Mayıs ayı tüp bebek yaptıracaklar 2021

Önerilerin için çok teşekkür ederim acıbademde doğum kaça yapılıyor acaba? 15 bin fln diyorlar doğru mudur? Bir de doktorun muane ücreti ne kadar?

Önerilerin için çok teşekkür ederim acıbademde doğum kaça yapılıyor acaba? 15 bin fln diyorlar doğru mudur? Bir de doktorun muane ücreti ne kadar?
Rica ederim, benim dogum paketli allianz oldugu icin fiyatlari bilmiyorum, tamamen karsiliyor. 15 binse yine iyi derim acibademin fiyatlari cok ucuk, ozel sigorta var dedigin icin gonul rahatligiyla onerdim. Muayeneye de 60 lira civari provizyon cikiyor benim sigortayla. Sigortasiz ucreti 600 liraydi gibi birseydi sanirim

Benim de allianz ama sizin doğum paketiniz bnmkisinden daha yüksek sanırım. Bizimkisi muaneyi 435 liraya kadar karşılıyor mesela üzerini biz ödüyoruz, doğumda da 9.000 ne kadar karşılıyor malesef daha uygun bir hastane bulabilirsem daha iyi olur benim için

Anladim, evet oyle olabilir. Sizin limit aslinda Acibadem, Memorial haric pek cok hastanede tamamen karsilar gibi duruyor. İnsallah gonlune gore bulursun

Ne iyi ettin de bilgilendirdin bizi. Allahim gönlüne göre versin
İnşallah güzel haberlerini alir, biz de sana güzel haberler veririz

Doğum fiyatlari için şimdiden konuşmamiz gerekiyor mu kizlar ya? Benim ilk gebeliğim, acikcasi etraftan da çok haberim yok. Fiyatlar o kadar yüksek mi?

Konuşursak bi de ne sormaliyiz? Epidurali var, spinali, normali falan hepsinin fiyati farkli mi oluyor?

Bana ikizler için 3.500 TL dediler doğuma ama ben merakımdan sordum

Coraspin 32. Haftada iğne doğumdan 1 hafta önce bırakılıyor.
Fakat kan sulandırıcı +tüp bebek olunca genelde sezeryana alıyor doktorlar. Kıymetli bebek diye geçtiği için her doktor risk almıyor.

Tamamen doktor ve ta hastane politikasına bağlı olarak fiyatlar değişiyor kimisinde her çeşidi aynı fiyat misal. Acıbadem adana 11bin dendi bana doktor da ayrı para alıyor eğer hastanenin dr değilse. Benim nazarımdaki iyi bi hastane 5binden başlıyor. Hastane ve dr seçerken yenidoğan ybakım olup olmadığı önemli. Benim ikiz olduğundan ve kistim riskli olduğundan perinatologla devam edicem onun da muayene ücreti 750 civarıymış.
Benim anladığım bi tüp bebek parası kadar da doğumda gidecek. Sağlıkla doğsunlar da kurban olsun bu para bebiklere

Ne iyi ettin de bilgilendirdin bizi. Allahim gönlüne göre versin
İnşallah güzel haberlerini alir, biz de sana güzel haberler veririz
insAllah bitanem, bir sonraki yazımda insAllah güzel haberler verip, sizin de güzel haberlerinizi alırım. Çok öpüyorum, sağlıkla kalın

Bana ikizler için 3.500 TL dediler doğuma ama ben merakımdan sordum

3500 odenebilecek bi rakam diger rakamlara gore. Cok merak ettim simdi doktorum ne kadar ister acaba

Çok gecmis olsun, insallah saglikla kucaginiza alirsiniz yavrularinizi
Risk durumunda paranin bi onemi yok kesinlikle. Allah saglikli hayirli dogumlar nasip etsin

Eskişehir Acıbadem 6650 diyor doğum ücretine, ocakta yapılacak zammı yansitmayacaklar fiyata. Muayene ücreti 230 lira (uzman doktor)Prof biraz farklı tabi.
İlk doğumumu orada yaptım ve çok memnun kaldım.

Şimdi kardeşimin çalıştigi farklı bı özel hastaneye gidiyorum. Fiyatlar acibademe yakin,ben % 50 indirimden yararlanıyorum kardeşimden dolayı. Acıbademin konforu tabi ki yok...

Aynı düşüncedeyiz

kızlar benim toxsoplazma ıgm ve ıgg poztifi cıktı aranızda böyle olan varmı ıgg daha önce bagısıklık var oldugunu gösteriyor ama ıgm negatif cıkması gerekiyor ama benim pozitif cıkmış evcil hayvanımda yok evde sebzelerden flan da olabiliyormuş daha önceden gecirdiysen kanda etkisi hala oluyomuş onun için avıdite testi verdim 1 hafta sonra cıkacak tedirgin oldum ya

Aşiri degil yine iyi bir fiyat. Normalde iki kati aliniyorsa fazla vallahi, daha bunun beşiği, bebek arabasi, bir suru ivir ziviri da var. İlk bebekse eger benimki gibi, bunlarin hepsini almak gerekecek. Zaten tup bebek diye 20bin küsur para gitti. Doğumda da o kadar giderse bir yilda aşiri zorlar maddi olarak...
Gerci ne zaman bunlari desem, annemin bebek kismetiyle doğar deyişi geliyo aklima. Biraz akişa birakmak daha dogru olur belki.

Allah gönlünüze göre versin, hayirli doğumlar nasip etsin

Oncelikle geçmis olsun, konuya tam hakim degilim o yuzden anlamak icin soruyorum. Şu anda pozitif çikmasi bu virüsün sizde aktif çiktiğini mi gösteriyor?
Peki ne yapilmasi gerekiyor bu durumda? İlac vs kullaniyor musunuz?

İğneyi bıraktım, enfeksiyon yapmış. Hastanede yattım bir hafta kadar. Şükür şimdi daha iyiyim. Lekelenmeler azaldı ama az az oluyor yine arada. İnşallah güzel geçer, haber ver tarama sonucunu inşallah cinsiyeti de belli olur

Yeşillikleri karbonatla şirketle canım inşallah daha önce gecirmissindir. Benim biri negatif biri. Pozitif çıktı. Toksoplazma bebek için tehlikeli sucuk sosis tarzı yeme tam pişmemiş et tavuk balık yeme. İnşallah önceden olmustur

Senin bebek doğunca sen Bi poposunu ısır hak etti annesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…