- 14 Mart 2021
- 880
- 2.799
- 63
- 27
- Konu Sahibi Sade frappe
-
- #11.841
Durum güncellemesi yapayım. 14.haftadayım daha önce düşük ve kürtajım olmadığından coraspin ve oksaparı kesti dr.
Tiksinme devam kusma bitti bir haftadır yok şimdilik iyiyim.
İkiz gebelik olduğundan progestan fitil ve proluton doğuma kadar devammış.
Doktor d vit magnezyum ve omega ekledi
Karnım bir haftada çıktı sanki 5 aylık gibi ama kilom tedaviye başladığımdan bu yana hala aynı 62.
Sorusu olanı alırım
67 ile hamile kaldım şuan 11+2 yim 4 kilo verdim 63 düştüm normaldir ki ikizlere hamileyimDurum güncellemesi yapayım. 14.haftadayım daha önce düşük ve kürtajım olmadığından coraspin ve oksaparı kesti dr.
Tiksinme devam kusma bitti bir haftadır yok şimdilik iyiyim.
İkiz gebelik olduğundan progestan fitil ve proluton doğuma kadar devammış.
Doktor d vit magnezyum ve omega ekledi
Karnım bir haftada çıktı sanki 5 aylık gibi ama kilom tedaviye başladığımdan bu yana hala aynı 62.
Sorusu olanı alırım
Normal canım takip ettiğim bi ikiz annesi var ilk 5 ay 5 kg verdi sonra bulantısı geçince yavaş yavaş aldı. Şimdi bebikleri 5 yaşında67 ile hamile kaldım şuan 11+2 yim 4 kilo verdim 63 düştüm normaldir ki ikizlere hamileyim
Hayırlı olsun. Kese muayenesinde genellikle çift kese görülüyor fakat eğer biraz geriden geliyor ise bir sonraki muayenede de 2. Kesenin görüldüğü oluyor. Kalp atışı için bana kese muayenesinden 2 hafta sonraya gün vermişlerdi kalp genelde 6+2,3 duyuluyor ama garanti olması bakımından 7. Hafta daha sağlıklı.Arkadaşlar hepinize merhaba bende bu ay tup bebek yaptırdım ilk denemeyi ve çok şükür pozitif sonuç aldık dun keseyi gorduk 5+2 olduk siz benden daha tecrübelisiniz o yüzden size sormak istedim kalp atışını ne zaman duydunuz ve çoğul gebelik olduğunu ne zaman söyledi Dr banada yardımcı olurmusunuz ..lütfen
Ara ara bende aynı şekil uyanıyorum çok kasıldığını hissediyorum inş sıkıntı olmazKızlar günaydın. Sizlerde benim gibi ara ara gerinme ihtiyacı hissediyor musunuz acaba? Geçen gece uyurken bir anda uyanıp istemsiz bir şekilde gerinince karnımda tuhaf titreme (sanırım kasılma) gibi bir şey oldu. Bilinçsiz olarak aynı gece iki kere yaşandı bu olay. Şimdi de gerinme ihtiyacı hissettiğim halde bir zararı olabilir diye yapmıyorum. Bu konuda bilgisi olan var mı acaba?
2adet 3.gunn embriyosuydu Bizede 7 haftaya verdi randevuyu ama biz biraz erkene aldık özel sebeplerden dolayı 6+5 de gidecez tekrar inşallah duyarız hayırlısıylaHayırlı olsun. Kese muayenesinde genellikle çift kese görülüyor fakat eğer biraz geriden geliyor ise bir sonraki muayenede de 2. Kesenin görüldüğü oluyor. Kalp atışı için bana kese muayenesinden 2 hafta sonraya gün vermişlerdi kalp genelde 6+2,3 duyuluyor ama garanti olması bakımından 7. Hafta daha sağlıklı.
