Mayıs ayı tüp bebek yaptıracaklar 2021

Merhaba, iyi çok şükür sen nasılsın?
Henüz başlamadık alışverişe, cinsiyeti öğrendiğimiz gün hatıra olsun diye bir patik aldık sadece .
İsmi Alina düşünüyoruz son anda bi değişiklik yapmazsak

Ben de yavaştan başladım oğluşumun adı da çoktaan hazır ismi Atlas olucak inşallah

Çok şükür iyiyiz inşallah siz nasılsınız?
Beşik aldım bugün geldi heyecanlı oluyor erkek de isim sıkıntısı yaşıyoruz benim dediklerimi eşim eşimin dediklerini ben beğenmiyorum napıcaz bilmiyorum

d3 vitamini c vitamini 1000 lik ve çinko takviyesi alacaksınız turşu suyu gibi fermente şeyler tüketin

Bende iyiyim çok şükür iyi sabretmişsin valla ben dayanamıyorum gördükçe bişeyler alıyorum çok güzel ismi sağlıkla gelsin prenses

Ben de yavaştan başladım oğluşumun adı da çoktaan hazır ismi Atlas olucak inşallah
Bende başladım insan görünce dayanamıyor ki eşim bide şimdiden ufak tefek şeylerini alalım son aylara yatak beşik kalsın sadece şu eksik bu eksik diye telaşımız kalmasın diyor. Maşallah çok güzel Şükür bizde iyiyiz bugün kontrol vardı hatta herşey yolunda dedi doktorumuz hayırlısıyla kucağımıza da alırız inşallah bizde öyleyiz hala bi isme karar veremedik

Rabbim tez şifa versin, dualarim sen ve bebeginle insallah hemen kurtulursunuz
Kızlar selam , aranızda biontech aşısı olan var mı ? Doktorunuz ne öneriyor hiç aşı olmadım olma konusunda fikriniz nedir ?

Arkadaşlar merhaba. Konuyu fazla takip edemiyorum. Asi olayını nasıl yaptınız. Ben daha asi vurdurmadim ve kararsızım. Siz hangi asidan vurdunuz?

12. ve 15. haftalarda olmak uzere iki doz biontech vuruldum. Her iki dozdan sonra doktoruma kontrolum vardi her sey yolundaydi. Simdi rahatlikla 40kisilik siniflara derse giriyorum.
mRNA plasentayla bebege gecmiyor zaten antikorlar geçiyor. Bu konuda twitterda bir suru kaynak var araştirabilirsiniz.

Hayirli uğurlu olsun park beşik mi aldiniz yoksa ahşap besik mi
Anne yanı olabilen park beşik aldım hem fiyatı uygundu hemde materyalleri fazla kaliteli sağlam duruyor hemde toplayınca az bi yer katlıyor tavsiye ederim elele madre modelini tercih ettim anne bebek çantası da yine aynı markanın o da kullanışlı bişeye benziyor büyük falan içine baya şey alır diye düşünüyorum

Kızlar mesajlarınızı okudum. korona olan arkadaşım, inşallah hemen iyileşirsin.
Aşı için benim iki doktorum da biontech önerdi. İki dozumu da yaptırmıştım ben mayısta en son.
Eşya almaya başlamışsınız, ne güzel bu günlere de geldik
Biz taşınmaya çalışıyoruz. Çok yoğun geçiyor

Merhaba 5+5 den beri yogun kanamalarım var 4 kez yattım hastanede sorum kanamanız hala devam ediyormu ve rengi miktarı nasıldı ben suan pruloton ve fitil kullanıyorum siz ne kullandınız
Kanamam 11. Haftada tamamen kesildi. Çok yoğundu ve parçalıydı ara ara. Her zaman kahverengi, pembe ya da kırmızı akıntım/lekelenmem oldu.11'de azalarak bitti. Progestan fitil, iğne x2 ve proluton kullandım. İğnelerden enfeksiyon kapıp hastanede yattım bir de bu yüzden. İğnelere duyarlılığınız varsa olmayın, daha kötü oluyor. Doktor şöyle bir açıklama yapmıştı bana. İlk üç ayda sen istediğin kadar progestan takviyesi al, eğer bebek düşecekse düşer.Bebek yaşayacaksa yaşar. Enfeksiyondan kesin kaybedersin bebeği diye bir hafta yatırdılar hastanede.bir sürü komplikasyonlar gelişti. Bunun öncesinde de bemiks c ampülden anafilaktik şoka girdim ve adrenalin ile geri döndürdüler.aktif kanamam vardı bunlar olurken. Kese kesin bozulmuştur dediler çünkü kalbim solunumum durdu ama bozulmamış. Diyeceğim şu; doğmak isteyen doğuyor benim anladığım. İnşallah kanamaların kesilir sizin de ve hepimiz sağlıkla alırız kucağımıza

Hayirli uğurlu olsun canim, ben de park beşik düşünüyorum normalde, geçen gece rüyamda ahsap beşik alip yerleştirdiğimi gördüm. Çok güzel görünüyor ama neden bundan aldim neden neden neden diye kendimi yiyordum
Bu arada ben hala cinsiyet öğrenemedim. Gecen randevuda doktor ikisine de çok yakin yuzde yuz ayirt edilmiyor, uc hafta sonra bakalim dedi

Hayirli ugurlu olsun yeni iliniz, eviniz, okulunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…