- 26 Şubat 2019
- 4.644
- 6.768
- 158
- Konu Sahibi Sade frappe
-
- #11.881
Önerilerin için çok teşekkür ederimKendi doktorumu onerebilirim, Kozyatagi Acibadem hastanesinde Cem Öncüloglu. Canim cicimci degildir, sende benim gibisin anladigim kadariyla, isini iyi yapsin felaket tellali olmasin , hastayi rahat hissetirsin yeter. Normal dogum yanlisi bi de, cok iyidir
Bir de perinatolog olarak bir kere Kadikoy Florence Nightingale de Özgür Dündar a gittim, askeri doktor oldugu icin cok sıkı bir doktor, sunu yemicen bunu yemicen soyle yapma sunu yap gibi cok net kurallari var, haftaya tarama testlerini danismak icin yine gidicem, hem prof hem perinatolog hem de askeri gecmisi guven veriyor acikcasiama takiplerim Cem beyde, ondan cok memnunum.
Bir de Kozyatagi Central Hospital'in kadin dogum doktorlarini da cok methediyorlar, daha onceden gidip gorusmuslugum yok, sadece kulagimdaki bir bilgi
Kadikoy tarafina tasiniyorsaniz, onerilerimi degerlendirebilirsin
Bir de gebelik oncesi kan pihtilasmami danismak icin Kartal'da bir perinatologa gitmistim, cok memnun kaldim, aklim da kaldi ama eve cok uzak oldugu icin devam edemedim. Dragos Tip merkezinde perinatolog Bülent Kars, o bölge icin onerim de bu isim
Rica ederim, benim dogum paketli allianz oldugu icin fiyatlari bilmiyorum, tamamen karsiliyor. 15 binse yine iyi derimÖnerilerin için çok teşekkür ederimacıbademde doğum kaça yapılıyor acaba? 15 bin fln diyorlar doğru mudur? Bir de doktorun muane ücreti ne kadar?
Benim de allianz ama sizin doğum paketiniz bnmkisinden daha yüksek sanırım. Bizimkisi muaneyi 435 liraya kadar karşılıyor mesela üzerini biz ödüyoruz, doğumda da 9.000 ne kadar karşılıyor malesef daha uygun bir hastane bulabilirsem daha iyi olur benim içinRica ederim, benim dogum paketli allianz oldugu icin fiyatlari bilmiyorum, tamamen karsiliyor. 15 binse yine iyi derimacibademin fiyatlari cok ucuk, ozel sigorta var dedigin icin gonul rahatligiyla onerdim. Muayeneye de 60 lira civari provizyon cikiyor benim sigortayla. Sigortasiz ucreti 600 liraydi gibi birseydi sanirim
Anladim, evet oyle olabilir. Sizin limit aslinda Acibadem, Memorial haric pek cok hastanede tamamen karsilar gibi duruyor. İnsallah gonlune gore bulursunBenim de allianz ama sizin doğum paketiniz bnmkisinden daha yüksek sanırım. Bizimkisi muaneyi 435 liraya kadar karşılıyor mesela üzerini biz ödüyoruz, doğumda da 9.000 ne kadar karşılıyor malesef daha uygun bir hastane bulabilirsem daha iyi olur benim için
Canlarım bu başlıkta çok güzel paylaşım yapmıştık, sonucum çıkınca yazarım demiştim, çıktı. Kalbi duran bebeğimin sonuçları geldi. Trizomi 13. Yaşamla bağdaşmadığı için devam etmemiş. Bizim eşli test sonucumuz henüz gelmedi ama yaşamla bağdaşmadığı için bizim kromozomlardan bağımsız, döllenme sırasında tesadüfi oluşan bir fazladan kopyalama olduğu düşünülüyor şu an. Ben de hayatımda ilk kez duydum böyle bir şeyi, bayağı da şaşkınım. Kaybın sebebi belli olsa da ben pıhtılaşma testi de yaptıracağım yeni transferden önce, herşeyden korkuyorum artık çünkü. Dondurulmuşlara şu an dokunmayıp, Ağustos başında yeniden yumurta toplama için tedaviye başlayacağım. Bu sefer genetik teste de göndereceğim. Sağlam gelen olursa Eylül'de transfer insAllah. Umarım geçen seferki gibi bol olur embriyolar da sağlıklıyı buluruz. Tabii bu tedavi çok daha pahalı olacak. Kabaca bir hesapla, 4 embriyo teste gonderirsem toplam tutar en az 35.000 gibi duruyor. Gelişmeleri yine yazarım. Hamilelerimize sağlıkla kucağınıza almayı, bekleyenlerimze de bir an önce güzel haberler paylaşmayı dilerim. Çok sevgiler
Bana ikizler için 3.500 TL dediler doğuma ama ben merakımdan sordumDoğum fiyatlari için şimdiden konuşmamiz gerekiyor mu kizlar ya? Benim ilk gebeliğim, acikcasi etraftan da çok haberim yok. Fiyatlar o kadar yüksek mi?
