- Konu Sahibi Sade frappe
-
- #11.861
Ben hep normal doğum yapmak isterdim ama bebeğim tedaviyle olunca ya doğumda bişey olursa diye korkuyolarım var o yüzden sezeryan mı olsam ki diyorum. Zor kavuşunca herşeyden çok daha fazla korkuyorum sanırım siz normal doğum mu düşünüyosunuz? Birde doğuma kadar oksapar kullanıcam bi yerde okumuştum çok fazla kanama olma ihtimalinden dolayı kan sulandırıcı kullananlar normal doğum yapamaz diye ama aklım çok karışıkKızlar bu arada biz önümüzdeki ağustos bursadan istanbula taşınacağınız. Haliyle burdaki doktorumu 12. Haftamda bırakıp ist.dan bir doktor edinmem gerekiyor. Anadolu yakasından önerebileceğiniz iyi doktorları bekliyorum sizden. Aşırı ilgi, tatlı dil, güler yüz gibi bir beklentim yok artık tek beklentim; işinde iyi, titiz, normal doğum yanlısı biri olması. Kadın olursa daha iyi olur benim kendimi rahat hissetmem açısından ama tabi illa kadın olsun diye de diretmiyorum açıkçası. Özel sağlık sigortam olduğu için özel hastane olması benim için daha iyi olur. Önerilerinizi bekliyorum.
Amin hepimiz alırız inşallah sağlıklaSağlıkla sihhatle kucağımıza Alırsınız inşallah
Biri kesin erkek diğeri %80 kız dedi inşallah kesinleşir kızım olsun çok istiyorum tabi hayırlısıylaMerhaba cinsiyetler belli oldu mu dün doktor bşey dedi mi
Kızlar nazlı olur geç gösterirmişBiri kesin erkek diğeri %80 kız dedi inşallah kesinleşir kızım olsun çok istiyorum tabi hayırlısıyla
Amin canım inşallah senin tek miydi çift mi?Kızlar nazlı olur geç gösterirmişhayırlısı neyse o olsun
Kendi doktorumu onerebilirim, Kozyatagi Acibadem hastanesinde Cem Öncüloglu. Canim cicimci degildir, sende benim gibisin anladigim kadariyla, isini iyi yapsin felaket tellali olmasin , hastayi rahat hissetirsin yeter. Normal dogum yanlisi bi de, cok iyidirKızlar bu arada biz önümüzdeki ağustos bursadan istanbula taşınacağınız. Haliyle burdaki doktorumu 12. Haftamda bırakıp ist.dan bir doktor edinmem gerekiyor. Anadolu yakasından önerebileceğiniz iyi doktorları bekliyorum sizden. Aşırı ilgi, tatlı dil, güler yüz gibi bir beklentim yok artık tek beklentim; işinde iyi, titiz, normal doğum yanlısı biri olması. Kadın olursa daha iyi olur benim kendimi rahat hissetmem açısından ama tabi illa kadın olsun diye de diretmiyorum açıkçası. Özel sağlık sigortam olduğu için özel hastane olması benim için daha iyi olur. Önerilerinizi bekliyorum.
O günden sonra bir daha ignemi vurmadım zaten bırakmam gerekliydi, kanama alanı olduğu içinde günde 1 tane progestan hap kullanıyorum evet sizin konunuzu okuyup çok korkmuştum tekrar geçmiş olsun. Doktora danıştığımda anlık tansiyon düşüklüğü yaşamış olabilirsin dediAlerji geliştirmişsiniz gibi gözüküyor. Bir ilaca ne kadar maruz kalırsanız o ilaca alerji geliştirme riskiniz o kadar artar. Mutlaka doktorunuza görüşün, önemsemezse başka bir doktorla irtibata geçin. 2 hafta önce anafilaktik şoka girdim B vitamininden.
Birde 2 3 gündür affedersiniz açık kahve lekelenmelerim oluyordu dün biraz koyulasti proluton iğne yaptırdık ama bugunde az daha geldi ister istemez içimde.korku oluyor Dr sordum.normal dedi amaAmin hepimiz alırız inşallah sağlıkla
Maşallah diyeyim benim henüz kanamam lekelenmem olmadı olmaz da inşallah. Ama çoğu kişi yaşadı biri mutlaka yanıtlar siziBirde 2 3 gündür affedersiniz açık kahve lekelenmelerim oluyordu dün biraz koyulasti proluton iğne yaptırdık ama bugunde az daha geldi ister istemez içimde.korku oluyor Dr sordum.normal dedi ama
Teşekkür ederim.carsamba günü tekrar kontrolüm.var zaten merkezine değilde gebelik takibi yaptıracağım dr gidecem artık merkez kalp atışını duyunca bizle bir iş kalmıyor dedi zaten oyuzden bende direk takibi yapacak Dr gideyim kan tahlilleri felan yaptırırım en azındanMaşallah diyeyim benim henüz kanamam lekelenmem olmadı olmaz da inşallah. Ama çoğu kişi yaşadı biri mutlaka yanıtlar sizi
Aslında tam tersi tüp bebek doktoru insanı daha iyi anlar bi sıkıntısı olsa yani benim öyle oldu. Aynen Allah hepimizi mesleğinin ehli insanlarla karşılaştırsınTeşekkür ederim.carsamba günü tekrar kontrolüm.var zaten merkezine değilde gebelik takibi yaptıracağım dr gidecem artık merkez kalp atışını duyunca bizle bir iş kalmıyor dedi zaten oyuzden bende direk takibi yapacak Dr gideyim kan tahlilleri felan yaptırırım en azından
Dr çok iyi şükür ama buraya boşuna her geldiğinde para verme diyor doğumlar girmiyor çünkü benim.dr surekli iletişim halindeyim amaAslında tam tersi tüp bebek doktoru insanı daha iyi anlar bi sıkıntısı olsa yani benim öyle oldu. Aynen Allah hepimizi mesleğinin ehli insanlarla karşılaştırsın
Merhaba, biz iyiyiz çok şükür, sen nasılsın? Lekelenmeler bitti mi? En son progestan ignesinden dolayı sorun yaşamıştin diye hatırlıyorum.Günaydın kızlar. Uzun zaman oldu. Umarım iyisinizdirCinsiyeti belli olan var mı??
