyosunuz hee ben çatlardım herhalde park beşik kullanan yakınlarım var çok kullanışlı tahtalara göre hele ondan park beşik aldım inşallah sağlıkla kullanmak nasip olur bebeği hissediyor musunuz sizinle aynı gidiyoruz
Amin Allah razı olsun cok zor zamanlar gecirmişsin şğkür atlatmışsın 16. Haftadayım hala fazla fazla devam ediypr inşallah saglıcakla dogurur umKanamam 11. Haftada tamamen kesildi. Çok yoğundu ve parçalıydı ara ara. Her zaman kahverengi, pembe ya da kırmızı akıntım/lekelenmem oldu.11'de azalarak bitti. Progestan fitil, iğne x2 ve proluton kullandım. İğnelerden enfeksiyon kapıp hastanede yattım bir de bu yüzden. İğnelere duyarlılığınız varsa olmayın, daha kötü oluyor. Doktor şöyle bir açıklama yapmıştı bana. İlk üç ayda sen istediğin kadar progestan takviyesi al, eğer bebek düşecekse düşer.Bebek yaşayacaksa yaşar. Enfeksiyondan kesin kaybedersin bebeği diye bir hafta yatırdılar hastanede.bir sürü komplikasyonlar gelişti. Bunun öncesinde de bemiks c ampülden anafilaktik şoka girdim ve adrenalin ile geri döndürdüler.aktif kanamam vardı bunlar olurken. Kese kesin bozulmuştur dediler çünkü kalbim solunumum durdu ama bozulmamış. Diyeceğim şu; doğmak isteyen doğuyor benim anladığım. İnşallah kanamaların kesilir sizin de ve hepimiz sağlıkla alırız kucağımıza
Aynen ne keyifli olacak. Baston olup tam yatanlardan al bi pikniğe cafeye vs gittiğinde uyuyakalırsa rahatsız olmasın bebikBen de sanırım baston model alacağım ama seneye yaza bırakacağım, puset alıp onu kullanacağım. Anne yanı park beşik almayı planlıyorum bakalım güzel telaşlar yaa
İnşallah arkadaşımAmin Allah razı olsun cok zor zamanlar gecirmişsin şğkür atlatmışsın 16. Haftadayım hala fazla fazla devam ediypr inşallah saglıcakla dogurur um
Kesinlikle doğru, travel sakın alma sonra bir de baston almak zorunda kaldım ben. Kaliteli pusetli güzel bir baston alArkadaşlar merhaba bebek arabası hakkında bir fikriniz var mı? Tecrübeli anneler baston model alın diğerleri kullanılmıyor diyorlar ama siz ne düşünüyorsunuz
Bende büyükleri alayım en azından taksit yaptırırım da anca biter diye düşünüyorum bi anda yüklenmektense ve bebek doğunca zaten masrafı olcak doğumdan sonraya masraf kalsın istemiyorum yavaş yavaş başladım sağolsunlar hediyeler de gelmeye başladı zaten ama insan özeniyor duramıyor herşeyi alasım geliyo ama tutuyorum kendimi bu arada çok geçmiş olsunEvet evet, benim bel fıtığım var şimdiden azıcık yurusem bacağım uyuşuyor son dönemlerde nasıl olur bilmiyoruz. Millet son 2 ay gelmeden eksik tamamlıyor, biz elbet olur olmazsa hediye ederiz diye emzik, biberon almıştık onların fiyatları bile ikiye katlanmış
Sanki bende 2 3 gündür hissediyor gibiyim gaz gibi değil sanki pıt pıt ediyor gibi ama emin olamıyorum takipteyimBen de tecrübeli annelerin fikirlerini takip ediyorum aynı sen gibi
Ya hiç bilmiyorum ilk kez duyuyorum iki cinsiyete de yakın falan diye. Doğumda öğrencem belki de
Kendini yıpratma bekle diye telkinler ediyorum, dayanabilirsem gitmicem başka yerde öğrenmeye
Bebeği de hissediyorum bence, özellikle uzaninca gidiklanmalar oluyo pıtır pıtır. Onlari daha önce hiç hissetmemiştim inşallah bebektir yani o hisler sizde durum nedir?
Ayyy en korktuğum şey benim ablamda da öyle olmuştu detaylı ulturosanda netleştiOf kızlar yaaaa cok aradayım valla şaştım kaldım bugune kadar 3 doktorda erkek demıstı bugunlu randevumuzda doktorum birden kız ihtimali yüksek dedı neye inanacagımızı şaşırdık
Yaaa ablanın ilk ne demişti doktor? Hangisi çıktı merak ettım valla kafayı yedirticek bu doktorlar bizeAyyy en korktuğum şey benim ablamda da öyle olmuştu detaylı ulturosanda netleşti
İlk erkek dediler sonra kız dediler sonra kız olduYaaa ablanın ilk ne demişti doktor? Hangisi çıktı merak ettım valla kafayı yedirticek bu doktorlar bize