- Konu Sahibi Sade frappe
-
- #12.181
Keşke ben de tüp beebek merkezi yerine hastanede yapsaydım şuan bu rapor derdi ile uğraşmayacaktım neyse bulcam inşallah özelde güzel bir doktor. Ne kadar rapor yazıldı size maksimum ne kadarlık heyet yazılıyor. Kaç haftalıksınız bu arada. Benim doktorumla da aram iyi değil aşırı yoğun oldukları için pek ilgi yok ne sorunum olsa başka hastanelerde upraştım iyi yapmışsınız özel hastane seçerekÖzelde gittiğim doktor çalışmamı istemiyorum dedi ikiz olduğu için kuzum
Bir senedir tüp ile uğraşıyorum bıktım bişey olacak diye kalpten gidecepim o yüzden de hiç risk istemiyorum zaten aşırı halsizim kimsede beni idare etmezTek bebekse korkma canım ben ilk gebeligimde 35 haftaya kadar çalıştım KIZIMA gebeyken.
Dayanamıyorsan aynen ya rapor al ya çık bulantı zor ya Allah yardımcımız olsun hala bulanıyo benim deBenim kistim yok tek embriyo zaten şuan dört haftalık. Benim hamilelik şikayetlerim fazla mide bulantısı halsizlik givi zaten kese bu hafta görünmedi. İş yerinde bu sürecin çok sağlıklı olacağını düşünmüyorum bu sebeple rapor alacağım yada çıkacağım işten.
Maksimum 45gün veriliyor benim çalıştığım kurum 3 defa almayı kabul ediyor, seninkini de bi sorarsınKeşke ben de tüp beebek merkezi yerine hastanede yapsaydım şuan bu rapor derdi ile uğraşmayacaktım neyse bulcam inşallah özelde güzel bir doktor. Ne kadar rapor yazıldı size maksimum ne kadarlık heyet yazılıyor. Kaç haftalıksınız bu arada. Benim doktorumla da aram iyi değil aşırı yoğun oldukları için pek ilgi yok ne sorunum olsa başka hastanelerde upraştım iyi yapmışsınız özel hastane seçerek
17 hafta bitecek yarın benim daha heyet almadım öğretmenim okul başlamadan hemen önce verecek doktor. 1 aylık yazar herhalde ben de hiç sormadım daha sonra da idari izin baslarKeşke ben de tüp beebek merkezi yerine hastanede yapsaydım şuan bu rapor derdi ile uğraşmayacaktım neyse bulcam inşallah özelde güzel bir doktor. Ne kadar rapor yazıldı size maksimum ne kadarlık heyet yazılıyor. Kaç haftalıksınız bu arada. Benim doktorumla da aram iyi değil aşırı yoğun oldukları için pek ilgi yok ne sorunum olsa başka hastanelerde upraştım iyi yapmışsınız özel hastane seçerek
Dün bir hastaneye gittim ist da yaşıyorum heyet raporu hiç vermiyorlarmış her hastanede heyet vermiyor birde o olay var. Siz biliyor musunuz heyet raporu verebilen özel hastaneleri en wIndsn boşa aramayayımDayanamıyorsan aynen ya rapor al ya çık bulantı zor ya Allah yardımcımız olsun hala bulanıyo benim de
O endişeleri çok iyi bilirim ama tekil gebeligimde bu doktor kanamam olduğu halde sadece on gün rapor vermişti geri ben iş başı yapmıştım. Bunda ikiz diye biraz daha tedbirliBir senedir tüp ile uğraşıyorum bıktım bişey olacak diye kalpten gidecepim o yüzden de hiç risk istemiyorum zaten aşırı halsizim kimsede beni idare etmez
Ben memorial dicleden aldım istanbuldaki memorialden şansınızı deneyin isterseniz ama bana 30 günlük verildi hastane politikaları böyleymiş. Bir de muştan özel bi hastaneden aldım 45 gün. Telefonla arayıp bilgi al olmazsaDün bir hastaneye gittim ist da yaşıyorum heyet raporu hiç vermiyorlarmış her hastanede heyet vermiyor birde o olay var. Siz biliyor musunuz heyet raporu verebilen özel hastaneleri en wIndsn boşa aramayayım
