Mayıs ayı tüp bebek yaptıracaklar 2021

Ben de kendimce şöyle yorum yaptım,sonuçta toplandığı ay embriyo oluşuyor ve donduruluyor ve transfer sürecinde toplanan zamanda dondurulan embriyo transfer ediliyor..bu yüzden toplanma tarihi daha mantıklı gibi..
benim toplama zamanı ile transfer zamanı farklı sonuç artık öğrenince görücez hangi tez geçerli :)

Arkadaşlar bu tüp bebek ilaçlarını bıraktınız mı? Benim 10. Haftam ve ilaçlara artık dayanamıyorum. Mide yanması, bulantı, hazımsızlık mahvediyor beni. İlaçlar olmasa bu kadar ağır geçmez diye düşünüyorum. Acaba daha çok var mı bırakmama?

ben bu hafta itibariyle bıraktım şükür vitaminler folik asite felan devam ama

Bu durum kişiden kişiye, doktordan doktora değişiyor. Ben 7. Haftada kullandığım hapları, 8. Haftada da oksaparı bıraktım. Folik asiti de 12. Haftada bırakıp yeni vitaminlere başlayacağım sanırım. Taze transfer durumlarında daha erken bırakıldığını okumuştum. Rahatsızlığınızı doktorunuzla paylaşın mutlaka.

Geçmiş olsun. Ben dondurulmuş embriyo transferi oldum. 10. Haftada estrofemi bırak dedi. Günlük progestan ignemi 3gune 1e azalttı doktor ve fitil ile oksapar aynen devam dedi. Şu an 11. Haftam bitmiş durumda.

Moral bozmak istemem ama ilaçları azaltinca ben de bulantımin ve durumunun düzeleceğini sandım ama öyle olmadı. Epey kötü durumdayim. Umarım size faydası olur bu durumun. Çok çok geçmiş olsun.

kızlar bende öğrendim cinsiyeti bir kızım olacak teyzeleri allah hayırlı ömürler versin evlatlarımıza

Allah analı babalı büyütsün. Tebrik ederim, darısı bizim de öğrenmemize inşallah

8.haftada estrofemi 12.haftada oksapar coraspini bıraktım. Progestan fitil devam, proluton iğne de haftada bir dedi. Fitili doğuma kadar kullanacakmışım ikiz gebelik diye. Estrofem ve progestan inanılmaz bulantı mide yanması yapıyor. Doktoruna sorsana şikayetlerini de bildir ona göre azaltır ya da mide ilacı verir

Dün akşam aniden bi sırtımda bakma oldu yere sırt üstü uzandım ama o zaman daha da çok battı bugün de sırt bel ve biraz kasık ağrım var normal mi sizce ?
Geçmiş olsun, Otururken arkaniza yastik, destek vs koyuyor musunuz? Gebe kaldiktan sonra ilk aylarda dahi bel boşluğu oluşturmadan destekli oturmaliyiz diye okumuştum. Agriniz çoksa doktora danişin muhakkak.
Bende de dün vajinal batmalar oldu, biçak saplanmalari hissediyorum. Haftaya kontrolde soracagim ben de. Su cok az içebildim enfeksiyon mu olustu diye merak ediyorum.

Dün akşam aniden bi sırtımda bakma oldu yere sırt üstü uzandım ama o zaman daha da çok battı bugün de sırt bel ve biraz kasık ağrım var normal mi sizce ?
Geçmiş olsun. Devam ederse doktora gidip bir danışın derim. Bende sırt ağrısı değil ama sanki dün squat vb şeyler yapmışım da bgn de et kesiği (hamlamışım) olmuşum gibi bacak ağrısı var. Yürürken hafif kas ağrısı oluyor iki bacağımda da.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…