• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mayıs ayı tüp bebek yaptıracaklar 2021

Aynen bu ara soyarak ye özellikle salatalık karğuz domates mercimek gibi kbaklagillee gaz yapar. Diyetisyenim diye rahat konuşuyorum, sağlıklı şeyler ye kiloyu dert etme bir kaç haftaya bulantın olursa keşke yeseydim dersin😂
Teşekkür ederim canım bunlara dikkat edeceğim umarım daha rahat geçer hersey Rabbım hayirlisiyla güzel hamilelik nasip edip guzelcene evlatlarımızı kucağımıza almayı nasip etsin inş 🥰🤲🏻🤲🏻

Merhaba bnde tüp bebekle ikizlere hamileyim 8+4 yoğun parçalı kanamam oldu rahimde kanama alanı varmış 1 hafta önce doktora gittim kanama alanı kaybolmuş dedi ama iki haftadır lekelenmem oluyo bugün 11 haftalık olduk pembemsi leke geldi burdada kanaması olanlar vardı korkmalimiyim sizce yardımcı olur musunuz
Bende 6. Haftamda yoğun bi kanama yaşadım hatta 8. Haftamda yine oldu ama ilkine göre daha azdı, şu an 10+3 haftalığız lekelenmeler tamamen bitmiş değil öncekine göre çok az şu an. Benimde 6. Haftada olan kanamada 2 cm lik kanama alanı görüldü düşük riski yüksek denildi 1 hafta sonra gittiğimde kaybolmuş dediler ama lekelenme devam etti çok şükür bebeğim sağlıklı uzanın bol bol stres yapmamaya çalışın.

Bende 6. Haftamda yoğun bi kanama yaşadım hatta 8. Haftamda yine oldu ama ilkine göre daha azdı, şu an 10+3 haftalığız lekelenmeler tamamen bitmiş değil öncekine göre çok az şu an. Benimde 6. Haftada olan kanamada 2 cm lik kanama alanı görüldü düşük riski yüksek denildi 1 hafta sonra gittiğimde kaybolmuş dediler ama lekelenme devam etti çok şükür bebeğim sağlıklı uzanın bol bol stres yapmamaya çalışın.
Artık alıştım lekelenmelere 3 haftadır devam ediyo rengi bazen değişiyor ozmn çok korkuyorum çok şükür bnm bebeklerimdede sıkıntı yok şuan kanama alanida yok ama bu leke nereden geliyo anlam veremiyorum inş sağlıkla alırız evlatlarımızı kucagimiza

12. Haftaya gelip ilaçları azalan var mı? Özellikle şu progestan fitili gıcık oluyorum 🙄🙄
İnşallah iki hafta sonra. Doktorum duruma göre kesebiliriz dedi.

Umarım hepimiz şu ilaç derdinden bir an evvel kurtuluruz hayırlısıyla. Bir de bulanti-kusma derdi tabiki... Cinsiyet ve alışveriş konuşuruz insallah, çok amin 😍😊

İnşallah iki hafta sonra. Doktorum duruma göre kesebiliriz dedi.

Umarım hepimiz şu ilaç derdinden bir an evvel kurtuluruz hayırlısıyla. Bir de bulanti-kusma derdi tabiki... Cinsiyet ve alışveriş konuşuruz insallah, çok amin 😍😊
Ayy Aminn inşallah. Cuma kontrolüm var 12+0 oluyorum belki keseriz ilaçları ..

12. Haftaya gelip ilaçları azalan var mı? Özellikle şu progestan fitili gıcık oluyorum 🙄🙄
Ben estrofemi keseyi gördüğümde bıraktım, prolutexi 10.haftada progestron fitili 12.haftada bırak dedi tüp bebek doktorum ama kadın doğum doktorum prolutexi en az 12. Haftaya kadar devam dedi fitil için bu kontorlde belli olur ama sanırım ikisini de 12.haftada bırakıcam. Oksapar doğuma kadar tabii 🥴

