• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mayıs ayı tüp bebek yaptıracaklar 2021

Kızlar selam , aranızda biontech aşısı olan var mı ? Doktorunuz ne öneriyor hiç aşı olmadım olma konusunda fikriniz nedir ?

Arkadaşlar merhaba. Konuyu fazla takip edemiyorum. Asi olayını nasıl yaptınız. Ben daha asi vurdurmadim ve kararsızım. Siz hangi asidan vurdunuz?

Arkadaşlar merhaba. Konuyu fazla takip edemiyorum. Asi olayını nasıl yaptınız. Ben daha asi vurdurmadim ve kararsızım. Siz hangi asidan vurdunuz?
Merhaba bana biontech olmamı söylediler ancak çevremde hamile olup da sinovac olan bircok hamile arkadaşım vardı. Bulunduğum yerde de yalnız olduğum için aşının etkisinden korktum ve sinovac oldum ama iki aşı da tercih ediliyor

Merhabalar güzel anneler nasılsınız, bebişler nasıl 😍 isimlere karar verdiniz mi alış verişler başladı mı sizlerde durum nasıl merak ettim 😁 ben yavaştan başladım aldıkça mutlu oluyorum ama bi yandan da tedirgin oluyorum 🙈 sağ sağlim kucağımıza alırız yavrularımızı inşallah ♥️

Back