Konuşursak bi de ne sormaliyiz? Epidurali var, spinali, normali falan hepsinin fiyati farkli mi oluyor?
Coraspin 32. Haftada iğne doğumdan 1 hafta önce bırakılıyor.Kan sulandırıcıyı doğumdan bir kaç gün önce kesiyorlar diye biliyorum. Aksi taktir de sezaryan oldugu taktirde kanı durduramama riski çok daha fazla. Ben normal düşünüyorum ama şu zamanda son dakikada doktorlar her hangi bir komplikasyon olmasa bile bir şekilde sezaryana eviriyorlar durumu. Şu zamana kadar hangi doktora gittiysem ve sosyal medyasina baktiysam hep elinde bıcakla fotoğraflar görüyorum. Hal böyle olunca da normal doğum yanlısı bir doktor bulma arayışı içerisinde oluyor insan.
Tamamen doktor ve ta hastane politikasına bağlı olarak fiyatlar değişiyor kimisinde her çeşidi aynı fiyat misal. Acıbadem adana 11bin dendi bana doktor da ayrı para alıyor eğer hastanenin dr değilse. Benim nazarımdaki iyi bi hastane 5binden başlıyor. Hastane ve dr seçerken yenidoğan ybakım olup olmadığı önemli. Benim ikiz olduğundan ve kistim riskli olduğundan perinatologla devam edicem onun da muayene ücreti 750 civarıymış.Doğum fiyatlari için şimdiden konuşmamiz gerekiyor mu kizlar ya? Benim ilk gebeliğim, acikcasi etraftan da çok haberim yok. Fiyatlar o kadar yüksek mi?
Konuşursak bi de ne sormaliyiz? Epidurali var, spinali, normali falan hepsinin fiyati farkli mi oluyor?
insAllah bitanem, bir sonraki yazımda insAllah güzel haberler verip, sizin de güzel haberlerinizi alırım. Çok öpüyorum, sağlıkla kalınNe iyi ettin de bilgilendirdin bizi. Allahim gönlüne göre versin
İnşallah güzel haberlerini alir, biz de sana güzel haberler veririz
Bana ikizler için 3.500 TL dediler doğuma ama ben merakımdan sordum
Tamamen doktor ve ta hastane politikasına bağlı olarak fiyatlar değişiyor kimisinde her çeşidi aynı fiyat misal. Acıbadem adana 11bin dendi bana doktor da ayrı para alıyor eğer hastanenin dr değilse. Benim nazarımdaki iyi bi hastane 5binden başlıyor. Hastane ve dr seçerken yenidoğan ybakım olup olmadığı önemli. Benim ikiz olduğundan ve kistim riskli olduğundan perinatologla devam edicem onun da muayene ücreti 750 civarıymış.