BEn memorıal ı nasıl unuttum anlamadım evet orası yardımcı olabilir. Teşekkür ederim. İnşallah ben de alırım işten çıkmama gerek kalmazBen memorial dicleden aldım istanbuldaki memorialden şansınızı deneyin isterseniz ama bana 30 günlük verildi hastane politikaları böyleymiş. Bir de muştan özel bi hastaneden aldım 45 gün. Telefonla arayıp bilgi al olmazsa
İnş canım parayla veren yerler de var iyice bi araştır senBEn memorıal ı nasıl unuttum anlamadım evet orası yardımcı olabilir. Teşekkür ederim. İnşallah ben de alırım işten çıkmama gerek kalmaz
Ne iş yapıyorsun peki?BEn memorıal ı nasıl unuttum anlamadım evet orası yardımcı olabilir. Teşekkür ederim. İnşallah ben de alırım işten çıkmama gerek kalmaz
Özel üni de yurt personeliyim. Her sorunla ilgileniyoruz çok şükürBEn memorıal ı nasıl unuttum anlamadım evet orası yardımcı olabilir. Teşekkür ederim. İnşallah ben de alırım işten çıkmama gerek kalmaz
Cok tuhaf daha bugun bunu sordum kendime. Bende zaten kil vardi ama gürleşmiş göbek üstüm normal kol kili gibi olmuş. Fazla progesterondan diye tahmin ediyorum. Sali gunu kontrolum var, sorun olmaz da gidersem inş, soracagim agdayla alabilir miyim diyeArkadaşlar göbek deliği etrafında kıllanma yaşayan oldu mu acaba ? Alsak bişey olur mu acaba ? Ve bugün göbek deliğimin sağ tarafı acıyor normal mi bu ? Yarın doktora gidicem ama bugün bi acile gitsem mi ki?
Bende de oldu canım, almanın bir zararı olacağını zannetmem ama olabilir de bilmiyorum yani ben çok belli olanları temizledim ama komple değilArkadaşlar göbek deliği etrafında kıllanma yaşayan oldu mu acaba ? Alsak bişey olur mu acaba ? Ve bugün göbek deliğimin sağ tarafı acıyor normal mi bu ? Yarın doktora gidicem ama bugün bi acile gitsem mi ki?
Gecmiş olsun uyusma, kramp, kas agrilari magnezyum ve kalsiyum eksikliginden olabiliyor. Ben de oyle biliyorum. Takviye alabilirsiniz doktorunuza danişipArkadaşlar bir şey sormak istiyorum dün sol elimin 3 parmağında bugünde sağ elimin 3 parmağında uyurken uyuşukluk oldu ve ben uyusuklugu hissederek uyandım acaba magnezyum eksikliğinden mi? Yarın kontrole gideceğim ancak sizlere de sormak istedim
Bu arada canim agri kismini bilemiyorum, geçmis olsun. Ağrinin dozuna veya şekline gore sen daha iyi karar verirsin gidip gitmemeyeArkadaşlar göbek deliği etrafında kıllanma yaşayan oldu mu acaba ? Alsak bişey olur mu acaba ? Ve bugün göbek deliğimin sağ tarafı acıyor normal mi bu ? Yarın doktora gidicem ama bugün bi acile gitsem mi ki?
İnternetten baktığımda doktora danışarak alın diyor çok fazla değil ama öncesinde hiç olmadığı için rahatsız ediyor beni ilk 5 ay nornal sonra dökülüyor zaten diyor ama bilmiyorumBende de oldu canım, almanın bir zararı olacağını zannetmem ama olabilir de bilmiyorum yani ben çok belli olanları temizledim ama komple değil
Benim o kadar yok ama bi hoşuma gitmiyorCok tuhaf daha bugun bunu sordum kendime. Bende zaten kil vardi ama gürleşmiş göbek üstüm normal kol kili gibi olmuş. Fazla progesterondan diye tahmin ediyorum. Sali gunu kontrolum var, sorun olmaz da gidersem inş, soracagim agdayla alabilir miyim diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?