- 21 Ağustos 2016
- 2.952
- 3.788
- 133
- Konu Sahibi Sade frappe
-
- #12.501
Ya kızdır herhalde, ben kızımı da gebeyken ilk kez 32.haftada görmüştüm. Hep sırtı dönüktü heeeppSenin ki ayrıntılı da çıkcak baby onu kabul ettik artıkkbizimkiler bir tane bebe göstersin kendini daha da bekletmesinler bizi
Aaaaaaa delirmelikkkkYa kızdır herhalde, ben kızımı da gebeyken ilk kez 32.haftada görmüştüm. Hep sırtı dönüktü heeepp
Evet bende ilk kez ayda bir gitcem bana da çok uzun geldi keşke geçen hafta gitseydim diyorum ama napayım artıkHadi bakalım hayırlı haberleriniz olsun inşallahben ilk öğrendiğimden beri 3 haftada 1 gittim dayanamadım 1ay işte korktum hep maalesef bişi olursa diye tüp bebek psikolojisi işte sizde biliosunuz Doktor çağırdığına göre bir zararı yoktur diye düşünüyorum canımcım bilgim yok hiç
Ultrason ses dalgalarıyla çalışıyor ve bilimsel olarak hiçbir sakıncası yokOoo çok erken bence bi sorun yoksa o kadar gitmeyin ilk aylarda ne biliyim
11+4 de yaptı ölçümleri benim işte bidaha 1 ay sonra gel dedi salıyo sabırsızlıkla bekliyorum hergün gün gel dese hergün giderim bendenormalde ayda 1 bakılıyor ilk aylarda sonlara doğru azalıyor ulturason ilk aylar çok gitmek zararlı diye biliyorum
İlk çocuğumda büyüyebilentahsap beşik almıştım . 6 yaşına kadar tepe tepe kullandı. Nazara çevirdik 3 yaşından sonra. Gayet memnunum,şimdide park beşik alacağım odalarınin alanı daralmasin diye. Sonrada ranza alırım iki kardeşe diyorum nasipse.Kızlar saha erken biliyorum ama eşya bakamya başladınız mı ? Ya da aklınızda belli bir beşik dolap brbek arabası modeli var mı ? Odayı yapmayı düşünmüyorum ayrı alıcam beşik yatak odasında durcak ama karar veremiyorum tahta mı alsam yoksa park beşik mi diye ? Konuyla alakalı değil ama merak ediyorum fikirlerinize ihtiyacım var
Nazara çevirdim yazmışım bazaya çevirdim olacaktıİlk çocuğumda büyüyebilentahsap beşik almıştım . 6 yaşına kadar tepe tepe kullandı. Nazara çevirdik 3 yaşından sonra. Gayet memnunum,şimdide park beşik alacağım odalarınin alanı daralmasin diye. Sonrada ranza alırım iki kardeşe diyorum nasipse.
Kısacası ev müsaitse ahşap büyüyen besik bana göre çok şık ve konforlu.
Maalesef yerim yok yatak odamda anca beşik koyacak kadar yer var bende düşünmüştüm ama maalesefİlk çocuğumda büyüyebilentahsap beşik almıştım . 6 yaşına kadar tepe tepe kullandı. Nazara çevirdik 3 yaşından sonra. Gayet memnunum,şimdide park beşik alacağım odalarınin alanı daralmasin diye. Sonrada ranza alırım iki kardeşe diyorum nasipse.
Kısacası ev müsaitse ahşap büyüyen besik bana göre çok şık ve konforlu.
İnşallah öyle olurAaaaaaa delirmelikkkkbi oğlan bi kız gelio deseneee
Bende chicconun anne yanı beşiğinden almayı düşünüyorum sallananlarda varmış araştırdım. Şimdilik oda yapmayı bende düşünmüyorum taşınma durumumuz var zaten bi sürede yanımızda yatacaklarKızlar saha erken biliyorum ama eşya bakamya başladınız mı ? Ya da aklınızda belli bir beşik dolap brbek arabası modeli var mı ? Odayı yapmayı düşünmüyorum ayrı alıcam beşik yatak odasında durcak ama karar veremiyorum tahta mı alsam yoksa park beşik mi diye ? Konuyla alakalı değil ama merak ediyorum fikirlerinize ihtiyacım var
Bende e bebekte baby plus park beşik var onu mu alsam diye düşünüyorum ama hangisi kullanışlı bilemiyorumBende chicconun anne yanı beşiğinden almayı düşünüyorum sallananlarda varmış araştırdım. Şimdilik oda yapmayı bende düşünmüyorum taşınma durumumuz var zaten bi sürede yanımızda yatacaklar
Valla çoğumuz acemiyiz ilk bebeklerimiz olduğu için insan herşeyde ikilem de kalıyorBende e bebekte baby plus park beşik var onu mu alsam diye düşünüyorum ama hangisi kullanışlı bilemiyorum
Çok doğru bugünlerimize şükürValla çoğumuz acemiyiz ilk bebeklerimiz olduğu için insan herşeyde ikilem de kalıyor
Dozunda olduğu sürece bence bi sakıncası yok ben canım istediğinde ya da canım sıkıldığında yiyorum yemekten daha cazip geliyor şuan yemek yerken öğürüyorum ama abur cubur yerken tık yokHanımlar bende bişey sormak istiyorum. Beslenmenize dikkat edebiliyor musunuz? Ben eskiden sebze yemeklerini falan çok severdim şimdi yiyemiyorum et tavukta fazla yiyemiyorum tiksinti gibi oldu. Canım bazen çikolata cips istiyo tabiki kendimi durduruyorum ama çok canım isteyince de yiyorum sonra da vicdan yapıyorumsizde durumlar nasıl? Bu arada bi arkadaşım 2. Bebeğine hamile sürekli dışardan yiyo ve abur cuburlardan da hiç kısmıyo sen çok kasıyorsun diyo bana da bebeğim güzelce beslenemiyor diye vicdan yapıyorum açıkçası.
