- 9 Mayıs 2021
- 2.248
- 2.725
- 83
- 32
- Konu Sahibi Sade frappe
-
- #12.201
Ben tıraşlıyorum düzenli olarak tek tük siyah gerisi sarı minik tüy. Önceden de vardı lazer attırıyordum şimdi hormonlarla tekrar çıktı. Yıllardır tıraşlıyorum(lazer yaptırdığım dönem hariç) siyahlama sertleşme olmadı aynen devamArkadaşlar göbek deliği etrafında kıllanma yaşayan oldu mu acaba ? Alsak bişey olur mu acaba ? Ve bugün göbek deliğimin sağ tarafı acıyor normal mi bu ? Yarın doktora gidicem ama bugün bi acile gitsem mi ki?
İnce tüyler ama uzun uzun oldular sinir oluyorum. Oğlumda da olmuştu ağda yaptım bi kere bidaha çıkmadi hiç. Yine ağda yapacağım kötü görünüyorArkadaşlar göbek deliği etrafında kıllanma yaşayan oldu mu acaba ? Alsak bişey olur mu acaba ? Ve bugün göbek deliğimin sağ tarafı acıyor normal mi bu ? Yarın doktora gidicem ama bugün bi acile gitsem mi ki?
Ben tıraşlıyorum düzenli olarak tek tük siyah gerisi sarı minik tüy. Önceden de vardı lazer attırıyordum şimdi hormonlarla tekrar çıktı. Yıllardır tıraşlıyorum(lazer yaptırdığım dönem hariç) siyahlama sertleşme olmadı aynen devam
Benimde sarıydı bişey yoktu hamilelik çizgim çıktığından beri arttı alırsam daha çok çıkar diye de korkuyorumİnce tüyler ama uzun uzun oldular sinir oluyorum. Oğlumda da olmuştu ağda yaptım bi kere bidaha çıkmadi hiç. Yine ağda yapacağım kötü görünüyor
Ben zaten bir iki sene sonra garanti lazere gitcem çıkarsa oraya da para veririm dedimBenimde sarıydı bişey yoktu hamilelik çizgim çıktığından beri arttı alırsam daha çok çıkar diye de korkuyorum
Çıkmadı benim bidaha doğumdan sonrada tamamen kaybolduBenimde sarıydı bişey yoktu hamilelik çizgim çıktığından beri arttı alırsam daha çok çıkar diye de korkuyorum
Hamilelik çizgin ne zaman çıktı benim hala çıkmadıBenimde sarıydı bişey yoktu hamilelik çizgim çıktığından beri arttı alırsam daha çok çıkar diye de korkuyorum
Vala benim önceki gebelikte son haftalarda çıktı bunda daha yokHamilelik çizgin ne zaman çıktı benim hala çıkmadı
Benim de beybi sadece özel bölgemde minicik bi çizgi var yukarı doğru 1 cm falandır. Zamanla büyüyecek herhaldeVala benim önceki gebelikte son haftalarda çıktı bunda daha yok
Canım, mesajını okudum,fikrim olmadığı için cevap yazmadım. Şimdi tesadüfen bi kişinin gebelik takvimini okudum,orada parmak uyuşması olabilir diye uyarıyor. Sanırım yarın benim takvimimde yazacak aynı bilgi .demekki normal.Arkadaşlar bir şey sormak istiyorum dün sol elimin 3 parmağında bugünde sağ elimin 3 parmağında uyurken uyuşukluk oldu ve ben uyusuklugu hissederek uyandım acaba magnezyum eksikliğinden mi? Yarın kontrole gideceğim ancak sizlere de sormak istedim
Benim 6. Haftada çıktı 7 8 . Haftada baya belirgindi hala da öyle göbek deliğimden aşağıya kadar iniyorHamilelik çizgin ne zaman çıktı benim hala çıkmadı
Benim oluşmadı henüz heyecanla bekliyorumBenim 6. Haftada çıktı 7 8 . Haftada baya belirgindi hala da öyle göbek deliğimden aşağıya kadar iniyor
Kime söylesem sennkinerken çıkmış diyor ama happy mom söylediği zamanlarda vardı benimBenim oluşmadı henüz heyecanla bekliyorum
Çok teşekkür ederim ben d soracağım doktoruma bel ve sırt ağrım olunca normal diyordum da parmaklar uyusunca acaba yüzükler mi sıkmaya başladı dedimCanım, mesajını okudum,fikrim olmadığı için cevap yazmadım. Şimdi tesadüfen bi kişinin gebelik takvimini okudum,orada parmak uyuşması olabilir diye uyarıyor. Sanırım yarın benim takvimimde yazacak aynı bilgi .demekki normal.
Hamilelik çizgin ne zaman çıktı benim hala çıkmadı
Benim o kadar yok ama bi hoşuma gitmiyorbende yarın gidicem o zan unutmazsam soracağım sizle aynı gün transfer olmuştuk biz ikili test verdiniz mi?
Googlea yazınca çıkıyor canım göbeğin ortasındaki dümdüz çizgi. Benim de bi iş arkadaşkm gebeyken göstermişti onun simsiyahtı şok olmuştumİlk gebeliğim, mazur görün beni. Hamilelik çizgisi nedirilk kez duydum
Doktoruma randevu bulamayinca üniversite hastanesine gidip yaptirdim ben. Çikti sonucu. Yarin doktoruma gösterecegim inşallah. Fetal dna istemez umarimsiz ne zaman yaptiracaksiniz?
İnsallah hayirli haberler aliriz.
Hissediyor musun bebekleri bazen?Benim de beybi sadece özel bölgemde minicik bi çizgi var yukarı doğru 1 cm falandır. Zamanla büyüyecek herhalde
Düz yattığımda bazen tam göbek deliğimin altında bişey oluyor baskı gibi değişik. Sen hissediyor musunHissediyor musun bebekleri bazen?
Gunde birkaç kere kipirdaniyorlar ama hangisi bilmiyorum, sadece gidiklama gibi içimde kıpırdama oluyor.Düz yattığımda bazen tam göbek deliğimin altında bişey oluyor baskı gibi değişik. Sen hissediyor musun
Bende yaptırdım zaten üniveristesi hastanesinde takibe devam ediyorum çıktı bakalım akşamüstü gidicem göstermeye inşallah sorun çıkmazİlk gebeliğim, mazur görün beni. Hamilelik çizgisi nedirilk kez duydum
Doktoruma randevu bulamayinca üniversite hastanesine gidip yaptirdim ben. Çikti sonucu. Yarin doktoruma gösterecegim inşallah. Fetal dna istemez umarimsiz ne zaman yaptiracaksiniz?
İnsallah hayirli haberler aliriz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?