Herşey gönlünce olsun, umarım kısa zamanda sağlıklı bi hamilelik ile yepyeni bi hayata başlarsın.Canlarım bu başlıkta çok güzel paylaşım yapmıştık, sonucum çıkınca yazarım demiştim, çıktı. Kalbi duran bebeğimin sonuçları geldi. Trizomi 13. Yaşamla bağdaşmadığı için devam etmemiş. Bizim eşli test sonucumuz henüz gelmedi ama yaşamla bağdaşmadığı için bizim kromozomlardan bağımsız, döllenme sırasında tesadüfi oluşan bir fazladan kopyalama olduğu düşünülüyor şu an. Ben de hayatımda ilk kez duydum böyle bir şeyi, bayağı da şaşkınım. Kaybın sebebi belli olsa da ben pıhtılaşma testi de yaptıracağım yeni transferden önce, herşeyden korkuyorum artık çünkü. Dondurulmuşlara şu an dokunmayıp, Ağustos başında yeniden yumurta toplama için tedaviye başlayacağım. Bu sefer genetik teste de göndereceğim. Sağlam gelen olursa Eylül'de transfer insAllah. Umarım geçen seferki gibi bol olur embriyolar da sağlıklıyı buluruz. Tabii bu tedavi çok daha pahalı olacak. Kabaca bir hesapla, 4 embriyo teste gonderirsem toplam tutar en az 35.000 gibi duruyor. Gelişmeleri yine yazarım. Hamilelerimize sağlıkla kucağınıza almayı, bekleyenlerimze de bir an önce güzel haberler paylaşmayı dilerim. Çok sevgiler
Tek benim yaşımdan dolayı 2 tane koymadılar hoş 1 tane kalmıştı zatenAmin canım inşallah senin tek miydi çift mi?
Teşekkür ederim bitanem, bundan sonra hep güzel haberler paylaşalım insAllah. Sen de sağlıcakla kal, sağlıkla kucağına al insAllah canım benimMerhaba, biz iyiyiz çok şükür, sen nasılsın? Lekelenmeler bitti mi? En son progestan ignesinden dolayı sorun yaşamıştin diye hatırlıyorum.
Yarın kontrol ve ikili tarama var belki bi kopya verir cinsiyeti için diyoruz,heyecanlıyız. Herşey yolundadır umarım, insan stres yapıyor kontrol öncesi
Herşey gönlünce olsun, umarım kısa zamanda sağlıklı bi hamilelik ile yepyeni bi hayata başlarsın.
Genetik test gibi çok güçlü bi koz var elimizde bu çok büyük bi şans bence.
Güzel gelişmelerden bizi haberdar et lütfen, sağlıcakla kal❤
Anladım beybi sağlıkla kucakla inşallahTek benim yaşımdan dolayı 2 tane koymadılar hoş 1 tane kalmıştı zaten
Haftaya perşembe kontrolüm var 12 haftalık oluyoruz inşallah öğrenebilirizGünaydın kızlar. Uzun zaman oldu. Umarım iyisinizdirCinsiyeti belli olan var mı??
İnşallah hepimizAnladım beybi sağlıkla kucakla inşallah
Kan sulandırıcıyı doğumdan bir kaç gün önce kesiyorlar diye biliyorum. Aksi taktir de sezaryan oldugu taktirde kanı durduramama riski çok daha fazla. Ben normal düşünüyorum ama şu zamanda son dakikada doktorlar her hangi bir komplikasyon olmasa bile bir şekilde sezaryana eviriyorlar durumu. Şu zamana kadar hangi doktora gittiysem ve sosyal medyasina baktiysam hep elinde bıcakla fotoğraflar görüyorum. Hal böyle olunca da normal doğum yanlısı bir doktor bulma arayışı içerisinde oluyor insan.Ben hep normal doğum yapmak isterdim ama bebeğim tedaviyle olunca ya doğumda bişey olursa diye korkuyolarım var o yüzden sezeryan mı olsam ki diyorum. Zor kavuşunca herşeyden çok daha fazla korkuyorum sanırım siz normal doğum mu düşünüyosunuz? Birde doğuma kadar oksapar kullanıcam bi yerde okumuştum çok fazla kanama olma ihtimalinden dolayı kan sulandırıcı kullananlar normal doğum yapamaz diye ama aklım çok karışık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?