Cok sukur canimcim hersey yolunda su anlik ben nifty test sonucu bekliyorum bir de cinsiyet ogrenmeyi Allahin izniyleİnşallah öyle olursağlıkla gelsinler, senin nasıl gidiyor?
Vallahi ben yeni cola bile ictim bir kac yudum oyle soyliyim aylardan beridir icmiyodum o kadar iyi geldi ki anlatamamHanımlar bende bişey sormak istiyorum. Beslenmenize dikkat edebiliyor musunuz? Ben eskiden sebze yemeklerini falan çok severdim şimdi yiyemiyorum et tavukta fazla yiyemiyorum tiksinti gibi oldu. Canım bazen çikolata cips istiyo tabiki kendimi durduruyorum ama çok canım isteyince de yiyorum sonra da vicdan yapıyorumsizde durumlar nasıl? Bu arada bi arkadaşım 2. Bebeğine hamile sürekli dışardan yiyo ve abur cuburlardan da hiç kısmıyo sen çok kasıyorsun diyo bana da bebeğim güzelce beslenemiyor diye vicdan yapıyorum açıkçası.
Mide bulantısı pek yaşamadım ama yemeklerden tiksinti oluyor haklısınız aslında abartmadıktan sonra bişey olmaz sanırımÇok doğru bugünlerimize şükür
Dozunda olduğu sürece bence bi sakıncası yok ben canım istediğinde ya da canım sıkıldığında yiyorum yemekten daha cazip geliyor şuan yemek yerken öğürüyorum ama abur cubur yerken tık yok
Ah içimi rahatlattınız dünde hamburger yedim zatenVallahi ben yeni cola bile ictim bir kac yudum oyle soyliyim aylardan beridir icmiyodum o kadar iyi geldi ki anlatamambence dozunda olcak sekilde herseyden yenilebilir hamburger de soyluyorum pizza da yiyorum jelibonda cipste yani canim ne isterse sonucta kalkip sigara alkol kullanmak istemiyoruz digerleri hosgorulebilir masum seyler gibi gelio strese girmektense ye gitsin diyorum ki benim doktor rahat bu konularda karismiyor henuz
Kızlar saha erken biliyorum ama eşya bakamya başladınız mı ? Ya da aklınızda belli bir beşik dolap brbek arabası modeli var mı ? Odayı yapmayı düşünmüyorum ayrı alıcam beşik yatak odasında durcak ama karar veremiyorum tahta mı alsam yoksa park beşik mi diye ? Konuyla alakalı değil ama merak ediyorum fikirlerinize ihtiyacım var
Hanımlar bende bişey sormak istiyorum. Beslenmenize dikkat edebiliyor musunuz? Ben eskiden sebze yemeklerini falan çok severdim şimdi yiyemiyorum et tavukta fazla yiyemiyorum tiksinti gibi oldu. Canım bazen çikolata cips istiyo tabiki kendimi durduruyorum ama çok canım isteyince de yiyorum sonra da vicdan yapıyorumsizde durumlar nasıl? Bu arada bi arkadaşım 2. Bebeğine hamile sürekli dışardan yiyo ve abur cuburlardan da hiç kısmıyo sen çok kasıyorsun diyo bana da bebeğim güzelce beslenemiyor diye vicdan yapıyorum açıkçası.
O zman en iyisi park beşik onlarda çok kullanışlı oluyor. İşin bitince katla kaldır. Anne yani besinleri max 9 ay kullanılır ve bana çok gereksiz geliyor. En güzelı park beşik, uzun ömürlü .Maalesef yerim yok yatak odamda anca beşik koyacak kadar yer var bende düşünmüştüm ama maalesefpark beşik ya da tahta beşik arasında kararsızım onları da 3 4 yaşına kadar kullanabilir diye düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?