- 21 Ağustos 2016
- 2.952
- 3.788
- 133
- Konu Sahibi Sade frappe
-
- #12.521
Hadi inşallah temiz sonucunu görüp rahatlicaksin.Cok sukur canimcim hersey yolunda su anlik ben nifty test sonucu bekliyorum bir de cinsiyet ogrenmeyi Allahin izniyle
Olmaz olmaz yani bişey olacağı varsa Allah korusun onları yemeden de olur can veren rabbim yaşatır da inşallahMide bulantısı pek yaşamadım ama yemeklerden tiksinti oluyor haklısınız aslında abartmadıktan sonra bişey olmaz sanırım
Tahta beşik için endişelerimiz tıpa tıp aynı ne eksik ne fazlaMerhabalar canim, ben de eşyalar hakkinda fikir taramasi yapiyorum, forumlari okuyorum bol bol
Anne yani park beşik düşünüyorum, ahsaplar çok şık ama nedense bebek ilerde kenarlarindaki minderleri ceker, kafasini carpar, kolunu sıkıştirir gibi durumlar hayal ediyorum istemsizce
Hafif olmasi da cezbediyor. Şu an agirlikli tercihim park besik.
Bir dolap ve şifonyer planliyorum ama sadece şifonyer alip dolabi biraz büyüdüğünde de alabilirim ona net karar veremedim.
Ekstradan, reflü yatagi alabilirim, nedense lazim olcakmis gibi hissediyorum.
İki yönlü olabilen, travel sistem olmayan, bebegi büyüyene kadar idare edebilecek saglam bi boston tipi de bebek arabasi mantikli geliyor canim.
Sen ne düşünüyorsun?
Bebişimi de cok oldu görmeyeli, cinsiyeti de bilmiyorum. İnsallah iyidir yavrum
Evet anne yanıları güzel ama 2 sefer iş yapmaya gerek yok en mantıklısı yine park beşiğe çıkıyorO zman en iyisi park beşik onlarda çok kullanışlı oluyor. İşin bitince katla kaldır. Anne yani besinleri max 9 ay kullanılır ve bana çok gereksiz geliyor. En güzelı park beşik, uzun ömürlü .
Kuzum 9 ay bile degil yuksek oldugu icin alti aydan sonra onermiyolar benek hareketlenio vs diye tabi belki kullanan vardir ama bana da hic tavsiye etmediler. O yuzden park yatak alicam ben de ebebek ten nuna markasinin kini cokO zman en iyisi park beşik onlarda çok kullanışlı oluyor. İşin bitince katla kaldır. Anne yani besinleri max 9 ay kullanılır ve bana çok gereksiz geliyor. En güzelı park beşik, uzun ömürlü .
Tahta beşik için endişelerimiz tıpa tıp aynı ne eksik ne fazlabu park beşikler küçücük kalıyor ya bi yere giderken de şehir dışına çıkarken de iyi olur diye düşünüyorum çok büyük ihtimalle park beşik tercih edicem
Yerim yok benim dolap alırım ama şöyle bebk dolaplarından da değil de hani çocuk odası yaptığımda da kullanacağı bi dolap istiyorum askı olayı daha kolayıma gelir sanki çekmece düzenlemesindense
reflü yatağına çevremdeki tanıdıklarıma bakarak gerek yok diye düşünüyorum eğer bebek kolik olursa sonrasında alınması gereken bişey olarak bakıyorm.
Bebek arabasında da benim beğendiğim var bitane adı travel sistem diye geçiyor ama değil çift yönlü tek elle kapanıyor az yer kaplıyor falan (www.yoyabebek.com dearest travel modeli bakmak isterseniz diye) bunu çok araştırdım. Baston arabaların tekerlekleri pek sağlam gelmiyor bana maalesef yolda bebeği çok sallarmış gibi hissediyorum nedense
Bende 1 aydır görmedim hem nasıl hem cinsiyet için artık yarın inşallah gidicem
Şu anda ne alacağımı nasıl yapacağımı tam olarak planlamadım ama aldıklarımı ikinci el sitelerden alacağım zaten bebek ürünleri ya çok az kullanılıyor ya da temiz kullanılıyor. Özellikle pandemi döneminde bebek arabaları sadece kontrollere giderken kullanıldı. Tutumlu anne diye bir ikinci el sitesi varmış oraya bakacağım. Çevremdeki arkadaşlarım zaten şimdiden ayırmaya başlamışlar kullanmadıklarınıtabiki sıfır alacağım ürünlerde var ama şuanda ikinci el temiz alabileceğim ürünlere çok para vermek istemiyorum
Herkesin hevesi farklı olabilir her şeyini sıfır da yapabilirsiniz ama çevremde yakın dönemde anne olan arkadaşlarımın hepsi bunu önerdi çevresindeki kisilerden mama sandalyesi, bebek küveti, yürüteç vs alan çok kişi var. Kıyafetleri sıfır olabilir ama mama sandalyesine dünya para vermeye gerek yok diye düşünüyorumHer şey ateş pahasi gerçekten, ben de göz atayim dediğiniz siteye, teşekkur ederim
Evet çift yön ve katlanması benim için kriter eğer varsa link fotoğraf gönderir misiniz?İnceledim bebek arabasini teşekkür ederim, gerçekten travel yazmis ama degilkatlaninca ufacik olmasi harika avantaj.
