- Konu Sahibi Sade frappe
-
- #11.921
Ben de kendimce şöyle yorum yaptım,sonuçta toplandığı ay embriyo oluşuyor ve donduruluyor ve transfer sürecinde toplanan zamanda dondurulan embriyo transfer ediliyor..bu yüzden toplanma tarihi daha mantıklı gibi..Ya geçenlerde biri bir şey söylemişti bana da mantıklı geldi. Şimdi toplama yapılan ayı baz aldık ve erkek çıktı diyelim; neticede genelde birden embriyomuş oluşmuş oluyor o zaman o embriyoların hepsinin mantıken erkek olması gerekiyor. O yüzden transfer yapılan tarih baz alınırsa sanki daha mantıklı olur gibi geliyor bana. Siz ikisine de bakın, eğer farklı cinsiyetler çıkarsa transferi baz alırsınız.
ben bu hafta itibariyle bıraktım şükür vitaminler folik asite felan devam amaArkadaşlar bu tüp bebek ilaçlarını bıraktınız mı? Benim 10. Haftam ve ilaçlara artık dayanamıyorum. Mide yanması, bulantı, hazımsızlık mahvediyor beni. İlaçlar olmasa bu kadar ağır geçmez diye düşünüyorum. Acaba daha çok var mı bırakmama?
Hayırlı olsun canım şimdiden. Peki kesin mi konuştu doktorunuz? 12. Haftada söylenen tahminlerin tutmama olasığı çokmuş.kızlar bende öğrendim cinsiyeti bir kızımolacak teyzeleri allah hayırlı ömürler versin evlatlarımıza
Bu durum kişiden kişiye, doktordan doktora değişiyor. Ben 7. Haftada kullandığım hapları, 8. Haftada da oksaparı bıraktım. Folik asiti de 12. Haftada bırakıp yeni vitaminlere başlayacağım sanırım. Taze transfer durumlarında daha erken bırakıldığını okumuştum. Rahatsızlığınızı doktorunuzla paylaşın mutlaka.Arkadaşlar bu tüp bebek ilaçlarını bıraktınız mı? Benim 10. Haftam ve ilaçlara artık dayanamıyorum. Mide yanması, bulantı, hazımsızlık mahvediyor beni. İlaçlar olmasa bu kadar ağır geçmez diye düşünüyorum. Acaba daha çok var mı bırakmama?
Sağlıkla al kucağına, çok sevindimkızlar bende öğrendim cinsiyeti bir kızımolacak teyzeleri allah hayırlı ömürler versin evlatlarımıza
Geçmiş olsun. Ben dondurulmuş embriyo transferi oldum. 10. Haftada estrofemi bırak dedi. Günlük progestan ignemi 3gune 1e azalttı doktor ve fitil ile oksapar aynen devam dedi. Şu an 11. Haftam bitmiş durumda.Arkadaşlar bu tüp bebek ilaçlarını bıraktınız mı? Benim 10. Haftam ve ilaçlara artık dayanamıyorum. Mide yanması, bulantı, hazımsızlık mahvediyor beni. İlaçlar olmasa bu kadar ağır geçmez diye düşünüyorum. Acaba daha çok var mı bırakmama?
kızlar bende öğrendim cinsiyeti bir kızımolacak teyzeleri allah hayırlı ömürler versin evlatlarımıza
sagol cnm yüzde 99.9 dedi kesin yani bizede gösterdi zatenHayırlı olsun canım şimdiden. Peki kesin mi konuştu doktorunuz? 12. Haftada söylenen tahminlerin tutmama olasığı çokmuş.
Çok sevindim sağlıcaklar gelsin minnoş inşallahkızlar bende öğrendim cinsiyeti bir kızımolacak teyzeleri allah hayırlı ömürler versin evlatlarımıza
8.haftada estrofemi 12.haftada oksapar coraspini bıraktım. Progestan fitil devam, proluton iğne de haftada bir dedi. Fitili doğuma kadar kullanacakmışım ikiz gebelik diye. Estrofem ve progestan inanılmaz bulantı mide yanması yapıyor. Doktoruna sorsana şikayetlerini de bildir ona göre azaltır ya da mide ilacı verirArkadaşlar bu tüp bebek ilaçlarını bıraktınız mı? Benim 10. Haftam ve ilaçlara artık dayanamıyorum. Mide yanması, bulantı, hazımsızlık mahvediyor beni. İlaçlar olmasa bu kadar ağır geçmez diye düşünüyorum. Acaba daha çok var mı bırakmama?
Kız annişleri artıyor oh ne güzel darısı başımasagol cnm yüzde 99.9 dedi kesin yani bizede gösterdi zatenikna olduk yani
Sen bir daha ne zaman gidiyorsun kuzum doktora? Ben 20 ağustos gibi tekrar gidecegimKız annişleri artıyor oh ne güzel darısı başıma
Geçmiş olsun, Otururken arkaniza yastik, destek vs koyuyor musunuz? Gebe kaldiktan sonra ilk aylarda dahi bel boşluğu oluşturmadan destekli oturmaliyiz diye okumuştum. Agriniz çoksa doktora danişin muhakkak.Dün akşam aniden bi sırtımda bakma oldu yere sırt üstü uzandım ama o zaman daha da çok battı bugün de sırt bel ve biraz kasık ağrım var normal mi sizce ?
İnsallah ben de kiz annişi olurumKız annişleri artıyor oh ne güzel darısı başıma
Benim de 24 Ağustos beybi yakınmışSen bir daha ne zaman gidiyorsun kuzum doktora? Ben 20 ağustos gibi tekrar gidecegim
Bana biri kesin erkek diğeri%80 kız dedi ya inş kızdır diyorum. 2 erkeğe üzülmem ama zorlanırımİnsallah ben de kiz annişi olurum
Erkek de olsa zerre uzulmem o ayri.
Geçmiş olsun. Devam ederse doktora gidip bir danışın derim. Bende sırt ağrısı değil ama sanki dün squat vb şeyler yapmışım da bgn de et kesiği (hamlamışım) olmuşum gibi bacak ağrısı var. Yürürken hafif kas ağrısı oluyor iki bacağımda da.Dün akşam aniden bi sırtımda bakma oldu yere sırt üstü uzandım ama o zaman daha da çok battı bugün de sırt bel ve biraz kasık ağrım var normal mi sizce ?
sağol cnm benim inşallah 12+0 da öğrendim ama 11 haftalıkken gördüm ama bekleyelim dedi söylemedi doktorÇok sevindim sağlıcaklar gelsin minnoş inşallahkaçıncı haftada öğrendiniz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?