Mayıs ayı tüp bebek yaptıracaklar 2021

Kızlar, bilenler için soruyorum; ben şimdi tıbbi genetik bölümünden (eğitim ve arastirma hast.) randevu aldım. Bu bölüm genetik test dışında pıhtılaşma testine de bakıyor mu acaba? Üniversite hast. al demistiniz ama ordan rand. Almak zor oluyor diye arast.hast. aldım. Benim şimdi extra herhangi farklı bir bölümden de başka tahliller için randevu almam gerekiyor mu acaba?

Gunde birkaç kere kipirdaniyorlar ama hangisi bilmiyorum, sadece gidiklama gibi içimde kıpırdama oluyor.
Ya sen ilk gebeliğinden anlarsın kesin. Cumartesi günü biraz yorulmuştum böyle karnımın ortasında toplandılar sanki orası tepe oldu gibi sırt üstü uzanırken farkettim. Bir an önce hissetmek istiyorum artık. Rüyalar çok zorluyor ya sürekli doğurduğumu görüyorum

İlk gebeliğin diye korkuyorsun rüyaların normal o yüzden kızımda ben de çok korkuyordum. İkizler grubunda birinin bir bebeği ölmüş ben de bugün ona çok üzüldüm. Allahım sağlık sıhhat versin herkesin bebeğine

Evet ya psikolojim bozuldu resmen üstelik bebek 2170 doğmuş ve ciğer geliştirici de yapılmış doğumdan önce.Ben diyordum 2 üstü doğarsa sıkıntı olmaz inşallah diye. Demek ki ömrü o kadarmış.
Ben daha çok bebeğimin birini vermiyorlar sadece birini veriyolar öbürünü kaçırıyorlar benden bişey gizliyorlar öyle öyle uyanıyorum

20 ağustosa randevu aldım ben de az önce inşallah her şey iyidir yolundadir güzeldir. O zamana 250gr falan olurlar herhalde. 2 hafta önce 115 grdi ikisi de

20 ağustosa randevu aldım ben de az önce inşallah her şey iyidir yolundadir güzeldir. O zamana 250gr falan olurlar herhalde. 2 hafta önce 115 grdi ikisi de
Ben daha geç gidicem sanırım ya eylül 13 gibi. O zaman da doktora sorucam bi problem yoksa biraz daha evimde kalayım diye yoksa direkt adanaya. 3lü test detaylı ultrason falan yapılacak mı sana?
Benim bebikler 14+2de 117gr/102 gramdı

Bende de henuz olusmamiş, merakla veklicem bakiyim teşekkür ederim
İkili tarama sonucu riskli cikinca tavsiye edilen bi test. Daha kapsamli, gerceklik payi daha yüksek bi test. Pahali bi de biraz. Demir ilaci mideye çok dokunur ama kusma yapar mi bilmiyorum. Benim midemi yakardi daha çok. Demir ilaclarinin midede degil bağırsakta çözünüp mideyi yormayan türleri var. Ondan isteyebilirsiniz.

Evet gittim görüştüm söyledi doktorum istemedim ben. İlacı da değiştirelim dedi bakalım inşallah bu iyi gelir

İkili test temiz çıktığı için 3lu istemedi ama sadece 20 hafta bitince antepte detaylıya gir dedi mersindeki doktor. Heyetimi alıp antepte de doktora gtcem. Yani 2 hafta sonrasında tekrar doktora gitmiş olcam

İkili test temiz çıktığı için 3lu istemedi ama sadece 20 hafta bitince antepte detaylıya gir dedi mersindeki doktor. Heyetimi alıp antepte de doktora gtcem. Yani 2 hafta sonrasında tekrar doktora gitmiş olcam
Ben bakıcam duruma göre ya ayrıntılıya sadece perinatolog mu bakabiliyor? Bir de senin dr kliniği mi var hastanede mi çalışıyor şeyi merak ediyorum kliniği olan drlar nasıl heyet veriyo acaba

Ben bakıcam duruma göre ya ayrıntılıya sadece perinatolog mu bakabiliyor? Bir de senin dr kliniği mi var hastanede mi çalışıyor şeyi merak ediyorum kliniği olan drlar nasıl heyet veriyo acaba
Perinatologa daha hiç gitmedim bilmiyorum ki belki oraya git der aslında gitmeden önce arasam iyi olur boşuna gitmemiş olurum. Benim Dr özel hastanede çalışıyor. Kliniği olan veremiyor bence ya

Kızlar bugün doktoruma sormayı unuttum ama şuana kadar çok şükür hiç lekelenme kanamam olmadı 12+4 Haftamdayım doktora sormadım ama ilişkiye giren oldu mu ? Bidahaki kontrolüm 3 hafta sonra

Perinatologa daha hiç gitmedim bilmiyorum ki belki oraya git der aslında gitmeden önce arasam iyi olur boşuna gitmemiş olurum. Benim Dr özel hastanede çalışıyor. Kliniği olan veremiyor bence ya
Bence de veremiyordur adanada bildiğim 2 dr var perinatolog ikisi de klinikte bakalım napıcaz

Bitanem ben düzen lab da verdim, genetik test diye geçiyordu pıhtılaşma testleri ama araştırma hadt nasıl olur hiç bilmiyorum. Benim tedavim de gelecek aya kaldı. Kist dolayısıyla. Ginera verdi doktorum, ama ne işe yarayacak onu çok anlamadım. 9 yumurta görünüyordu onları bloke edicekmis, yeni gelen de olur üzerine dedi ama ne demek olduğunu hiç anlayamadım.

Anladım canım, her şeyde bir hayır vardır; bir dahaki aya tedaviye başlarsın umarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…