Benim anladığım bi tüp bebek parası kadar da doğumda gidecek. Sağlıkla doğsunlar da kurban olsun bu para bebiklere
5 ağustosta artık kendi belirlediğimiz hastanedeki doktora gideceğiz canımBir dahaki kontrolün ne zaman peki
Aynı düşüncedeyizGidiyoruz beybi 10.45 randevum deliriyorum meraktan. Geçen sabah namazı kılıp yatmıştık eşim de üzerime okumuştu elimi karnına koyup öyle uyumuşuz, ikimizde rüyamızda iki erkek gördük o gece, delirmeğem geliyor sinirdensağlıklı olsunlar da Allahım nolur biri kız olsun diye dua ediyorum yoksa 3.ye niyetlenebilirim sen ne hissediyorsun
Eskişehir Acıbadem 6650 diyor doğum ücretine, ocakta yapılacak zammı yansitmayacaklar fiyata. Muayene ücreti 230 lira (uzman doktor)Prof biraz farklı tabi.
İlk doğumumu orada yaptım ve çok memnun kaldım.
Şimdi kardeşimin çalıştigi farklı bı özel hastaneye gidiyorum. Fiyatlar acibademe yakin,ben % 50 indirimden yararlanıyorum kardeşimden dolayı. Acıbademin konforu tabi ki yok...
kızlar benim toxsoplazma ıgm ve ıgg poztifi cıktı aranızda böyle olan varmı ıgg daha önce bagısıklık var oldugunu gösteriyor ama ıgm negatif cıkması gerekiyor ama benim pozitif cıkmış evcil hayvanımda yok evde sebzelerden flan da olabiliyormuş daha önceden gecirdiysen kanda etkisi hala oluyomuş onun için avıdite testi verdim 1 hafta sonra cıkacak tedirgin oldum ya
Ay maşallahHaftaya perşembe kontrolüm var 12 haftalık oluyoruz inşallah öğrenebilirizsizde durumlar nasıl nasıl oldunuz
İğneyi bıraktım, enfeksiyon yapmış. Hastanede yattım bir hafta kadar. Şükür şimdi daha iyiyim. Lekelenmeler azaldı ama az az oluyor yine arada. İnşallah güzel geçer, haber ver tarama sonucunuMerhaba, biz iyiyiz çok şükür, sen nasılsın? Lekelenmeler bitti mi? En son progestan ignesinden dolayı sorun yaşamıştin diye hatırlıyorum.
Yarın kontrol ve ikili tarama var belki bi kopya verir cinsiyeti için diyoruz,heyecanlıyız. Herşey yolundadır umarım, insan stres yapıyor kontrol öncesi
Herşey gönlünce olsun, umarım kısa zamanda sağlıklı bi hamilelik ile yepyeni bi hayata başlarsın.
Genetik test gibi çok güçlü bi koz var elimizde bu çok büyük bi şans bence.
Güzel gelişmelerden bizi haberdar et lütfen, sağlıcakla kal❤
Yeşillikleri karbonatla şirketle canım inşallah daha önce gecirmissindir. Benim biri negatif biri. Pozitif çıktı. Toksoplazma bebek için tehlikeli sucuk sosis tarzı yeme tam pişmemiş et tavuk balık yeme. İnşallah önceden olmusturkızlar benim toxsoplazma ıgm ve ıgg poztifi cıktı aranızda böyle olan varmı ıgg daha önce bagısıklık var oldugunu gösteriyor ama ıgm negatif cıkması gerekiyor ama benim pozitif cıkmış evcil hayvanımda yok evde sebzelerden flan da olabiliyormuş daha önceden gecirdiysen kanda etkisi hala oluyomuş onun için avıdite testi verdim 1 hafta sonra cıkacak tedirgin oldum ya
Senin bebek doğunca sen Bi poposunu ısırİğneyi bıraktım, enfeksiyon yapmış. Hastanede yattım bir hafta kadar. Şükür şimdi daha iyiyim. Lekelenmeler azaldı ama az az oluyor yine arada. İnşallah güzel geçer, haber ver tarama sonucunuinşallah cinsiyeti de belli olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?