Durum güncellemesi yapayım. 14.haftadayım daha önce düşük ve kürtajım olmadığından coraspin ve oksaparı kesti dr.
Tiksinme devam kusma bitti bir haftadır yok şimdilik iyiyim.
İkiz gebelik olduğundan progestan fitil ve proluton doğuma kadar devammış.
Doktor d vit magnezyum ve omega ekledi
Karnım bir haftada çıktı sanki 5 aylık gibi ama kilom tedaviye başladığımdan bu yana hala aynı 62.
Sorusu olanı alırım

Durum güncellemesi yapayım. 14.haftadayım daha önce düşük ve kürtajım olmadığından coraspin ve oksaparı kesti dr.
Karnım bir haftada çıktı sanki 5 aylık gibi ama kilom tedaviye başladığımdan bu yana hala aynı 62.
Sorusu olanı alırım
Yaa bi şey söyliycem benim de karnım çok şişik bu haftalarda normal heralde. Az önce elbiselerilerimin içine giremedim sırt bölgem fln genişlemiş sanki ama ben 57 ile başladım az önce tartıda 56 çıktım. 1 kilo vermiş olmamın imkanı yok çünkü bacaklarımın fln da bir tık genişlediğini hissediyorum. Şaşırdım doğrusu.

Sorusu olanı alırım
Ayy kusta bitti kısmında kaldım ben🤗🤗
Çok sevindim baya baya rahatlarsın artık darısı bize inşallah bizim de bitsin

Yaa bi şey söyliycem benim de karnım çok şişik bu haftalarda normal heralde. Az önce elbiselerilerimin içine giremedim sırt bölgem fln genişlemiş sanki ama ben 57 ile başladım az önce tartıda 56 çıktım. 1 kilo vermiş olmamın imkanı yok çünkü bacaklarımın fln da bir tık genişlediğini hissediyorum. Şaşırdım doğrusu.
Ben kesin iki üç kg almışımdır dedim baya şişti karnım. Tartıldım aynıyım başka yerden yağ eriyip karnımızda bacaklarımızda toplanıyor herhalde😂

Ayy kusta bitti kısmında kaldım ben🤗🤗
Çok sevindim baya baya rahatlarsın artık darısı bize inşallah bizim de bitsin
Bugün ilk defa böyle bi bisküvi boyutunda tavuk yedim denemek için çünkü en başından bu yana tiksinmiştim. Bugün ve yarın kusmazsam okey geçmiş derim😂 Allah sağlıkla bulantısız kanamasız risksiz hamilelikler geçirmek nasip eylesin

Bugün ilk defa böyle bi bisküvi boyutunda tavuk yedim denemek için çünkü en başından bu yana tiksinmiştim. Bugün ve yarın kusmazsam okey geçmiş derim😂 Allah sağlıkla bulantısız kanamasız risksiz hamilelikler geçirmek nasip eylesin
Amin amin. Kussaydin yedikten hemen sonra kusardin. İnşallah bitmiştir tamamen senin adına çok sevindim gerçekten

Merhaba, hastanenize bu durumu sorun mutlaka. Normalde bizim de tedavi başlangıç günümüz c.tesi gününe denk geliyor; bize hastaneden atacaklafı mesajı göstererek eş olarak hafta sonu yasağına tabi tutulamayacağımız söylendi. Muhtemelen bu durum şehirler arası yasak için de geçerli olacaktır.
Arkadaşlar ben de agustosta donasyon a başlayacağım kibris gidip araştırma yapacağız. Lütfen bu konuda bize öneride buluna bilecekler varsa yardımlarını bekliyorum.burada yeniyim. Hangi merkez güvenli .kafam allakbulkak oldu.ne olur yardım edin

Arkadaşlar ben de agustosta donasyon a başlayacağım kibris gidip araştırma yapacağız. Lütfen bu konuda bize öneride buluna bilecekler varsa yardımlarını bekliyorum.burada yeniyim. Hangi merkez güvenli .kafam allakbulkak oldu.ne olur yardım edin
Yumurta donasyonu ile tüp bebek diye bir başlık vardı. O başlığa da yazın isterseniz bi, orda yardımı dokunacak daha fazla kişi olur.

Back