Normal canım takip ettiğim bi ikiz annesi var ilk 5 ay 5 kg verdi sonra bulantısı geçince yavaş yavaş aldı. Şimdi bebikleri
Normal canım takip ettiğim bi ikiz annesi var ilk 5 ay 5 kg verdi sonra bulantısı geçince yavaş yavaş aldı. Şimdi bebikleri
Bn 5.gun embriyosu çift transfer olmustum 5+4 iki keseyide gördük 6+5 kalp atışlarını duyduk çok şükür2adet 3.gunn embriyosuydu Bizede 7 haftaya verdi randevuyu ama biz biraz erkene aldık özel sebeplerden dolayı 6+5 de gidecez tekrar inşallah duyarız hayırlısıylatek yumurta ikizlerin de demi kese muayenesinde görünüyor
Tüp bebekte tek yumurta ikizi oluyor mu? Sizden iki yumurta alınıp iki embriyo oluşturulduğu için çift yumurta ikizi olur tutarsa. Tek yumurta tek embriyo bölünüp kendiliğinden doğal bir şekilde ikiye ayrılırsa olur diye biliyorum ben.2adet 3.gunn embriyosuydu Bizede 7 haftaya verdi randevuyu ama biz biraz erkene aldık özel sebeplerden dolayı 6+5 de gidecez tekrar inşallah duyarız hayırlısıylatek yumurta ikizlerin de demi kese muayenesinde görünüyor
Çok şükür sağlıkla kucağınizada alırsınız inşallahBn 5.gun embriyosu çift transfer olmustum 5+4 iki keseyide gördük 6+5 kalp atışlarını duyduk çok şükür
Tanıdıklarım var tek yumurta ikizi olan hatta bildigim kadarıyla normal yolla olan gebeliklerden daha fazla şansı varTüp bebekte tek yumurta ikizi oluyor mu? Sizden iki yumurta alınıp iki embriyo oluşturulduğu için çift yumurta ikizi olur tutarsa. Tek yumurta tek embriyo bölünüp kendiliğinden doğal bir şekilde ikiye ayrılırsa olur diye biliyorum ben.
Ben de çok gerinme ihtiyacı hissediyordum o haftalarda sonradan bitiyor benim öyle oldu bi kere kasığıma kramp tarzı bişey girdi ama bebiklerim sağlıklı çok şükür dün gördüm tontişleriKızlar günaydın. Sizlerde benim gibi ara ara gerinme ihtiyacı hissediyor musunuz acaba? Geçen gece uyurken bir anda uyanıp istemsiz bir şekilde gerinince karnımda tuhaf titreme (sanırım kasılma) gibi bir şey oldu. Bilinçsiz olarak aynı gece iki kere yaşandı bu olay. Şimdi de gerinme ihtiyacı hissettiğim halde bir zararı olabilir diye yapmıyorum. Bu konuda bilgisi olan var mı acaba?
Test günümden 6 gün sonra keseyi gördüm tek demişti doktor. 10 gün sonra kalp atışlarını duydum çiftmiş görememişim dediArkadaşlar hepinize merhaba bende bu ay tup bebek yaptırdım ilk denemeyi ve çok şükür pozitif sonuç aldık dun keseyi gorduk 5+2 olduk siz benden daha tecrübelisiniz o yüzden size sormak istedim kalp atışını ne zaman duydunuz ve çoğul gebelik olduğunu ne zaman söyledi Dr banada yardımcı olurmusunuz ..lütfen
Örneği bizim grupta var ilk sayfada tabloda üçüz olan esocaydı sanırım nicki arkadaşımızın. Çift transfer edilmiş, sonra biri içinde bölünmüş toplam 3 bebiş olmuşlarTüp bebekte tek yumurta ikizi oluyor mu? Sizden iki yumurta alınıp iki embriyo oluşturulduğu için çift yumurta ikizi olur tutarsa. Tek yumurta tek embriyo bölünüp kendiliğinden doğal bir şekilde ikiye ayrılırsa olur diye biliyorum ben.
Sağlıkla sihhatle kucağımıza Alırsınız inşallahTest günümden 6 gün sonra keseyi gördüm tek demişti doktor. 10 gün sonra kalp atışlarını duydum çiftmiş görememişim dedi
Merhaba cinsiyetler belli oldu mu dün doktor bşey dedi miÖrneği bizim grupta var ilk sayfada tabloda üçüz olan esocaydı sanırım nicki arkadaşımızın. Çift transfer edilmiş, sonra biri içinde bölünmüş toplam 3 bebiş olmuşlar
Alerji geliştirmişsiniz gibi gözüküyor. Bir ilaca ne kadar maruz kalırsanız o ilaca alerji geliştirme riskiniz o kadar artar. Mutlaka doktorunuza görüşün, önemsemezse başka bir doktorla irtibata geçin. 2 hafta önce anafilaktik şoka girdim B vitamininden.Arkadaşlar selam aslında benim proluteks ignemi Çarşamba bırakmam gerekliydi ama eşim devam et en azından 12. Haftayı bitirelim dedi. Ben de elimdekileri kullanmak amacıyla devam ettim. Bugün ignemi vururken anlık göz kararması yaşadım. Ayaktaydım, ilacı yavaş yavaş sıkarken parmaklarım ve ayaklarım aynı anda uyusmaya başladı - nefesim hızlandı ve bir anda terlemeye başladım. Son ilacı nasıl sıktığımı bilmiyorum ardından eşime 2 defa seslenebildim ve ayaklarımın bağı çözülerek kendimi sandalyeye zor atıp kafamı masaya koydum. Eşim hemen kolonya dökmeye başladı tabi ben ogurmeye başladım ama kusmadim. Sonra yavaş yavaş kendime geldim. Tansiyon 9 a 6 geldi aslında hep böyle ama anlık ne olduğunu anlayamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?