Ben bi de tutma yerinden çift yön yapilabilenler gördüm, sağlam oluyorlar mi bilemedim ama bi de onlara bakmak istiyorum. Bu modeli de yazdim kenara
Hayirlisiyla görün inşallah bebişibenim yerime de hasret giderin
Herkesin hevesi farklı olabilir her şeyini sıfır da yapabilirsiniz ama çevremde yakın dönemde anne olan arkadaşlarımın hepsi bunu önerdi çevresindeki kisilerden mama sandalyesi, bebek küveti, yürüteç vs alan çok kişi var. Kıyafetleri sıfır olabilir ama mama sandalyesine dünya para vermeye gerek yok diye düşünüyorum
Evet çift yön ve katlanması benim için kriter eğer varsa link fotoğraf gönderir misiniz?
Ne zaman alsak artık başlasak erken mi ki
İnşallahsizin kontrol ne zaman ?
Evet anladım demek istediğinizi ama o modellerde ben de aradım ama çok çok eski modeller var o şekildeKesinlikle katiliyorum, ben acikcasi 2 yasindaki yegenimin kiyafetlerinden de almayi düşünüyorumbir kiyafeti kac kere giydi ki zaten hemen büyüdü. Yipranmayanlarini seçer alirim, hijyen modunda 80-90derecede yikaniyodur sanirsam, abimle yengem de verirler zaten sağolsunlar. Yirtik ya da asinmiş giydirmedikce sorun olmaz
Bulduklarimi kaydetmemistim hic, bi daha denk gelirsem buraya atayim inşallah.
Hani mesela yürürken bebek uyudu diyelim, yüzü bana dönük olsun istedim, o esnada yattiği kabini söküp çevirmek, bebegin de agirligi eklenince kolay olmayabilir diye, ittirme kollarindan iki yön yapilabilen cinsten istiyorum. Umarim tarif edebilmişimdir
Fazla mi düşündüm bilmiyorum ama bulabilirsem böylesi daha uygun benim icin.
Benim de doktor randevum yok, yarin arayip alcam bulabilirsem. Doktorum 3 eylülde gel dedi ama randevu almakta geç kalmadiysam yer varsa cumaya gidicem inşallah. Olmadi haftaya kalacakhaftaya kalirsa devlete bi yere giderim artik dayanamiyorum
Evet inşallah ogreniriz cinsiyeti artikEvet anladım demek istediğinizi ama o modellerde ben de aradım ama çok çok eski modeller var o şekilde
Hadi inşallah güzel haberlerinizi bekliyoruz sizde cinsiyet öğrenceksiniz sanırım demi
Kekik çayını bir araştırın eğer bebeğinize bir zararı olmayacaksa mutlaka içinCinsiyetleri öğrenen tüm arkadaşlarım hayırlı olsun inşallah sağ salim alalım bebeklerimizi
Ben maalesef covid oldum, ve biraz ağır geçiyorbebeğime bişey olacak diye çok korktum çok şükür onun keyfi yerinde
Daha önce bu hastalığı geçiren arkadaşlarımın tavsiyeleri varsa yazarsanız sevinirim
Gozun aydinnSelaamm ben artık bi erkek annesiyimoğlum olacakmış herşey yolundaymış çok şükür
Sağol inşallahGozun aydinnsaglikla gelsin insallah oglusun ayy darisi basima persembe ogrenirim kesin olarak insallah adzeynep te netlestirdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?